Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 280
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ συγχρονιζα στα 5 με ADSL και έβαλα VDSL και βλέπω 50 καθαρά. Όταν έχεις δίπλα σου τον κόμβο λιγο ρόλο παίζει ο κακός χαλκός.

Δεν ισχυει αυτο που λες

Δημοσ.

Από 17.90 το double play σε μένα, ξαφνικά ήρθε σήμερα 20.80. Είμαι στον 8ο μήνα του συμβολαίου...

Μπες στο MyWind και δες το PDF του λογαριασμού και την αναλυτική χρέωση.

Δημοσ.

Και μενα το ιδιο μου εκανε η Wind. Συνδρομητης της εδώ και 4 μηνες με συμβολαιο 24 μηνων, και μου εκανε αυξηση στο παγιο από 23.10, εβαλε 5 ευρω πανω. Καλα μιλαμε "Οι απατεωνες". Εγω τους το ξεκοψα, "Εχουμε υπογραψει συμβολαιο 24 μηνες και κανετε αυξηση στο παγιο?? Αν δε παρετε πισω την αυξηση φευγω και δε σας πληρωνω μια. Τελος ." Προτιμω να μην εχω ιντερνετ παρα να πληρωνω ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. Λοιπον παιδια κανω Προταση. Σε οποιους αλλους το εκανε και μενουν αθηνα να μαζευτούμε ολοι μα "Ολοι" και να παμε στα κεντρικα τους γραφεια να κανουμε τζερτζελε . Οποιος είναι μεσα σε κατι τετοιο ας το γραψει .

Δημοσ.

Ποια γραφεία ρε παιδιά ?

Καταγγελία σε ΕΕΤΤ και συνήγορο του καταναλωτή άμεσα

Όχι. Γραφεια να παμε 50 ατομα, και να δεις πως σταματάνε τις μλκ . Ετσι εχει μαθει ο ελληνας "Ξερω τι σου λεω".

Δημοσ.

Τιμολογιακες αυξησεις θα λετε μαλλον που εγιναν σε ολες τις εταιρειες.

Ναι , ετσι ειναι...απο την στιγμη που τις εκαναν δωσανε 1 μηνα σε οποιον θελει να κανει καταγγελια συμβασης ατελως . Αν δεν την εκανες εντως του μηνα , δεν γινεται τιποτα μετα...

Δημοσ.

Τιμολογιακες αυξησεις θα λετε μαλλον που εγιναν σε ολες τις εταιρειες.

Ναι , ετσι ειναι...απο την στιγμη που τις εκαναν δωσανε 1 μηνα σε οποιον θελει να κανει καταγγελια συμβασης ατελως . Αν δεν την εκανες εντως του μηνα , δεν γινεται τιποτα μετα...

Απ ότι στιγμη που υπογραφτηκε συμβολαιο και είναι σε ισχυ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΥΞΗΣΗ ΠΑΓΙΟΥ. Και δε το λεω εγω, μου το ειπε ο δικηγόρος μου που ρωτησα . Οποιος δε ξερει να μη μιλαει

• Like 1
Δημοσ.

Απ ότι στιγμη που υπογραφτηκε συμβολαιο και είναι σε ισχυ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΥΞΗΣΗ ΠΑΓΙΟΥ. Και δε το λεω εγω, μου το ειπε ο δικηγόρος μου που ρωτησα . Οποιος δε ξερει να μη μιλαει

Έχουν ένα παραθυράκι που σε ενημερώνουν (υποτίθεται, μπορεί με ψιλά γράμματα στο λογαριασμό κλπ) για κάποια αύξηση κι αν δεν την αρνηθείς θεωρείται ότι συμφωνείς και είναι καλυμμένοι!

Κατά τα άλλα, ο καθένας κι άλλη τιμή για το ίδιο πράγμα βλέπω έχει!

Δημοσ.

Ή ξέρεις εσύ και ο δικηγόρος σου ή ξέρει ο ελληνικός κολοσσός ΟΤΕ, ο παγκόσμιος κολοσσός Vodafone και οι νομικοί τους σύμβουλοι.

Δεν το λέω για να σε θίξω, αλλά διάβασε την παραπάνω πρόταση και πες μου ποιες είναι οι πιθανότητες να έχει δίκιο ο δικηγόρος σου.

Είναι παράλογο, είναι εμετικό, είναι βλακώδες, αλλά παράνομο δεν είναι.

Δημοσ.

αυτό που θα έτσουζε, θα ήταν να μαζευτούμε 100 - 200 άτομα, να πάρουμε μαζική προσφορά από cosmote - voda - cyta ξερωγώ, και να χαιρετήσουμε τη wind. οι εταιρίες πονάνε στα $$

Δημοσ.

Αυτό που σου δίνουν για υπογραφή δεν έχει όλες τις λεπτομέρειες της προσφοράς. 

Εγώ το συμβόλαιο το έκανα σε κατάστημα και τους ζήτησα εγγράφως την προσφορά και μου έδωσαν μία διορθωμένη με στυλό έντυπη προσφορά που την υπέγραψε η Πωλήτρια.

Ήταν το πιό επίσημο που είχαν να μου δώσουν !!

Η αύξηση που ανακοινώθηκε τον Σεπτέμβριο αφορούσε τηλεφωνικές υπηρεσίες που δεν εμφανίζονταν σε κανένα έντυπο  (αναγνώριση κλήσης, αναμονή κλπ) βαφτίστηκαν σαν πρωην δωρεάν  και τους έβαλλαν μία μικρή χρέωση...

Γενικά η εταιρεία έχει καλή ποιότητα υπηρεσίων και έχει κάνει σοβαρές επενδύσεις.

Συνήθως οι τιμές της είναι απο τις πιό χαμηλές, αλλά δεν είναι σταθερές.

Οι αυξήσεις τους, παρ' ότι είναι εκνευριστικές, ακολουθούν τις τιμές του ανταγωνισμού ενα κλικ πιό κάτω.

• Like 1
Δημοσ.

Πείρα τηλ στην ΕΕΤΤ και μου πανε έχουν το δικαίωμα να κάνουν αναπροσαρμογή του συμβολαίου και αν φύγω θα έχω πρόστιμο. Στο συμβόλαιο με μικρά γράμματα το λέει Όταν ήμουν στην συτα 6 χρόνια και έφυγα 2 εβδομάδες νωρίτερα από την λήξει του συμβολαίου μου βάλανε πρόστιμο 80 εύρο ( Ήταν το ευχαριστώ τους)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...