akishellas1979 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Καλημερα παιδια ενω το κεντρικο κουμπι οταν το πατησεις καλα να με γυρισει στην αρχικη οθονη δεν πιανει με απλο πατημα να γυρισει στην προηγουμενη οθονη ,το εχει παθει καποιος αλλος ?
saruman123 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Το είχαμε πει και παλιότερα. Ότι τα Meizu έχουν αυτό το θέμα. Έχουν ένα κεντρικό κουμπί που από εκεί τα κάνει όλα. Κάποια στιγμή και να μην θες θα χαλάσει. Πήγαινε το σε έναν μάστορα που αναλαμβάνει Meizu να δεις τι θα σου πει. 1
ziaba Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Τα iPhone γιατί δεν έχουν αυτό το θέμα...? Απλα τα υλικά που χρησιμοποιεί η meizu είναι δεύτερης ποιότητας
SeNNinhA Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Τα iPhone γιατί δεν έχουν αυτό το θέμα...? Απλα τα υλικά που χρησιμοποιεί η meizu είναι δεύτερης ποιότητας Ποιος σου ειπε οτι τα iphone δεν εχουν θεμα. Ειδικα απο τοτε που αλλαξαν ηλιθιωδως το iOS και ξεκλειδωνεις την συσκευη (εαν εχεις βαλει κλειδωμα αρχικης οθονης) με το κουμπι και οχι με swap, τα κουμπια χαλανε συνεχεια στα παλιοτερα μηχανικα. Ρωτα κι εμενα
saruman123 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Τα iPhone γιατί δεν έχουν αυτό το θέμα...? Απλα τα υλικά που χρησιμοποιεί η meizu είναι δεύτερης ποιότηταςΓια τα iPhone δεν γνωρίζω δεν έχω/είχα...
akishellas1979 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 δακτυιλκο αποτυπωμα πιανει μια χαρα κ να γυρναει στην κεντρικη οθονη,οκ θα το ψαξω ,αν υπαρχει κανεις να το επισκευαζει ας μου στειλει,ευχαριστω . αν κ ειναι αγορασμενο απο σκρουτζομαγαζο τωρα που το θημηθηκα εχω κ την αποδειξει ,δεν εχει περασει χρονος να δεχοντε κανονικα για επισκευη ?
saruman123 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Για meizu θα ρωτήσεις την Cellcom. Νομίζω είναι αυτοί που αναλαμβάνει σαν επίσημο service http://www.cellcom.gr/site/gr/partners.html 1
Μακιαβέλλι Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Τα iPhone γιατί δεν έχουν αυτό το θέμα...? Απλα τα υλικά που χρησιμοποιεί η meizu είναι δεύτερης ποιότητας??? Οι μισοί απο τους γνωστους μου που εχουν/ειχαν iPhone 4 και 5 δουλευουν με app γιατι το κουμπι χαλασε.
ziaba Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 ??? Οι μισοί απο τους γνωστους μου που εχουν/ειχαν iPhone 4 και 5 δουλευουν με app γιατι το κουμπι χαλασε. Συσκευές δεινοσαύροι εδώ ο άλλος ούτε χρόνος δεν πέρασε και χάλασε ξες κάναν πχ με 6ς να το λειτουργεί έτσι
akishellas1979 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 οκ τα βρηκα με το καταστημα παιδια ,θα το φτιαξουν .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα