Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σ' αυτή την τιμή (28,33€) η Wind  μου το έδωσε τον περασμένο Ιανουάριο με επί πλέον :

- απεριόριστα σταθερά  

- 300 λεπτά προς κινητά,

- κάρτα mobile 1gb και κάρτα 120 λεπτα.

Από ότι φαίνεται το ακρίβηναν 

• Απαντ. 280
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σ' αυτή την τιμή (28,33€) η Wind  μου το έδωσε τον περασμένο Ιανουάριο με επί πλέον :

- απεριόριστα σταθερά  

- 300 λεπτά προς κινητά,

- κάρτα mobile 1gb και κάρτα 120 λεπτα.

Από ότι φαίνεται το ακρίβηναν 

Αυτή ήταν προσφορά, αλλά υπάγεται στις προσφορές τηλεφώνου που προανέφερε ο Thresh

• Like 1
Δημοσ.

Αυτή ήταν προσφορά, αλλά υπάγεται στις προσφορές τηλεφώνου που προανέφερε ο Thresh

Δεν ήταν τηλεφωνική προσφορά. Την είχαν στο site, πήγα σε κατάστημα, την ζήτησα γραπτά και υπέγραψα συμβόλαιο.

Δημοσ.

Με 28euro/μήνα => vdsl(50) + απεριόριστα προς σταθερά + απεριόριστα προς κινητά από την nova, μόνο τέλη ενεργοποίησης είχα πληρώσει.

Δημοσ.

Εγώ με 25€ vdsl(50) + απεριόριστα προς σταθερά + 720 (360+360 Wind) κινητά απο Wind, το modem θα το παρουν πίσω μετά, τέλη ενεργοποίησης νομίζω είχα πληρώσει. Α ξέχασα και κάρτα mobile 1gb και κάρτα 120 λεπτα.

• Like 1
Δημοσ.

Η παλαιότερη προσφορά της Wind ήταν να προσθέσουν VDSL στο Double play με +5€/μήνα επί 6 μήνες, και +10€/μήνα για τους υπόλοιπους 18 μήνες.

Αυτά τα 28€/μήνα και 25€/μήνα είναι για VDSL Double Play; Ήταν από την αρχή στην τιμή αυτή ή έγινε κλιμακωτά (+5, μετά +10);

Δημοσ.

Δεν βλέπω κάποια προσφορά. Wind με 29€ vdsl απεριόριστα αστικά, υπεραστικά, εξωτερικό Αμερικες και τέτοια.

Δημοσ.

περιττό να τονίσω πως η Wind είναι τελείως αναξιόπιστη στους λογαριασμούς της ακόμη και αν έχεις κάνει συμβόλαιο κλπ.

Συμφωνώ! Ειχα αρχίζει με συμβόλαιο 17,50€ και εχει φτάσει ο λογαριασμός απο τις αυξήσεις 24€! ΜΑΚΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ μην τσιμπάτε στο τιράκι τους. Μου έχουν αυξήσει τον λογαριασμό 3-4 φορές

• Like 1
Δημοσ.

Πριν εμα μηνα εβαλα wind vdsl με 24€ το μηνα.προχθες ηρθε ο δευτερος λογαριασμος με 2€ προσαυξησεις.πηγα σε καταστημα εβγαλα κατι αναγνωρησεις κλησεων και πηγε τελικη 25€. Δεν νομιζω να υπαρχει παντως πιο φτηνη vdsl 50

Δημοσ.

περιττό να τονίσω πως η Wind είναι τελείως αναξιόπιστη στους λογαριασμούς της ακόμη και αν έχεις κάνει συμβόλαιο κλπ.

Συμφωνώ απόλυτα, περιμένω πως και πως να τελειώσει το συμβόλαιο, μου έχουν σπάσει τα νεύρα τόσο καιρό σε αυτή την εταιρειουλα. Μακάρι να ήταν μόνο οι προσαυξήσεις..
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...