antonis kaza Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 16 ώρες πριν, argimeg είπε Πολύ καλό για να είναι αληθινό αυτό που λες. Δεν σε αμφισβητώ απλά σκέφτομαι μήπως κάτι δεν σου είπαν ΦΠΑ, τέλη; Εμένα σήμερα με πήρε εκπρόσωπος από ΟΤΕ και μου δίνουν fiber 50Μbps με 2 ώρες κινητά και δωρεάν σταθερα-υπεραστικά στα 32,5€ με 2 χρόνια δέσμευση. Και επιπλέον το πρώτο πάγιο δώρο. Σκέφτομαι και εγώ εάν είναι αληθινό η μούφα και του είπα δεν πιστεύω να γίνονται αυξήσεις όπως συνήθως κάνει ο ΟΤΕ και μου είπε ΟΧΙ με τίποτα και λέω από μέσα μου ναι καλά.... Το έχω ήδη μήνες! Δεν μου είπαν... 19 ώρες πριν, philae είπε Αμφίβολο. Γράψε το τηλέφωνο του εξωτερικού συνεργάτη για επιβεβαίωση της προσφοράς. Το τυπικό είναι να έχεις χαμηλή τιμή στους πρώτους 4-6 μήνες και μετά να ανεβαίνει. Οι διάφοροι εξωτερικοί συνεργάτες των παρόχων υπόσχονται πολλά, όπως το κλασσικό ότι μπορείς να σπάσεις το συμβόλαιο με τον προηγούμενο πάροχο χωρίς επιπτώσεις, κτλ. Για δύο χρόνια ισχύει! Είχα και πριν δύο χρόνια παρόμοιο. Δεν είναι αμφίβολο αλλά πραγματικότητα!!!
Damachi Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) πήρε εκπρόσωπος από ΟΤΕ και μου δίνουν σαπια DSL ουτε 8Μbps πραγματικο με 30 λεπτα κινητά στα 33,5€ το μηνα !!! με 2 χρόνια δέσμευση . Δυο μετρα και 2 σταθμα κατα περιπτωση και προκλητικοτατα .... Υπαρχει λεει και δυνατοτητα για fiiiiberrrrr ΜΕΧΡΙ 50 Mbps ... Σε 6 dB margin γραμμη που κανεις το σταυρο σου να μην πεσει με fastpath θα μου πουλησουν 50αρα. βρε ουστ .... Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2018 από Damachi 1
thouthou Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Πάντως με αίτηση φορητότητας, η wind μου έκανε αντιπρόταση 50άρα, με σταθερά και 5 ώρες κινητά 22,70 ευρώ και τρία πάγια δώρο. Βέβαια, από την "ενεργοποίηση" της vdsl 16/12. ακόμα παίρνω 4άρι ίντερνετ από το παλιό adsl ρούτερ, και η wind βολοδέρνει με το ΟΤΕ για να βρει γιατί.... Όντως αν δείτε και αλλού, η wind δίνει (ή έδινε; ) ως αντιπροσφορά νέο συμβόλαιο με 17 ευρώ. Η διαφορά είναι ότι όσοι είχαν ήδη vdsl έμεναν στα 17, ενώ όσοι είχαν adsl έπαιρναν τα 17 για την γραμμή τους, σύν 5 ευρώ την vdsl... Κακά τα ψέμματα, άλλο 22, άλλο 32 του ΟΤΕ. Αρκεί να το δώσει κάποτε...
philae Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 29 λεπτά πριν, baskon είπε Και ο ΟΤΕ έκανε ότι και όλοι οι υπόλοιποι. Μια ανακοίνωση στο σαιτ κάνουμε αυτές τις αυήσεις και έχετε 30 μέρες. Προσωπικά δε λαμβάνω έντυπο λογαριασμό, οπότε και εκει έπρεπε να πας και να το ψάξεις για να το βρεις, και φυσικά δε το είχε και με υπερBold αλλά με ψιλά γραμματάκια. Προσωπικά το είχα δει σε φόρουμ, αλλά δε διάβασα ολόκληρο το θέμα που μου άυξανε ενα συμβόλαιο με μηδενικό πάγιο (και πανάκριβη μονάδα) που είχα στο συναγερμό σε συμβόλαιο με χρέωση 3 ευρώ το μήνα . Ειδα την αυξηση στο φορουμ, λέω οκ θα αλλάξω κάρτα στο συναγερμό και μετά το κόβω.Στον λογαριασμό δεν ήταν ιδιαιτερα εμφανές. Από κάτω βέβαια εγγραφε ότι σε όλα τα συμβόλαια πλέον υπάρχει και τέλος διακοπής 15 ευρώ (κοντά στα 20 με τους φόρους). Με ενδιαφέρει το χρονολογικό της υπόθεσης. Αυτό με την Cosmote ήταν πριν τον Οκτώβρη; Η εντύπωσή μου είναι ότι η Cosmote είναι η πρώτη που κάνει τις βρωμιές και μετά ακολουθούν οι υπόλοιποι. Στο τέλος εμφανίζεται η EETT και βάζει περιορισμούς ώστε να μην ξαναγίνει. Για παράδειγμα, Cosmote Fiber: 13 Νοεμβρίου Wind Fiber: 20 Νοεμβρίου Vodafone Fiber: 4 Δεκεμβρίου Φυσικά κανένα από αυτά δεν είναι FTTH και δεν είναι καν νέα επένδυση, απλά είναι αποτέλεσμα του VDSL.
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, antonis kaza είπε Το έχω ήδη μήνες! Δεν μου είπαν... Για δύο χρόνια ισχύει! Είχα και πριν δύο χρόνια παρόμοιο. Δεν είναι αμφίβολο αλλά πραγματικότητα!!! Για απαντησε σε αυτο που σας ρωτησα (τον nyne και εσενα) πριν λιγο αν θες.
YPhot Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Στις 1/3/2018 στις 11:02 ΜΜ, philae είπε Πάρτε αυτό το κειμενάκι και διαμορφώστε το με τα δικά σας στοιχεία, https://docs.google.com/document/d/1odXvC52yXMSQ4Bukx74-sZJBLDs-rwFkySyeDd2BDII/edit Έπειτα, στείλτε στην Wind μέσω της φόρμας επικοινωνίας, https://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/epikoinonia-/forma-epikoinonias/ Ευχαριστώ, το προσάρμοσα και το έστειλα, τους είχα ενημερώσει και στο messenger για τα ίδια πράγματα που γράφεις πριν μέρες γιατί τότε η φόρμα επικοινωνίας δεν δούλευε. Αν δεν δεχτούν θα περιμένω να λήξει το συμβόλαιο και όπως ενημέρωσα και στο messenger θα πάρω κινητά και το σταθερό και θα πάω αλλού. Πάντως όλοι τα ίδια είναι, μόνο με καταγγελίες και πρόστιμα ίσως στρώσουν
antonis kaza Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 4 ώρες πριν, matrixxx είπε Κατσε γιατι θα μας τρελανετε(-ουν). Και σε μας ειχαν δωσει αντιπροσφορα για να μας ψησουν να μεινουμε (με ADSL ψοφια, οχι 50αρα VDSL) 17 ευρω και να ακυρωσουμε το συμβολαιο που ειχαμε υπογραψει αλλού και με τις αυξησεις που εκανε τοσες φορες η WIND εφτασε (αυτα λεμε τοσες σελιδες) 20+ ευρω πλεον. Σε εσας σε αυτο που σας εδωσαν τοτε, αυξησεις ΔΕΝ εριξαν; Πληρωνετε ακομα ο,τι ειχατε συμφωνησει; Γιατι χειροτερευει το πραγμα με αυτα που διαβαζουμε. Εξαιρουν επιλεκτικα απο τις αυξησεις; Απο οσο βλεπω εχω μια αυξηση στο παγιο 0,60€ στο τελευταιο λογαριασμο σε σχεση με τον προτελευταιο. Δεν με απασχολει το ποσο...
koufs Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, antonis kaza είπε Απο οσο βλεπω εχω μια αυξηση στο παγιο 0,60€ στο τελευταιο λογαριασμο σε σχεση με τον προτελευταιο. Δεν με απασχολει το ποσο... ο προ - προτελευταίος σε σχέση με τον προτελαυταίο; ούτε εμένα θα με απασχολούσε το ποσό, αλλά η συμπεριφορά
pesto1980 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) ! Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από pesto1980 Διαγραφη σχολιου
spyroseva Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Στις 3/1/2018 στις 11:02 ΜΜ, philae είπε Πάρτε αυτό το κειμενάκι και διαμορφώστε το με τα δικά σας στοιχεία, https://docs.google.com/document/d/1odXvC52yXMSQ4Bukx74-sZJBLDs-rwFkySyeDd2BDII/edit Έπειτα, στείλτε στην Wind μέσω της φόρμας επικοινωνίας, https://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/epikoinonia-/forma-epikoinonias/ Μπράβο ρε μάγκα philae, θα βοηθήσει πολύ στη διένεξη μου με τη WIND, καθ' ότι τους έστειλα μία 3σέλιδη καταγγελία στις 21.12.2017 για τις αυξήσεις βασιζόμενος ότι δεν με είχαν ενημερώσει, με αγνόησαν επιδεικτικά μέχρι τις 04.01.2017 που έκανα αίτηση φορητότητας στην COMOTE (OTE). Κατόπιν ασχολήθηκαν μαζί μου, με πήρανε να με "κράξουνε" ότι με ενημέρωσαν στον τελευταίο λογαριασμό τον οποίο δεν τον είδα ποτέ καθ' ότι τον λαμβάνω ηλεκτρονικά και πληρώνω ηλεκτρονικά όπως έκανα κάθε φορά και πριν. Συνδρομητής μόλις 4 μήνες και φυσικά τώρα με απειλούν για 160€ πέναλτι λόγω της αποχώρησης μου για άλλον πάροχο, το οποίο το θεωρώ εντελώς άδικο και καταχρηστικό διότι ο τρόπος που υποτίθεται ότι με ενημέρωσαν ήταν εντελώς ανήθικος καθ' ότι εγώ επί της ουσίας δε συναινεσα ουδέποτε στις αυξήσεις. Όταν εκδίδεται ο λογαριασμός μου στέλνουν μηνυματάκι ότι "εκδόθηκε ο λογαριασμός σας και είναι στα 31€" - δεν θα μπορούσαν να μου στείλουν μήνυμα στο οποίο να με παροτρύνουν να διαβάσω τις επικείμενες αυξήσεις των τιμολογίων και να λάβω γνώση; Αυτό δεν θα ήταν δείγμα αξιοπιστίας και καλής πίστης προς τον πελάτη τους και φυσικά και αντιστρόφως; Ντροπή..
thanosga Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 4/1/2018 στις 7:04 ΜΜ, philae είπε Στο 13800 πληρώνεις γύρω στα 25 λεπτά ανά κλήση και βρίσκεις εκπρόσωπο. Επειδή είναι φωνητική πύλη, πρέπει να πεις την κατάλληλη φράση όπως «Εκπρόσωπος», κτλ. Αυτό ακριβώς κάνω, ζητάω σύνδεση με εκπρόσωπο αλλά δεν... Όσο για την προσφορά του ΟΤΕ στα 32,5 (vdsl 50, 2,5 ώρες κινητά ,δυο αριθμούς κινητών με 200΄ στο καθένα, αν έχεις αριθμό cosmote άλλα 200΄, απεριόριστα σταθερά ,αλλά όχι δωρεάν πρώτο πάγιο προς εμένα) πράγματι ισχύει και σκέφτομαι να την πάρω. Τώρα για τον τρόπο που πρέπει να μιλάμε στους εκπροσώπους των παρόχων φυσικά και πρέπει να είναι ευγενικός. Οι εργαζόμενοι δεν μας φταίνε σε τίποτα. Πολλές φορές μάλιστα αναγκάζονται να δουλέψουν παραπάνω ώρες από το ωράριό τους με ελάχιστο μισθό. Αυτό που θα πρέπει να γίνει είναι να οργανωθούμε ως καταναλωτές ώστε εταιρείες του κ**ου να κλείνουν αμέσως. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από thanosga 1
antonis kaza Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 16 ώρες πριν, koufs είπε ο προ - προτελευταίος σε σχέση με τον προτελαυταίο; ούτε εμένα θα με απασχολούσε το ποσό, αλλά η συμπεριφορά Ιδιες χρεωσεις ακριβως!
baskon Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 hours ago, philae said: Με ενδιαφέρει το χρονολογικό της υπόθεσης. Αυτό με την Cosmote ήταν πριν τον Οκτώβρη; Η εντύπωσή μου είναι ότι η Cosmote είναι η πρώτη που κάνει τις βρωμιές και μετά ακολουθούν οι υπόλοιποι. Στο τέλος εμφανίζεται η EETT και βάζει περιορισμούς ώστε να μην ξαναγίνει. Για παράδειγμα, Cosmote Fiber: 13 Νοεμβρίου Wind Fiber: 20 Νοεμβρίου Vodafone Fiber: 4 Δεκεμβρίου Φυσικά κανένα από αυτά δεν είναι FTTH και δεν είναι καν νέα επένδυση, απλά είναι αποτέλεσμα του VDSL. Ηταν στο τέλος του καλοκαιριού από όσο θυμάμαι.. Βέβαια δε μασάνε από τότε έχουν κάνει και άλλες αυξήσεις, ενώ ακολουθούν και άλλες αυξήσεις στις 15/1/18... Προφανως έτρεξαν και αυτοι να αυξησουν όσο προλαβαινουν... https://www.cosmote.gr/mobile/content/el/attached_files/Company/141117-timologiakes-allages.pdf Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από baskon
Anubis13 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 6 ώρες πριν, thanosga είπε Όσο για την προσφορά του ΟΤΕ στα 32,5 (vdsl 50, 2,5 ώρες κινητά ,δυο αριθμούς κινητών με 200΄ στο καθένα, αν έχεις αριθμό cosmote άλλα 200΄, απεριόριστα σταθερά ,αλλά όχι δωρεάν πρώτο πάγιο προς εμένα) πράγματι ισχύει και σκέφτομαι να την πάρω Πώς πήρες αυτή την προσφορά;
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, antonis kaza είπε Ιδιες χρεωσεις ακριβως! Πως γινεται; Double play δεν εχεις; "Αυξάνεται η μηνιαία χρέωση των υπηρεσιών: Αναγνώριση κλήσεων από 0,00€ σε 0,50€, Βασικές τηλεφωνικές υπηρεσίες (Φραγή εξερχομένων / Αναμονή κλήσεων) από 0,00€ σε 0,27€, Λοιπές τηλεφωνικές υπηρεσίες (Αυτόματη κλήση / «Μην ενοχλείτε» / Απόρριψη κλήσεων με απόκρυψη) από 0,00€ σε 0,22€ στα οικονομικά προγράμματα WIND Telephony, WIND Broadband και WIND Double Play." Εισαι σιγουρος οτι σε εσενα δεν εχουν χρεωσει αναγνωριση κλπ στον τελευταιο (και προτελευταιο) λογαριασμο φουσκωνοντας τον (μονο απο αυτα) με 1 ευρω καπελακι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα