therion13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Καινούριο σύστημα σταθερός, δεν το είχα απο την αρχή αλλα τώρα παρατήρησα οτι σε ότι παιχνίδι και να παίξω δεν πάει πάνω απο 40 fps. Ti να κάνω;;
therion13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 G ποια ειναι η καρτα γραφικών ? Gtx 1060 6gb EDIT: Απίστευτο μετά απο πόσα πράγματα που έκανα, να αλλάξω πράγματα στο regedit, με το dvr, ρυθμίσεις στο control panel της nvidia, μερικά diagnostic και τέλος έκανα ξάνα εγκατάσταση τον driver της nvidia και φτιάχτηκε, έλεος δηλαδή έλεος!! Αλλά την να το προκάλεσε αυτό; Ίσως κανένα overclock....;;; δεν ξερω PROBLEM SOLVED
XPHSTOS_ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 G Gtx 1060 6gb EDIT: Απίστευτο μετά απο πόσα πράγματα που έκανα, να αλλάξω πράγματα στο regedit, με το dvr, ρυθμίσεις στο control panel της nvidia, μερικά diagnostic και τέλος έκανα ξάνα εγκατάσταση τον driver της nvidia και φτιάχτηκε, έλεος δηλαδή έλεος!! Αλλά την να το προκάλεσε αυτό; Ίσως κανένα overclock....;;; δεν ξερω PROBLEM SOLVED Συνήθως είναι το GSync που κάνει τέτοια κόλπα.
therion13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Συνήθως είναι το GSync που κάνει τέτοια κόλπα. Εγώ πάντως δεν το είχα αλλάξει. Και γιατί 40 fps? 75hz οθόνη έχω.
XPHSTOS_ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ πάντως δεν το είχα αλλάξει. Και γιατί 40 fps? 75hz οθόνη έχω. Δεν ξέρω περισσότερα, αλλά είχα παλαιότερα ένα παρόμοιο θέμα και ήταν το G Sync. :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα