Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 280
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάω όλο χαρά να δω αν μπορώ να βάλω vdsl και μου εμφανίζει μήνυμα ότι είμαι μέχρι 24mbps.. :P

Σε ποιο Αστικο Κεντρο εισαι;
Δημοσ.

Εγώ που έχω κάνει προφορική συμφωνία με την wind μέσω τηλεφωνικής προσφοράς για adsl και μου το χουν πάει από τα 18 στα 26 τώρα υπάρχει τρόπος να σπάσω το συμβόλαιο χωρίς να πληρώσω πρόστιμο;

Δημοσ.

Σκεφτόμου να βάλω Wind αλλά διαβάζω για τις αυτόματες (αυθαίρετες ?) αυξήσεις και αναρωτιέμαι : Πώς στην ευχή σας τις δικαιολόγησαν αυτές ? Όταν διαμαρτυρηθήκατε, τι είπαν ?

Δημοσ.

Καλα για 28€ χωρις τηλεφωνο εαν εισαι νεα ιωνια,μεταμορφωση και σε καποιες περιοχες Θεσσαλονίκης βαζεις inalan με τα ιδια λεφτα και εχεις 100/100 με πραγματικο FTTH.

Δημοσ.

Έχω κάνεις 2 συμβόλαια στην wind 19ευρο το κάνανε 22 και 23ευρο και το κάνανε 27. η ταχύτητα στο ίντερνετ είναι η μισή με πολλές διακοπές . Είμαι διπλά στον ΟΤΕ και στο καφαο. Ειχα cyta πριν τα ιδια

Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα, περιμένω πως και πως να τελειώσει το συμβόλαιο, μου έχουν σπάσει τα νεύρα τόσο καιρό σε αυτή την εταιρειουλα. Μακάρι να ήταν μόνο οι προσαυξήσεις..[/quote

Σωστός φίλε ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ τυράκι δωρεάν τέλη ενεργοποίησης και τα πληρώνεις ολα στο τελος με καπέλο

Δημοσ.

Καλη προσφορά φαίνεται. Πριν 1 χρονο ειχα πετύχει στη cyta 35mbs αστικα υπεραστικα και 4 ωρες κινητά 26€.Δεν τη συστήνω σε κανέναν βέβαια τη cyta. Αλλά γενικά έχει καλες τιμές.

cyta έχω και είμαι μια χαρά σε VDSL 50άρι .. πιάνει full ταχύτητα όλες τις ώρες.

• Like 1
Δημοσ.

Σκεφτόμου να βάλω Wind αλλά διαβάζω για τις αυτόματες (αυθαίρετες ?) αυξήσεις και αναρωτιέμαι : Πώς στην ευχή σας τις δικαιολόγησαν αυτές ? Όταν διαμαρτυρηθήκατε, τι είπαν ?

Έκανα το συμβόλαιο σε κατάστημα  και ζήτησα γραπτά την προσφορά.

Στην πρώτη προσπάθεια αύξησης μετά ένα εξάμηνο, τους έστειλα την προσφορά τους και πήραν πίσω την προσαύξηση.

Στην δεύτερη αύξηση μετά από  ένα δεκάμηνο το έκαναν μουλωχτά με ανακοίνωση.

Υπήρχε με ψιλά γράμματα μία ανακοίνωση   σε ένα  λογαριασμό 2 μήνες πρίν την αύξηση,  όπου το κείμενο στις 6-7 πρώτες γραμμές έλεγε για "ειδική προσφορά" και ξεκινούσε με τις λέξεις "μειώνεται" και ματά ξανά "μειώνετε" και στο τέλος υπήρχαν ένα δύο αυξάνεται...

Εν ολίγοις όταν το πήρα χαμπάρι λόγω χρέωσης σε λογαριασμό, είχε λήξει  ο μήνας της υπαναχώρησης...

Από τότε διαβάσω σχολαστικά κάθε λογαριασμό, τον περνώ σε εξελόφυλο και στην πρώτη μαιμουδιά τους θα τους χαιρετήσω και θα ξαναπάω Nova ακόμα και αν είναι ακριβότερη. 

• Like 1
Δημοσ.

Στην πρώτη προσπάθεια αύξησης μετά ένα εξάμηνο, τους έστειλα την προσφορά τους και πήραν πίσω την προσαύξηση.

Υπήρχε με ψιλά γράμματα μία ανακοίνωση   σε ένα  λογαριασμό 2 μήνες πρίν την αύξηση,  όπου το κείμενο στις 6-7 πρώτες γραμμές έλεγε για "ειδική προσφορά" και ξεκινούσε με τις λέξεις "μειώνεται" και ματά ξανά "μειώνετε" και στο τέλος υπήρχαν ένα δύο αυξάνεται...

Εν ολίγοις όταν το πήρα χαμπάρι λόγω χρέωσης σε λογαριασμό, είχε λήξει  ο μήνας της υπαναχώρησης...

Από τότε διαβάσω σχολαστικά κάθε λογαριασμό, τον περνώ σε εξελόφυλο και στην πρώτη μαιμουδιά τους θα τους χαιρετήσω και θα ξαναπάω Nova ακόμα και αν είναι ακριβότερη. 

Την ίδια ακριβώς π&*$ιά μου έκανε και η Vodafone. Μου αύξησε τον λογαριασμό κατά 1 ευρώ που είναι ασήμαντο ποσό. Παρόλα αυτά με έχει ενοχλήσει απίστευτα ο τρόπος με τον οποίο το έκαναν. Στην περίπτωση μου βέβαια, δεν λαμβάνω καν λογαριασμό καθώς έχω ενεργοποιήσει το e-bill. Κάθε φορά που εκδίδεται νέος λογαριασμός μου έρχεται sms με τον κωδικό πληρωμής και το ποσό και έτσι δεν μπαίνω καν στον κόπο να κατεβάσω τον λογαριασμό σε ηλεκτρονική μορφή pdf.

Δημοσ.

Σταθερα η χειροτερη εταιρια.

Το μονο που κανεις οσο καιρο εισαι συνδρομητης ειναι να τους κυνηγας απο πισω για να βγαλεις ακρη με τις κομπινες που καθε 3 και λιγο σκαρφιζονται.

Και φυσικα για να βρεις το δικιο σου πρεπει να τους πληρωνεις και τις κλησεις που τους κανεις.

Απλα απαραδεκτοι,τραγικοι και οι χειροτεροι.

Οπου αλλου και ας ειναι και ακριβοτερα,η ψυχικη ηρεμια δεν ανταλλασεται με μειον 5 ευρω τον μηνα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε Forthnet που αναβάθμισα την γραμμή μου από 24αρα,που έπιανα 10Mbps, σε 50αρά πλήρωσα +5ευρώ στο πάγιο και 20 ευρώ για την αναβάθμιση. Η προσφορά ήταν που έτρεχε πριν λίγο καιρό και σύνολο πληρώνω 25-26 ευρώ με απεριόριστες κλήσεις και δωρεάν χρόνο προς κινητά.

Βέβαια αυτό ισχυε για υφιστάμενουν συνδρομητές και η προσφορά που αναφέρεται εδώ είναι για νέες συνδέσεις. 

Μπορείτε να ενημερωθείτε όμως από τον πάροχο σας για ανάλογες προσφορές. ^_^

Επεξ/σία από plakos74
Δημοσ.

Και φυσικα για να βρεις το δικιο σου πρεπει να τους πληρωνεις και τις κλησεις που τους κανεις.

Δεν υπάρχει λόγος να παίρνεις τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση και να σπάζεσαι. 

Μέσα στην MyWind υπάρχει φόρμα υποβολής αιτήματος υποστήριξης. 

Επιλέγεις το θέμα την συμπληρώνεις γράφοντας τον πόνο σου και σε μια δύο μέρες σου απαντούν με mail sms η σε παίρνουν τηλέφωνο.

Επί πλέον έχεις κάτι γραπτό γιατί τα προφορικά δεν μετρούν για αυτούς.

• Like 1
Δημοσ.

Ιδια ακριβως περιπτωση και εγω

δεν προλαβα το μηνα της υπαναχωρησης λογω του οτι οτι ερχεται ηλεκτρονικα ο λογαριασμος

και ειχανε προειδοποιησει 2 μηνες πριν αλλαξει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...