thephotoshoped Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι οι πολύ χαμηλές ταχύτητες κατεβάσματος στο desktop μου σε σύνδεση VDSL 50. Έχω ασύρματη σύνδεση με το router μέσω του TP-LINK w822n τα οποία μεταξύ τους βρίσκονται σε απόσταση 1.5 μέτρου και έχουν οπτική επαφή. Το θέμα είναι ότι συχνά το TP-LINK χάνει τη σύνδεση, δε μπορώ να μπω στο ίντερνετ και κυρίως όταν συνδεθεί έχω πολύ χαμηλές ταχύτητες. Περίπου 20mb/s κατέβασμα και 50ms ping. Στο κινητό μου έχω κατέβασμα 43, ανέβασμα 4.5 και 7ms ping. Όπως θα έπρεπε δηλαδή να είναι και στο desktop. Όταν συνδέω τον υπολογιστή με ethernet πάλι οι ταχύτητες είναι μια χαρά. Έχει κάποιο πρόβλημα η συσκευή; Έχω δοκιμάσει όλους τους drivers από τη σελίδα της tp-link, έχω αλλάξει ipv4 και πάλι παραμένει το πρόβλημα. Πως μπορεί να λυθεί;
mad-proffessor Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Βάλε άλλους οδηγούς για το usb wifi stick και βεβαιώσου οτι δεν υπάρχουν εμποδια μεταξυ τους. 1.5 μέτρο σα καλύτερη λυση θα έβαζα ethernet.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα