Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΤΚ 11524 ,μολις πηρα τηλ και εχει μονο ως 24 (δηλαδη @@) .Στην ιδια περιοχη ειμαστε.

στα τηλεφωνικα κεντρα υπαρχουν πολλες "ουρες" . Δεν σε καλει καποιος απο το τηλεφωνικο κεντρο.Μολις βαλεις το τηλ σου σε καλει το συστημα και μπαινεις σε super προτεραιοτητα ,μολις απαντησεις ,να σε συνδεσει αμεσως.Ισως να υπαρχουν και καποιοι υπαλληλοι που εξυπηρετουν μονο αυτα.

Αρα ολα δεν λειτουργουν με τον ιδιο τροπο.Ναι καποιοι μπορει να καλουν μερες να βγαλουν γραμμες και αλλοι να εξυπηρετουνται αμεσα.

Ναι άστα.. ούτε vdsl δε βλέπω.

με wind 24 10 πιάνω και με λίγο tweak πάω 12.

Είχα δοκιμάσει παλιά και VDSL ΟΤΕ 30άρι αλλά μου συγχρόνισε στα 8(!) οπότε το έκοψα!

Τώρα με Wind θα ήθελα να έχω καλύτερη ταχύτητα αλλά γενικά ευχαριστημένος είμαι, δεδομένου ότι δεν έχω θέμα αποσυνδέσεων.

• Απαντ. 280
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η wind ειναι καταδικασμενη να παει για κλεισιμο με τοσες απατεωνιες που εχει κανει. Μακρια απο wind καλυτερα χωρις τηλεφωνο και ιντερνετ παρα Wind.

• Super Moderators
Δημοσ.

Η wind ειναι καταδικασμενη να παει για κλεισιμο

Προς το παρόν η Forthnet την ξεπερνάει για πλάκα.

• Like 1
Δημοσ.

Άμα είναι 28 καθαρά γιατί και εμένα στην ανανέωση μου λέγαν 32 μαζί με το ΦΠΑ και ο λογαριασμός ερχόταν στα 37-38 χωρίς να έχω κάνει κλήσεις η κάτι άλλο. Λόγω άλλων χρεώσεων μου έλεγαν.

Δημοσ.

Υποψην δεν ξερω εαν ειπωθηκε αλλα ΔΕΝ ειναι pstn αλλα voip η τηλεφωνια με αυτα τα πακετα ( ρωτησα εγω σημερα για το 50αρι )

• Like 1
Δημοσ.

Προς το παρόν η Forthnet την ξεπερνάει για πλάκα.

Η Nova δεν χρεωνε αλλα ντι αλλων γιαυτο. Σου λεει 28 ευρω και τοσο ερχετε ο λογαριασμος. Σην wind αλλα σου λεει στο συμβολαιο και αλλα χρεωνει. 23 ευρω προσφορες που τελικα ηταν 29 ευρω με τις υπουλες χρεωσεις και τα "λαθη" τους που εντελως τυχαια ηταν εξτρα χρεωση και επρεπε να περιμενεις μια ωρα στο τηλεφωνικο τους κεντρο για να σου διορθωσουν το "λαθος" τους.

Μακραν η πιο ελεινη εταιρεια ISP στην ελλαδα... Τρανο παραδειγμα καρκινιαρικης πολιτκης...

• Super Moderators
Δημοσ.

Η Nova δεν χρεωνε αλλα ντι αλλων γιαυτο. Σου λεει 28 ευρω και τοσο ερχετε ο λογαριασμος. Σην wind αλλα σου λεει στο συμβολαιο και αλλα χρεωνει. 23 ευρω προσφορες που τελικα ηταν 29 ευρω με τις υπουλες χρεωσεις και τα "λαθη" τους που εντελως τυχαια ηταν εξτρα χρεωση και επρεπε να περιμενεις μια ωρα στο τηλεφωνικο τους κεντρο για να σου διορθωσουν το "λαθος" τους.

Μακραν η πιο ελεινη εταιρεια ISP στην ελλαδα... Τρανο παραδειγμα καρκινιαρικης πολιτκης...

Αν πρόσεξες quotαρα συγκεκριμένα για το κλείσιμο, όχι το λόγο κλεισίματος. :P

Να υπενθυμίσω το κορυφαίο λογιστήριο της Forthnet που έστελνε λογαριασμούς με οφειλές σε άτομα που είχαν προπληρώσει πακέτα internet πριν κάμποσα χρόνια. Όσοι είχαν κρατήσει αποδείξεις πληρωμής ήταν τυχεροί, οι άλλοι έπρεπε να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες.

Δεν ήταν βέβαια αυτός ο λόγος που είπα ότι κινδυνεύει περισσότερο αυτή παρά η Wind. Ο λόγος είναι τα τρελά χρέη της Forthnet κι ότι κάθε χρόνο μπαίνει μέσα. Γι' αυτό δεν κατάφερε να πάρει ούτε μια περιοχή για να βάλει ΚΑΦΑΟ όπως οι Wind και Vodafone, γι' αυτό έχει πλέον έρθει στα χέρια των τραπεζών στις οποίες έχει δάνεια και γι' αυτό οι τράπεζες ψάχνουν για επενδυτή/αγοραστή σαν να μην υπάρχει αύριο...

Δημοσ.

Δεν ήταν βέβαια αυτός ο λόγος που είπα ότι κινδυνεύει περισσότερο αυτή παρά η Wind. Ο λόγος είναι τα τρελά χρέη της Forthnet κι ότι κάθε χρόνο μπαίνει μέσα. Γι' αυτό δεν κατάφερε να πάρει ούτε μια περιοχή για να βάλει ΚΑΦΑΟ όπως οι Wind και Vodafone, γι' αυτό έχει πλέον έρθει στα χέρια των τραπεζών στις οποίες έχει δάνεια και γι' αυτό οι τράπεζες ψάχνουν για επενδυτή/αγοραστή σαν να μην υπάρχει αύριο...

Δεν έχει πάρει ούτε μία περιοχή να βάλει ΚΑΦΑΟ???

Σε τηλεφωνική προσφορά-συμβόλαιο που "ηχογραφήθηκε" και πράσινα άλογα, έβαλα υποτίθεται VDSL και απεριόριστα κινητά στη γραμμή μου στο Χαλάνδρι, και μάλιστα θα ήταν εγγυημένα πάνω από 45mbps γιατί θα ερχόταν από καφάο και τέτοιες μπούρδες. Περίμενα το κούριερ που θα μου έφερνε το καινούριο modem για το vdsl, το οποίο ποτέ δεν ήρθε, και τελικά κανα μήνα μετά δήλωσαν άγνοια για το VDSL, αλλά με ρώτησαν "αν θέλω να το ενεργοποιήσω τώρα", και τους είπα να το αφήσουν. Ουσιαστικά κέρδισαν ανανέωση συμβολαίου με δέσμευση για 2 χρόνια, λέγοντας μου βλακείες για το VDSL.

Όμως το VDSL είχα σκοπό να το ενεργοποιήσω αυτές τις μέρες. Παίζει στη forthnet αυτό το πράγμα ή τρίχες; Το έχει κάνει κανένας με επιτυχία; Είμαι στο τ.κ. 15234.

Δημοσ.

Απλά αυτό με την wind που μου τη σπάει είναι ότι λίγο λίγο κάθε μήνα αυξάνουν τον λογαριασμό χωρίς προφανή λογο.

Συγγενή μου κάθε μήνα πχ του ανεβάζουν 0.50€ η 0.65€ έτσι χωρίς λόγο.εχει ρωτήσει πολλές φορές αλλά απάντηση δεν πήρε και σε κατάστημα και στα κεντρικά,απλά τον μπερδεύουν με τις απαντήσεις τους επίτηδες

Δημοσ.

Wind, χειρότερη εταιρία πραγματικά δεν υπάρχει. Αλλά ποια είναι καλή στην Ελλάδα;

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν έχει πάρει ούτε μία περιοχή να βάλει ΚΑΦΑΟ???

Όχι, μισθώνει από αυτά του ΟΤΕ, δεν είναι δικά της "ιδιόκτητα".

Δημοσ.

Είναι ανάλογα την περιοχή που θέλεις πιστεύω.

Εγώ στα δυτικά με forthnet ποτέ δεν είχα θέμα.εχω πάνω από 11 χρόνια και εκτός από μια φορά π έκαναν κάτι εργασίες και δεν είχα ιντερνέτ για 2 μέρες (με είχαν ειδοποιήσει κιόλας 1 βδομάδα πριν) κατά τ αλλά κομπλέ.

Σταθερή ταχύτητα

Λογαριασμός με ποσό σταθερό (και σχετικά καλή τιμή)

Εξυπηρέτηση γρήγορη (σε λογικά πλαίσια πάντα)

Δημοσ.

Πάντως για να πω την εμπειρία μου μακρια... Τοσα μπλεξίματα με την wind δεν τα φανταζομουνα. κάθε χρονο όλο και κάτι μας κάνει. Προχθες σε λογαριασμό κινητού και σταθερού μας ανέβασε 6 (!!!) ευρω τα πάγια σε προσφορα που μας είχε κάνει τον Μάρτιο. Σε παρακαλάνε για να  μείνεις και μετα στα αλλάζουνε! Απίστευτοι!!! Και ζητάει πέναλτι διακοπής 400 ευρω (!!!) . Ηδη ετοιμάζεται φορητότητα και αναφορα στο συνήγορο του καταναλωτη! 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν ισχύει πάντως από την ίδια τη wind,μας είπαν σε τηλεφωνική προσφορά,για να μας "πάρουν " από την cosmote που είμαστε ήδη, το εξης:

ότι μπορεί οποιοσδήποτε πελάτης με συμβόλαιο σε ισχύ,να φύγει χωρίς καμία επιβάρυνση,εφόσον ο πάροχος έχει προβεί σε τιμολογιακή αλλαγή στο πακέτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...