Προς το περιεχόμενο

smartphone με τιμη 200-250

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για αυτό το mi a1 ας μας πει εμπειρίες κάποιος που το έχει. Πολλούς βλέπω να το αγοράζουν και να προσπαθούν να το σπρώξουν μετά... πως είναι ο ήχος το gps η οθόνη κλπ, έχει γενικά προβλήματα στο hardware ?

Δημοσ.

Το εχω παρει στην γυναικα μου το mi A1.

Δεν εχω δει καποιο προβλημα εως τωρα πουθενα.

Δεν μπορω να σου κανω συγκριτικο με αλλη συσκευη γιατι η αλλη ειναι παλια.

Εαν καποιος γκρινιαζει μαλλον ειναι γιατι πιστευει οτι εχει παρει αλλης κατηγοριας συσκευη. Ναι. Οταν εκανε 300 δεν αξιζε για τοσα. Αλλα στα 220 που αγοραστηκε (230 βλεπω τωρα στο skroutz) ειναι μια χαρα για τα λεφτα της. Εαν θελετε αποδοσεις ναυαρχιδας να πληρωσετε ναυαρχιδες.

Η οθονη ειναι μια χαρα. Φωτεινη και με καλα χρωματα. Δεν ειναι Samsung σαφεστατα. Η καμερα αξιοπρεπης. Πολυ καλυτερη απο του P9 lite που δοκιμασα. Ο ηχος ειναι αν μη τι αλλο πολυ δυνατος. Και στο ηχειο κλησης και στο ακουστικο οπου εαν δεν το χαμηλωσεις ακουνε τον συνομιλιτη σου και οι διπλα σου. Το gps δεν το εχω τεσταρει.

Καποιοι πουλανε γιατι ετσι κανουν με καθε τηλεφωνο ή βγαζουν μεροκαματο απο αυτο ή απλα νομιζαν οτι πηραν ναυαρχιδα.

Δημοσ.

Δεν υπαρχει εντολη στις εφαρμογες,δεν γινεται .Αν το χακαρεις μπορει.

Νομίζω δεν το έχεις ψάξει.

Υπάρχει και λέγεται 'Να επιτρέπονται υποχρεωτικά εφαρμογές σε εξωτερική συσκευή', η οποία βρίσκεται στις 'Επιλογές για προγραμματιστές' και κάτω από την κατηγορία 'Εφαρμογές'.

post-330623-0-85322200-1512666565_thumb.jpg

Ενεργοποιώντας την, δίνουμε στην ουσία τη δυνατότητα σε όλες τις εφαρμογές που εγκαθιστούμε να μεταφερθούν σε εξωτερική μνήμη είτε αυτές το υποστηρίζουν επίσημα είτε όχι. Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι αναγκαστικά θα λειτουργούν όλες με αυτό τον τρόπο.

Λογικά αυτό λειτουργεί και σε συσκευές που αναγνωρίζουν USB στικάκια ως εξωτερική μνήμη.

• Like 1
Δημοσ.

Ένα πρόβλημα που αναφέρουν σχεδόν όλοι για το Mi A1 είναι το ότι δεν σβήνει η οθόνη όταν το σηκώνεις και το πηγαίνεις κοντά στο αυτί σου κατά τη διάρκεια μια κλήσης και πολλές φορές πατιέται το Bluetooth, το WiFi, το airplane mode και διακόπτει τη κλήση κλπ. κλπ. Με λίγα λόγια έχει θέμα το proximity sensor

Ένα ακόμη είναι ο ήχος που κάνει το AMP σε χαμηλή ένταση την ώρα που ακούς μουσική από τα ακουστικά. 

Δημοσ.

Νομίζω δεν το έχεις ψάξει.

Υπάρχει και λέγεται 'Να επιτρέπονται υποχρεωτικά εφαρμογές σε εξωτερική συσκευή', η οποία βρίσκεται στις 'Επιλογές για προγραμματιστές' και κάτω από την κατηγορία 'Εφαρμογές'.

attachicon.gif Move-apps-to-sd-on-android-7.jpg

Ενεργοποιώντας την, δίνουμε στην ουσία τη δυνατότητα σε όλες τις εφαρμογές που εγκαθιστούμε να μεταφερθούν σε εξωτερική μνήμη είτε αυτές το υποστηρίζουν επίσημα είτε όχι. Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι αναγκαστικά θα λειτουργούν όλες με αυτό τον τρόπο.

Λογικά αυτό λειτουργεί και σε συσκευές που αναγνωρίζουν USB στικάκια ως εξωτερική μνήμη.

Στα μοτορολα που αναφερθηκα .Απο φιλο τα παρακατω, γιατι δεν ειμαι κατοχος . Εχει Αντροιντ 7.11 .

Δεν υπαρχει η επιλογη για προγραμματιστες .Στην θεση του υπαρχει 'νομικες πληροφοριες' καμια επιλογη παρομοια

Μπορεις να κανεις φορματ την καρτα, να λειτουργει μονο σαν εσωτερικη μνημη .Ετσι μεταφερεις εφαρμογες .

Αλλα μετα δεν αναγνωριζεται η καρτα απο υπολογιστη .Οποτε δεν μπορεις να τη βγαλεις, να τυπωσεις φωτο.  http://www.androidbeat.com/2017/04/how-to-move-apps-sd-card-moto-g5-plus/

Δημοσ.

Στα μοτορολα που αναφερθηκα .Απο φιλο τα παρακατω, γιατι δεν ειμαι κατοχος . Εχει Αντροιντ 7.11 .

Δεν υπαρχει η επιλογη για προγραμματιστες .Στην θεση του υπαρχει 'νομικες πληροφοριες' καμια επιλογη παρομοια

Μπορεις να κανεις φορματ την καρτα, να λειτουργει μονο σαν εσωτερικη μνημη .Ετσι μεταφερεις εφαρμογες .

Αλλα μετα δεν αναγνωριζεται η καρτα απο υπολογιστη .Οποτε δεν μπορεις να τη βγαλεις, να τυπωσεις φωτο. http://www.androidbeat.com/2017/04/how-to-move-apps-sd-card-moto-g5-plus/

Αν πάει στις ρυθμίσεις-σχετικα με το τηλέφωνο πατάει 4-5 φορές την έκδοση.

Εκεί σου βγάζει την επιλογή αυτή γιατί είναι κρυφή.

Για διάβασε εδώ https://www.pcsteps.gr/139851-επιλογές-προγραμματιστή-ρυθμίσεις-android/

Σου στέλνω και δικό μου screenshot για να δεις πως το λέει

post-330623-0-93815300-1512754317_thumb.png

Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/12156106/Samsung-Galaxy-J7-2017-Duos.html με το μόνο αρνητικό ότι είναι 16αρη.

Αλλά επειδή έχει android 7 μπορείς να μεταφέρεις οποιες εφαρμογές γίνεται στην sd.

Το εχω και ειναι κατα την γνωμη μου οτι το καλυτερο αυτη τη στιγμη για τα χρηματα του .

Δημοσ.

Το εχω και ειναι κατα την γνωμη μου οτι το καλυτερο αυτη τη στιγμη για τα χρηματα του .

Εσύ το έχεις κάνει αυτό που λέμε για την μεταφορά στην sd μιας που το έχεις κιόλας?

Γιατί εγώ το έχω κάνει στην γυναίκα μου σε άλλο βέβαια κινητο.

Δημοσ.

Εσύ το έχεις κάνει αυτό που λέμε για την μεταφορά στην sd μιας που το έχεις κιόλας?

Γιατί εγώ το έχω κάνει στην γυναίκα μου σε άλλο βέβαια κινητο.

Δεν μου εχει χρειαστει αλλα ξερω οτι γινεται .

Δημοσ.

Αν πάει στις ρυθμίσεις-σχετικα με το τηλέφωνο πατάει 4-5 φορές την έκδοση.

Εκεί σου βγάζει την επιλογή αυτή γιατί είναι κρυφή.

Για διάβασε εδώ https://www.pcsteps.gr/139851-επιλογές-προγραμματιστή-ρυθμίσεις-android/

Σου στέλνω και δικό μου screenshot για να δεις πως το λέει

attachicon.gif Screenshot_2017-12-08-19-30-17-304_com.android.settings.png

Το δοκιμασε ο φιλος ,βγαινουν  οι επιλογες .Δεν δουλευουν ολες στο μοτορολα.

Στο θεμα με την καρτα .Και με την ρυθμιση αυτη,δεν μπορεις να μεταφερεις και παλι .Ευχαριστω για τον κοπο σου

Aν και θεμα γουστου,γνωστοι το εχουν,λενε εχει σκοτεινη οθoνη .Και οχι τοσο καλες φωτο .Γενικα εχει ριξει ποιοτητα σε συνολο .Βεβαια εχει και παραλαγες .Αλλα ειναι απο βιετναμ αλλα απο κινα .Ισως παιζει ρολο .

Το θετικο οτι μπορεις βιντεο κληση χωρις ιντερνετ.Το εχουν κοψει σαν επιλογη οι αλλες φιρμες.

Δημοσ.

Το δοκιμασε ο φιλος ,βγαινουν οι επιλογες .Δεν δουλευουν ολες στο μοτορολα.

Στο θεμα με την καρτα .Και με την ρυθμιση αυτη,δεν μπορεις να μεταφερεις και παλι .Ευχαριστω για τον κοπο σου

Όταν το έκανε μια επανεκκίνηση έκανε στο κινητό.

Προφανώς ανάλογα το κινητό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...