Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικά το τι λένε τα χαρτιά λίγη σημασία έχει. Στα χαρτιά οι ryzen είναι εξαιρετικοί αλλα στην πραγματικότητα ισχύουν άλλα. Κάτι σαν ati vs nvidia. Πχ δείτε τις vega στα χαρτιά είναι απίστευτες όπως ήταν και οι fury κτλ αλλά στην πραγματικότητα οι αντίστοιχες nvidia με χειρότερα specs στα χαρτιά ήταν πολύ ανώτερες και με λιγότερα watt κατανάλωση. Είναι θέμα optimized? Πιθανώς αλλά το αποτέλεσμα πάντα αυτό ήταν. Ότι πληρώνεις περνεις.

Επεξ/σία από Heybro
Δημοσ.

+ μνήμες ....

Μόνο που οι μνήμες είναι το μεγάλο πρόβλημα για όποιον προσπαθήσει να πάει σε καινούργια πλατφόρμα. Όλα τα άλλα είναι σε καλό σημείο. Γι αυτό πολλοί μένουν σε πλατφόρμες που παίρνουν DDR3.

Δημοσ.

Μόνο που οι μνήμες είναι το μεγάλο πρόβλημα για όποιον προσπαθήσει να πάει σε καινούργια πλατφόρμα. Όλα τα άλλα είναι σε καλό σημείο. Γι αυτό πολλοί μένουν σε πλατφόρμες που παίρνουν DDR3.

Οντως αυτος ειναι ενας παράγοντας που θελει προσοχη ασε που οι μνημες εχουν φτασει στον Θεό.

Για κάρτα γραφικων να περιμενω τις γιορτές ή λογω minig δεν θα δω διαφορά (οπως το black Friday).

Δημοσ.

Αν έχει ήδη ddr3 . Γιατί αν είναι να αγοράσει .... τα ίδια είναι και οι ddr3.

Δημοσ.

Παντως και εγω με τον 2500κ απο τοτε που κυκλοφορησε, μπορω να πω οτι ακομα μπορει και κραταει. Εννοειται κλοκαρισμενος γιατι στις μαμα συχνοτητες τρωει κατι σφαλιαρες στο 100% ριχνωντας μου την καρτα στο 60-70% που και που. Κλοκαρωντας τον μου δινει μια μειωση στην χρηση γυρο στο 80% αλλα και παλι ριχνει καμια σφαλιαρα στην καρτα στο 80 με 90%. ΠΧ Overwatch 2560x1440. GPU gtx970.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...