panos7 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Έκανα το συμβόλαιο σε κατάστημα και ζήτησα γραπτά την προσφορά. Στην πρώτη προσπάθεια αύξησης μετά ένα εξάμηνο, τους έστειλα την προσφορά τους και πήραν πίσω την προσαύξηση. Στην δεύτερη αύξηση μετά από ένα δεκάμηνο το έκαναν μουλωχτά με ανακοίνωση. Υπήρχε με ψιλά γράμματα μία ανακοίνωση σε ένα λογαριασμό 2 μήνες πρίν την αύξηση, όπου το κείμενο στις 6-7 πρώτες γραμμές έλεγε για "ειδική προσφορά" και ξεκινούσε με τις λέξεις "μειώνεται" και ματά ξανά "μειώνετε" και στο τέλος υπήρχαν ένα δύο αυξάνεται... Εν ολίγοις όταν το πήρα χαμπάρι λόγω χρέωσης σε λογαριασμό, είχε λήξει ο μήνας της υπαναχώρησης... Από τότε διαβάσω σχολαστικά κάθε λογαριασμό, τον περνώ σε εξελόφυλο και στην πρώτη μαιμουδιά τους θα τους χαιρετήσω και θα ξαναπάω Nova ακόμα και αν είναι ακριβότερη. Ιδια ακριβως περιπτωση και εγω δεν προλαβα το μηνα της υπαναχωρησης λογω του οτι οτι ερχεται ηλεκτρονικα ο λογαριασμος και ειχανε προειδοποιησει 2 μηνες πριν αλλαξει
dess Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Πάντα μα πάντα προσοχή με τη Wind!! Βάζουν στα μουρλωχτά 1 ευρώ το τρίμηνο και αν δεν το καταλάβεις (λείπεις - η πληρώνεις με αυτόματη εξόφληση / μέσω πάγιας τραπεζικής εντολής), θεωρούν ότι αποδέχεσαι την αύξηση και σε φεσώνουν κανονικά!! Σε μας από 21 ευρώ με ADSL, σταθερά Ελλάδας και 30 λεπτά προς κινητά, τσούκου-τσούκου το έφτασαν 26 ευρώ!! Και το γνωστό και συνηθισμένο: όταν με τη λήξη του συμβολαίου πήγαμε σε άλλη εταιρεία, έκαναν αντιπροσφορά που είχε ADSL, σταθερά Ελλάδας και 300 λεπτά προς κινητά με 17,5 ευρώ/μήνα (για 24άμηνο συμβόλαιο). Προσοχή! Πάντα γραπτή προσφορά και πάντα προσοχή στην ανάλυση του λογαριασμού κάθε μήνα! (Θα μου πείτε .. όλες ίδιες είναι. Οι εταιρείες δηλαδή.) 2
GeorgeHellas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Εμένα μου είπαν παντώς ότι καταργούν το vdsl η wind και θα βάλει ftthΤο ίδιο πραγμα είναι αλλα το πλασάρουν έτσι..
andreasece Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Το ίδιο πραγμα είναι αλλα το πλασάρουν έτσι.. Προφανώς και ΔΕΝ είναι το ίδιο πράγμα. FTTH σημαίνει fiber-to-the-HOME. Δηλαδή ίνα μέχρι το ρούτερ σου, διαφορετικό (και αρκετά καλύτερο) από το vdsl, που είναι ίνα μέχρι τον κόμβο.
Sebu Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Κανένας δεν δίνει (ακόμα) Fiber to the Home (FTTH). Ολοι αυτοι μέχρι στιγμής δινουν vdsl. Απλά για κάποιο αγνωστο λογο αποφασισαν να κοροιδεψουν τα προβατα τους Ελληνες καταναλωτες και να βαφτισουν το vdsl vectoring, FIBER. Και η ΕΕΤΤ συνεχίζει ως εποπτης της αγορας τον αμεριμνο υπνο της. Οταν ερθει Πρωτοχρονια ξυπνηστε τους να αλλαξουν δωρα και να σπασουν κανα ροδι στην εξωπορτα. Οσοι (ΟΤΕ, Wind κτλ) διαφημιζουν fiber δινουν vdsl μεχρι την καμπινα (ΚΑΦΑΟ) και το τελευταιο κομματι απο το ΚΑΦΑΟ μεχρι τον κατανεμητη του σπιτιου ειναι απλος χαλκος. Απλα λογω της τεχνολογιας του vectoring μπορουν να επιτυχουν υψηλοτερες ταχυτητες διαχειριζομενοι τον θορυβο της γραμμης και το πουλανε ως fiber. Ειναι μεν fiber στο πρωτο συστατικο της λεξης αλλα ειναι FTTC (οπου C το cabin-καφαο) και οχι FTTH. Ισως υπαρχουν κανα-δυο μικροι παικτες (καπου ειχε παρει το ματι μου κατι βορεια Ελλαδα) που να δινουν FTTH με απευθειας οπτικη ινα μεχρι το ρουτερ αλλα δεν ειναι οι 4 μεγαλοι. 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Κι η Vodafone Fiber τα ονόμασε.
panosp1 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Site: ΕΕΤΤκαι VDSL Vectoring και για το Site: fiberμεχρι καμπίνα κτλ κτλ "... H τεχνολογία VDSL Vectoring είναι η τελευταία εξέλιξη της VDSL2 τεχνολογίας και δυνητικά μπορεί να επιτύχει ταχύτητες καθόδου (download) πάνω από το δίκτυο χαλκού της τάξης των 100 Μbps για αρχιτεκτονικές δικτύου FTTC (Fiber to the Cabinet, δηλαδή όταν η οπτική ίνα φτάνει στην καμπίνα) και πάνω από 200 Μbps για αρχιτεκτονικές FTTB (Fiber to the Building, στην οποία η οπτική ίνα μπαίνει στο εκάστοτε κτίριο) ..." (λιγο OffTopic το ξέρω αλλά...)
panos7 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Κανένας δεν δίνει (ακόμα) Fiber to the Home (FTTH). Ολοι αυτοι μέχρι στιγμής δινουν vdsl. Απλά για κάποιο αγνωστο λογο αποφασισαν να κοροιδεψουν τα προβατα τους Ελληνες καταναλωτες και να βαφτισουν το vdsl vectoring, FIBER. Και η ΕΕΤΤ συνεχίζει ως εποπτης της αγορας τον αμεριμνο υπνο της. Οταν ερθει Πρωτοχρονια ξυπνηστε τους να αλλαξουν δωρα και να σπασουν κανα ροδι στην εξωπορτα. Οσοι (ΟΤΕ, Wind κτλ) διαφημιζουν fiber δινουν vdsl μεχρι την καμπινα (ΚΑΦΑΟ) και το τελευταιο κομματι απο το ΚΑΦΑΟ μεχρι τον κατανεμητη του σπιτιου ειναι απλος χαλκος. Απλα λογω της τεχνολογιας του vectoring μπορουν να επιτυχουν υψηλοτερες ταχυτητες διαχειριζομενοι τον θορυβο της γραμμης και το πουλανε ως fiber. Ειναι μεν fiber στο πρωτο συστατικο της λεξης αλλα ειναι FTTC (οπου C το cabin-καφαο) και οχι FTTH. Ισως υπαρχουν κανα-δυο μικροι παικτες (καπου ειχε παρει το ματι μου κατι βορεια Ελλαδα) που να δινουν FTTH με απευθειας οπτικη ινα μεχρι το ρουτερ αλλα δεν ειναι οι 4 μεγαλοι. ετσι ακριβως ειναι πολυ δουλεμα εχει πεσει δυστυχως
andreasece Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Κανένας δεν δίνει (ακόμα) Fiber to the Home (FTTH). Ολοι αυτοι μέχρι στιγμής δινουν vdsl. Απλά για κάποιο αγνωστο λογο αποφασισαν να κοροιδεψουν τα προβατα τους Ελληνες καταναλωτες και να βαφτισουν το vdsl vectoring, FIBER. Και η ΕΕΤΤ συνεχίζει ως εποπτης της αγορας τον αμεριμνο υπνο της. Οταν ερθει Πρωτοχρονια ξυπνηστε τους να αλλαξουν δωρα και να σπασουν κανα ροδι στην εξωπορτα. Οσοι (ΟΤΕ, Wind κτλ) διαφημιζουν fiber δινουν vdsl μεχρι την καμπινα (ΚΑΦΑΟ) και το τελευταιο κομματι απο το ΚΑΦΑΟ μεχρι τον κατανεμητη του σπιτιου ειναι απλος χαλκος. Απλα λογω της τεχνολογιας του vectoring μπορουν να επιτυχουν υψηλοτερες ταχυτητες διαχειριζομενοι τον θορυβο της γραμμης και το πουλανε ως fiber. Ειναι μεν fiber στο πρωτο συστατικο της λεξης αλλα ειναι FTTC (οπου C το cabin-καφαο) και οχι FTTH. Ισως υπαρχουν κανα-δυο μικροι παικτες (καπου ειχε παρει το ματι μου κατι βορεια Ελλαδα) που να δινουν FTTH με απευθειας οπτικη ινα μεχρι το ρουτερ αλλα δεν ειναι οι 4 μεγαλοι. Αυτό δεν το ήξερα, και αν όντως ισχύει μιλάμε για μεγάλη κοροϊδία. FTTH πάντως, όπως πρέπει να είναι, δίνει η inalan, αλλά σε πολύ μικρό μερίδιο στην Αττική.
Zus Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Sorry για το offtopic αλλά ξέρει κανείς αν είχαμε κάποια σχετική δικαστική απόφαση για το παρακάτω? Με έχουν πάρει από Cote, Wind, Vodafone τις τρεις τελευταίες ημέρες και μου κάνουν προσφορές για φορητότητα. (έχω Forthnet για τον αριθμό που με καλούν). Τους απαντάω ότι τον Ιούνιο ανανέωσα το συμβόλαιο για 24 μήνες προκειμένου να τους ξεφορτωθώ και μου προτείνουν να κάνουμε φορητότητα χωρίς να πληρώσω τη ρήτρα. Με ανοιχτό το στόμα τους ρωτάω, τι εννοείτε (την πρώτη φορά που με κάλεσε η Cote) και μου απαντά η υπάλληλος ότι τη ρήτρα είμαι υποχρεωμένος να την καταβάλλω μόνο αν θελήσω να επιστρέψω στην Forthnet. Μιλάμε για παράνοια...
Zus Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Και να έχουν, δεν προτείνεις σε πελάτη να γίνει μπαταχτσής, προκειμένου να έρθει σε εσένα, γιατί αύριο θα την φας εσύ την πιστόλα και θα το φυσάς και δεν θα κρυώνει! 1
pantelikas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δεν τον ενδιαφέρει τον/την υπάλληλο. Αυτός/η θα μείνει στη δουλειά αν φέρει μια νέα σύνδεση. Τα υπόλοιπα είναι λόγια που δεν καταγράφονται. 2
vairass Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 HCN έχει κάποιος να μας πει αν είναι fiber ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα