DiversionR Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Χαιρετώ, Πριν από λίγο καιρό έβγαλα απ' το pc μου το μεγάλο μου δίσκο (3tb) και τον έδωσα σε ένα φίλο να περάσει κάτι αρχεία. Όταν μου τον επέστρεψε του έκανα ένα γρήγορο format και αυτό ήταν... μετά το restart δεν φαίνεται πουθενά στα windows, ούτε στη διαχείρηση δίσκων, ούτε στις συσκευές. Το παράξενο είναι πως το bios τον βλέπει κανονικά και το linux επίσης όπου μπορώ να περάσω και αρχεία μέσα χωρίς πρόβλημα. Λόγο του ότι ο δίσκος είναι μεγάλος τον έκανα gpt με το gparted και του έφτιαξα νέο ntfs partition αλλά πάλι καμία τύχη.... Φαίνεται από όπουδήποτε εκτός από τα windows.... ένα απλό format του έκανα... δεν άλλαξα τίποτα στο pc. Πραγματικά αν έχετε αντιμετοπίσει κάτι τέτοιο πείτε μου τι μπορώ να κάνω γιατί έχω τρελαθεί... δεν ξέρω τι άλλο να του κάνω.... *έχω windows 7 pro 64bit.
DiversionR Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 έχω δοκιμάσει φίλε μου και αλλαγή θύρας και καλωδίου.... δυστυχώς δεν βρίσκετε εκεί το θέμα.
GPOWERR Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δεν δοκιμαζεις να εγκαταστησεις αυτο το προγραμματακι μπας και βοηθησει? https://www.gigabyte.com/microsite/276/3tb.html
Alexlooker Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 "Φιλος" μου εριξε κατω τον usb-hdd μου πανω σε μεταφορα data. (για δικη του δουλεια) Ακολουθησε ακριβως την διαδικασια; Delete ALL partitions με καποιο software, εγω εχω Active@ Partition Manager Απο τα windows- disk management create ONE partition ολλα τα settings-default next-next ξετικαρεις επιλογη για format (μονο partition θελουμε) all Gods be with you!
DiversionR Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 "Φιλος" μου εριξε κατω τον usb-hdd μου πανω σε μεταφορα data. (για δικη του δουλεια) Ακολουθησε ακριβως την διαδικασια; Delete ALL partitions με καποιο software, εγω εχω [email protected] Partition Manager Απο τα windows- disk management create ONE partition ολλα τα settings-default next-next ξετικαρεις επιλογη για format (μονο partition θελουμε) all Gods be with you! καλά όλα αυτά αλλά για να τα κάνω πρέπει να εμφανίσει το δίσκο... τα partition τα έχω ήδη κάνει delete από linux με το gparted αλλά μόλις μπαίνω στα windows το disk management δεν μου βγάζει καν το δίσκο... σα να μην υπάρχει στα windows..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα