greg2310 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Θελω να αγορασω το εν λογω gadget.πρεπει να προσεξω κατι?εχει global edition ?αν ναι μπορω να το φοασαρω με αλλη rom?
stelios18120 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δεν έχει θέμα με edition κτλπ όλα παίζουν Τώρα το θέμα είναι από πού θα το πάρεις γτ θα κάνει με απλό ταχυδρομείο κανένα 2μηνο++
Pseudonumo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω αν σε συμφέρει από αγγελία, ψάξε το! Από σκρουτζ με εγγύηση από το κατάστημα έχει 26.7 ευρώ βλεπω τώρα, εδώ μέσα έχω δει τα πουλάνε 25. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2017 από Pseudonumo
stelios18120 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Είχα 4 κομμάτια και τα πούλησα σφραγισμένα στα 20€/έκαστο Κατά καιρούς υπάρχουν κ αλλά μέλη που βάζουν καλές τιμές σε αγγελίες. Έχε τον νου σου και θα γλυτώσεις μερικα €€€ Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2017 από stelios18120
greg2310 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δεν ξέρω αν σε συμφέρει από αγγελία, ψάξε το! Από σκρουτζ με εγγύηση από το κατάστημα έχει 26.7 ευρώ βλεπω τώρα, εδώ μέσα έχω δει τα πουλάνε 25. τα όποια με τα μεταφορικά κ αντικαταβολή πανε 30φευγα...Θα παρω το ρισκο σε σφραγισμένο με μειον 10 ευρο
Leokatana Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 πειρα 2 απο gearbest και ηρθαν νωρις σχετικά, 14 Νοεμβρίου εγινε και ηρθαν 4 Δεκεμβρίου. Τα πηρα σε προσφορα περιπου 14€ εβαλα και μια ασφάλεια 2€. Για μενα αξίζει η αγορά του και 20€ αλλα μην δώσεις παραπανω!!!
john cuba Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Εχω εγω στα 20 ευρω απο Ελλαδα αγορασμενο.Ειχα παρει 2 δεν μου χρειαστηκε.με αποδειξη,κουτι κτλ.αν θελεις pm,αθηνα ειμαι.
Pseudonumo Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) τα όποια με τα μεταφορικά κ αντικαταβολή πανε 30φευγα... Θα παρω το ρισκο σε σφραγισμένο με μειον 10 ευρο Αν βρήκες κάποιον δίπλα σου οκ. Αρχικά, μπορείς να πληρώσεις με κάρτα αποφεύγοντας την αντικαταβολή. Γενικά, εγώ μένοντας Αθήνα δεν έχω πρόβλημα με τα μεταφορικά, κάνω παραλαβή από το κατάστημα. Το πρώτο μάλιστα στο σκρουτζ είναι στο κέντρο της Αθήνας, που συνήθως βολεύει τους περισσότερους. Δίνω σημασία στην εγγύηση προσωπικά, ειδικά για 5 ευρώ χωρίς μεταφορικά, αλλά φυσικά αυτό είναι υποκειμενικό. Τώρα αν μένεις επαρχία και δεν ξέρεις και πώς να πληρώσεις ηλεκτρονικά, οπότε βγαίνει 32, ενώ το βρίσκεις δίπλα σου στα 20, πάσο. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2017 από Pseudonumo
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Απο gearbest όπως έχει αναφερθεί και πιό πρίν, κάτω απο 18 δολάρια, απλό ταχυδρομείο, σε λιγότερο απο μήνα παραλαβή χωρίς επιπρόσθετα κόστη (τελωνείο).
vargas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Το πήρα χτες από το mistore ( 2 χρόνια εγγύηση) στα 60 ευρώ μαζί με δώρο ένα back pack business της xiaomi κ ένα power bank 5000 mah . Στα 60 ευρώ αυτά τα 3 είναι πολύ καλή προσφορά κ εχεις κ την εγγύηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα