Damachi Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η πλάκα με τις "Προσφορες " internet ειναι οτι στον κάθε ένα μπορεί να λένε άλλα . Πχ έχετε forthnet - σας τα δίνουμε όλα με 18,90! για να ρθειτε σε μας . Α έχετε ΟΤΕ - θα κοστίσει 25,90 + τέλη μεταφοράς και χωρίς router γιατί έτσι . Τελος πάντων έκανα αίτηση μεταφοράς μόνο για να δω αν θα πάρουν οι χαμένοι από τον ΟΤΕ να δώσουν καμιά αντιπροσφορά . Γιατί 35,90 το μηνά για απλο dsl χωρίς χρόνο ομιλίας μόνο αυτοί χρεωνουνε Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2018 από Damachi
ЭΛ Ɓaʼnâņ Šŀưƫäņジ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 1/24/2018 στις 8:20 ΠΜ, baskon είπε Εδώ και 1.5 μήνα πάντως σταθερά είναι πάνω πάνω στις προσφορές το παρόν. Γιατί δε το μεταφέρετε σε κάποιο άλλο σημείο, να συζητήσετε άνετα; ; Και η πλάκα είναι ότι κάποια άλλα θέματα που είναι όντως προσφορές, και θες να μπεις να ρωτήσεις κάτι πριν παραλάβεις, δε μπορείς γιατί η προσφορά τελείωσε και έχει κλειδωθεί το θέμα, κάποιες φορές ακόμα και μέσα σε 24 ώρες από την έναρξη του... Συγνώμη για την εκτός θέματος παρέμβαση αλλά η σχετική συζήτηση μπορεί άνετα να μεταφερθεί στο παρακάτω σύνδεσμο. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2018 από ЭΛ Ɓaʼnâņ Šŀưƫäņジ 1
YPhot Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Έκανα την καταγγελία μου στην ΕΕΤΤ, είμαι περίεργος να δω τι θα γίνει, στο μεταξύ σε φίλο που είχε συμβόλαιο 22 και του το φτάσανε 32 μόλις την έκανε για αλλού τον πήραν τηλέφωνο και του είπαν 17, δεν παλεύονται με΄τίποτα
philae Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, YPhot είπε Έκανα την καταγγελία μου στην ΕΕΤΤ, είμαι περίεργος να δω τι θα γίνει, στο μεταξύ σε φίλο που είχε συμβόλαιο 22 και του το φτάσανε 32 μόλις την έκανε για αλλού τον πήραν τηλέφωνο και του είπαν 17, δεν παλεύονται με΄τίποτα Η ΕΕΤΤ θα μεταφέρει το κείμενο της καταγγελίας σου στη wind και η wind τώρα πρέπει να απαντήσει γραπτώς σε σένα. Μέσα σε 14 εργάσιμες θα λάβεις με courier την απαντητική επιστολή, στο αίτημα που έκανες.
YPhot Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Είχα στείλει ήδη στην wind την καταγγελία και πήρα απάντηση μετά από 28 μέρες σε email η οποία φυσικά έλεγε ότι ενημερώθηκα εγκαίρως και επαρκώς για την αύξηση.
sokelas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Πληροφοριακά για την Wind να πω ότι πρόσφατα ξεκίνησε να μπλοκάρει γνωστό ελληνικό site για download. Σορρυ για Οφ τοπικ
Damachi Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Για πες ποιο . Διάβασα και για προβλήματα με Netflix - που είναι και καθόλα νόμιμο
YPhot Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Βάλτε τους dns servers της Google Preferred: 8.8.8.8. Alternate: 8.8.4.4
sokelas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, YPhot είπε Βάλτε τους dns servers της Google Preferred: 8.8.8.8. Alternate: 8.8.4.4 Το έχω ήδη κάνει φίλε. Από την πρώτη στιγμή. Ευχαριστώ
ЭΛ Ɓaʼnâņ Šŀưƫäņジ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, sokelas είπε Πληροφοριακά για την Wind να πω ότι πρόσφατα ξεκίνησε να μπλοκάρει γνωστό ελληνικό site για download. Σορρυ για Οφ τοπικ Μην το πεις σταμαααααάτααα Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2018 από ЭΛ Ɓaʼnâņ Šŀưƫäņジ
philae Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 9 ώρες πριν, sokelas είπε Πληροφοριακά για την Wind να πω ότι πρόσφατα ξεκίνησε να μπλοκάρει γνωστό ελληνικό site για download. Σορρυ για Οφ τοπικ Δεν νομίζω ότι οι πάροχοι μπλοκάρουν κάποιους δικτυακούς τόπους από προσωπική βούληση. Για παράδειγμα, για τα τυχερά παιχνίδια η εντολή έρχεται από την ΕΕΕΠ, και σε ανακατευθύνει σε σελίδα της ΕΕΕΠ. Είναι στην επιλογή του κάθε παρόχου για το τι τεχνολογία θα χρησιμοποιήσει, όπως DPI (Cosmote) ή κάτι υποτυπώδες όπως DNS hijacking (Wind). Δεν κατέχω από site για download. Ποιο είναι ώστε να το ελέγξω; (ΠΜ).
antonis kaza Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 9 ώρες πριν, YPhot είπε Βάλτε τους dns servers της Google Preferred: 8.8.8.8. Alternate: 8.8.4.4 Μπορεις να μας εξηγησεις τι κανουμε με αυτο τον τροπο; Και εγω εχω το ιδιο προβλημα με την Wind!
philae Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Στο http://www.iprights.gr/nomologia/104-aporripsi-appokleismoy-prosvasis-se-peiratikes-istoselides-internet-dikigoros-theodoros-xioy έχει μια λίστα με 13 δικτυακούς τόπους. Το μπλοκάρισμα που κάνει η Wind είναι DNS hijacking, που επιστρέφει τη διεύθυνση IP 127.0.0.1 όταν επισκέπτεται κανείς αυτούς τους δικτυακούς τόπους. Άλλοι πάροχοι μπορεί να κάνουν κάτι διαφορετικό, ωστόσο αν έχει μπλοκαριστεί κάτι, θα έχει μπλοκαριστεί με κάποιο τρόπο και από τους υπόλοιπους. Θα ήταν καλύτερο να υπήρχε ενημέρωση όπως συμβαίνει για τους μπλοκαρισμένους δικτυακούς τόπους που έχουν να κάνουν με τυχερά παιχνίδια.
YPhot Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 58 λεπτά πριν, antonis kaza είπε Μπορεις να μας εξηγησεις τι κανουμε με αυτο τον τροπο; Και εγω εχω το ιδιο προβλημα με την Wind! Στις ρυθμίσεις του μοντεμ σου, βρίσκεις την επιλογή dns servers και από αυτόματα όπου παίρνει του παρόχου ,βάζεις την επιλογή που σε αφήνει να βάλεις ότι θες. Αν δεν ξέρεις google it με το τύπο του μόντεμ σου
mynam3 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Ενδέχεται να αλλάξει αυτό με τα μπλοκαρίσματα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα