Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλό MILFακι η Robin, αλλα δεν αρκεί για να κρατήσει τη σειρά μόνη της.

Πολύ κρίμα για τη σειρά, κατα πάσα πιθανότητα θα τη σταματήσω και γω.

Δημοσ.

Δηλαδή δεν θα τον ξαναδούμε σε ταινίες-σειρές τον Σπεϊσι; Πάει τελείωσε; Νομικά θα του κάνουν τίποτε; Ή θα τον στείλουν σπίτι άνεργο;

Δημοσ.

Δηλαδή δεν θα τον ξαναδούμε σε ταινίες-σειρές τον Σπεϊσι; Πάει τελείωσε; Νομικά θα του κάνουν τίποτε; Ή θα τον στείλουν σπίτι άνεργο;

Φαντάζομαι τα περισσότερα θα έχουν παραγραφεί...

Δημοσ.

Μα και ο άλλος το θυμήθηκε από το 1987; Τι περίμενε 30 χρόνια; Μην καταστρέψει τον Kevin το έτος 1987 τι πορεία είχε τότε ο εν λόγω ηθοποιός.

Και δίκαιο να έχουν το χάνουν τόσο ετεροχρονισμένα. Θέλει στα μπαμ να γίνονται αυτά.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως εμείς τον «Πες μου τι είσαι ; ...νίτσα» τον έχουμε ακόμη ψηλά.

Έφυγε για λίγο στα εξωτερικά και γύρισε μάνγκας.

Στις άλλες χώρες είναι απλα κομπλεξικοί.

Δημοσ.

Τι μλκιες περι παρενοχλησης 20 χρονια αργοτερα. Το τι εκανε μονος του στην κρεβατοκαμαρα σε ενα παρτυ 14 χρονων... και καλα εμεινε τελευταιος... δεν εχω διαβασει μεγαλυτερη μπουρδα... Btw ο συγκεκριμενος ηθοποιος ειναι gay και δε νομιζω να φταιει ο Spacey γιαυτο. Φυσικα και ειναι ενας αξεστος μεθυστακας οπως ολοι στο hollywood, αντρες γυναικες εχουν δωσει κ παρει για να πανε εκει που ειναι. Σα το αλλο με τον Weinstein που τον πιπωναν για τους ρολους κ μετα ελεγαν οτι τις παρενοχλησε αφου εγιναν γνωστες. Πως ειπε μια να δεις... "του ειχα κατσει πιο παλια, αλλα μετα με παρενοχλησε"
Να πανε μεσα κ μενα τοτε, γτ οταν ειχε ερθει μια πρωην μου εδω κ ξαπλωσε να δουμε DVD τη χουφτωσα και παρεξηγηθηκε :P 
Στην Ινδια παιζουν μαζικοι βιασμοι αλλα δε βλεπω να ανοιγει μυτη. Ζουμε σε εποχη τεραστιας ηλιθιοτητας.

PS. ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ 

Δημοσ.

Αναρωτιέμαι γιατί μερικοί είστε τόσο κατηγορηματικοί, " δεν πρόκειται να το δω", ε και; και δεύτερον γιατί να μην το δει κάποιος; τσάμπα είναι.

Επί της ουσίας, σκέτη υποκρισία . Απο την άλλη ας βλέπουμε την κατάσταση που επικρατεί στον λαμπερό κόσμο του κινηματογράφου και ας μην θεοποιούμε πρόσωπα και πράγματα.

Δημοσ.

BTW ούτε και εγώ προσωπικά θα το ξαναδώ. Μία διότι η σειρά έκανε πιά κοιλιά και δύο διότι ο κεντρικός χαρακτήρας είναι συνυφασμένος με τον Spacey (όσο για την προσωπική του ηθική διαφωνώ αλλά τελικά τι θα γινει; Θα πρέπει οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ να παίρνουν πιστοποιητικό ...αγιωσύνης για να παίξουν; Πολύ δίσκολο...)

ΥΓ Θα είχε πολύ πλάκα να γίνει ένα αντίστοιχο ξεφώνημα και ξεκαθάρισμα για τους έλληνες πολιτικούς, πανεπιστημιακους και Σία. Δε θα μείνει κουρβουλο στη θέση του που λέγανε στο χωριό μου. Ο καθένας μας έχει ακούσει μικρές ανηθικες ιστορίες σεξουαλικής εκμετάλλευσης από ισχυρούς της εξουσίας, της εκπαίδευσης κλπ. Καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει....

Κατά τρίτο λόγο, θεωρώ σύμπτωμα υγείας ότι μπορούν να βγαίνουν στη φόρα τόσο δυσάρεστα πράγματα στην Αμερική και ΝΑ ΕΧΟΥΝ επιπτώσεις. Το σύστημα ίσως είναι εκεί άρρωστο αλλά ΑΝΤΙΔΡΑ.

Εδώ έχετε δει καμία παρόμοια φάση;

Δημοσ.

Καλα και οταν ξεκινησε η σειρα, κανενας δε θεωρουσε τον Κεβιν Σπεϊσι ως αγαθη ψυχη, ολοι ξερανε τι ανθρωπος ειναι. Δεν γεννηθηκαν χθες.

Όχι κάνεις λάθος. Όταν έβλεπα Σπέισι, έβλεπα πάντα τον ρόλο που υποδυόταν. Δεν καθόμουν να τον ψάχνω στα gossip magazines για να ξέρω τι κάνει στην προσωπική του ζωή, ούτε με ενδιέφερε. Αλλά από τότε που ξέσπασαν τα σκάνδαλα Weinstein, μέχρι εδώ στο ινσομνια τον ανεβοκατέβαζαν παιδεραστή οπότε έκανα την έρευνα μου.

Τα συμπεράσματα που έβγαλα είναι ότι έχουν ανέβει πολλοί στο βαγονάκι των media με αποτέλεσμα να επικρατεί η ανοησία αφού δυστυχώς εξισώνουν τα μικρά του Σπέισι με τα μεγάλα του Weinstein. Κάτι που έγινε πριν 20-30 χρόνια, δεν τον κάνει αυτομάτως παιδεραστή ούτε "όλοι-ξέρανε-τι-άνθρωπος-είναι" τύπος. Δεν υπάρχουν αρκετά περιστατικά που να δείχνουν ότι έχει μια συστηματική, πολύ άσχημη συμπεριφορά. Ο τύπος είναι σεξουαλικά διεκδικητικός, με τη σημαντική διαφορά ότι έδινε περιθώριο επιλογής στο άλλο πρόσωπο. Δεν υπάρχουν βιασμοί.

Είμαι βέβαιος ότι αν δεν ήταν έτσι, τότε θα υπήρχαν περισσότερα χυδαία-τύπου-Weinstein περιστατικά και όχι αυτά τα χαζά "ε πριν 20 χρόνια την έπεσε σε έφηβο αλλά τελικά δεν του τον σφύριξε", "ε έκανε επίδειξη πιο παλιά στο παλικάρι του ξενοδοχείου", "ε μια φορά στα 5 χρόνια χούφτωνε δυο γυναίκες", κοκ

Δεν γίνεται να ισοπεδώνονται όλα και να υπάρχει ο υπαινιγμός "ε και αυτός κάθαρμα είναι", όσο κι αν επιλέγουν κάποια άρθρα της ΝΥΤ να προβάλλουν την λέξη beautiful σε γυναίκα σαν σεξουαλική παρενόχληση.

Όταν ξαναβγει το Hοuse of Cards θα το δω από περιέργεια ενώ γνωρίζω ότι βασιζόταν κυρίως στον "τον-βγάλαμε-και-παιδεραστή-κιόλας". Ελπίζω να κάνουν καλή δουλειά γιατί έτσι όπως το πάνε τώρα, έχουν να αντιμετωπίσουν μια πολύ μεγάλη πρόκληση. Αυτή της μακαρονάδας χωρίς μακαρόνια.

Δημοσ.

Καλά δεν θα ασχοληθώ τώρα με την υποκρισία του Hollywood και γενικά του χώρου του θεάματος, όπου όλοι γνωρίζουν τι ρόλο παίζει το κρεβάτι και αυτοί που το απαιτούν και αυτοί που το δίνουν για να κάνουν καριέρα (14 ετών σε πάρτυ με ενήλικες; γονείς δεν έχει η ιστορία; Ποιος τον έβγαλε στο κλαρί;

Επίσης, δεν θα ασχοληθώ με το ήθος το Spacey, ουδεμία αναζήτηση είχα κάνει στο net επί του λήμματος αυτού, καθώς δεν με ενδιέφερε. Ούτε στιγμή δεν φαντάστηκα ότι ήταν καλοσυνάτος και εγκρατής. 

Ενθουσιασμένος παρακολούθησα τις σεζόν που ήταν βασισμένες στη Βρετανική έκδοση (όταν βρω χρόνο θα την αναζητήσω να τη δω κι αυτή). Όμως τις επόμενες σεζόν, ενώ τις είδα, με το που τελείωναν έβριζα για το χρόνο που έχασα.

μην το δείτε.

Εσύ καλά τα λες, αυτούς που ξαφνικά "έπεσαν από τα σύννεφα" να φοβάσαι.

Δημοσ.

Το αστείο είναι ότι αρκετές ηθοποιοί που κατηγορούν τον Weinstein, αν δεν ήταν αυτός δεν πρόκειται να έκαναν ποτέ καριέρα στον κινηματογράφο γιατί είναι ατάλαντες.

Όλοι γνώριζαν το κύκλωμα και συμμετείχαν αυτοβούλως.

Παρόλα αυτά καλά έκαναν και το δημοσίευσαν, ώστε να μειωθούν τα κρούσματα και να υπάρχει όσο πιο γίνεται μεγαλύτερη αξιοκρατία.

Σημαντική η εμφάνιση αλλά δεν πρέπει να είναι το μοναδικό κριτήριο επιλογής.

Δημοσ.

Ούτε εγώ κάθομαι να διαβάζω ότι κουτσομπολιό υπάρχει για τους ηθοποιούς κλπ. Τώρα αν σείστηκε το Hollywood για μια ιστορία 30 χρόνια πριν τι να πω. Δηλαδή από ότι κατάλαβα ένας 26χρονος την έπεσε σε ένα παρτυ σε εναν 14χρονο, έφαγε χυλόπιτα δεν προχώρησε και τέλος. Ο 14χρονος έπαθε shock από αυτό και ο 26χρονος έγινε γνωστός ηθοποιός ο οποίος κατηγορείται για αυτήν την ενέργεια στα 50-60 του.

Γενικά αυτό μου φαίνεται κάπως χαζό. Δεν πίεσε κανέναν. Οκ έχει προτίμηση σε μικρότερους-ες. Προφανώς σε καμία περίπτωση δεν υποστηρίζω και συγχρόνως η παιδεραστία μου φαίνεται το λιγότερο εμμετική, αλλά κατ' εμέ παιδεραστία είναι να εκμεταλλεύεσαι κάποιο παιδί το οποίο συνήθως είναι σε ευάλωτη θέση και επί της ουσίας δεν έχει επιλογή ή/και σεξουαλικές ορμές. Τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύουν σε αυτήν την περίπτωση. Γενικά χειρότερο μου φαίνεται να μην σου λένε λέξη ή πχ να απωλύσεις κάποιον επειδή δεν κάθησε στον ηθοποιό (μάλλον δύσκολο) παρά γιατί ένας 30άρης πχ την έπεσε σε ένα 17άρη. O Spacey τότε δεν ήταν γνωστός και κυρίως δεν έκανε κάποια ενέργεια η οποία οδήγησε κάποιον να μην έχει επιλογή (πχ βιασμός).

Καλό θα είναι να καθαρίσουν όλοι οι χώροι από τέτοιες περιπτώσεις γιατί σίγουρα το Hollywood δεν είναι μοναδικό. 

Μακάρι να γινόταν τόσος ντόρος για τους πραγματικούς βιασμός πχ στην Καθολική εκκλησία και κανένας καλύτερος έλεγχος σε δομές (πχ ορφανοτροφεία) παρά να καθόμαστε να ασχολούμαστε όλη την ώρα ποιος πήδηξε ποιον στο Hollywood. Αλλά λογικά ακόμα και αυτό το γεγονός δημιουργεί διασημότητες.... Για το αδύναμο παιδάκι που είναι στο δρόμο ή στην αγγάλη της εκκλησίας ή ορφανό στα @@ μας. Δεν έχει τα φώτα του Hollywood

Δημοσ.

Το οτι για κάποιους είναι πολύ δύσκολο να καταλάβουν αν ήταν ή όχι κατακριτέο αυτό που έκανε ο Spacey, και το αν έχει ή όχι σημασία πριν πόσα χρόνια το έκανε, είναι άλλο ένα χαρακτηριστικό δείγμα της ηθικής τύφλωσης που επικρατεί στην εποχή μας.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...