Physics_Rulez Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα, Νομίζω ότι στα 28 ευρώ είναι η καλύτερη προσφορά που κυκλοφορεί προς το παρόν. Πρόκειται για πρόγραμμα που δίνει μόνο internet, για όσους δηλαδή δε χρησιμοποιούν ιδιαίτερα το σταθερό τηλέφωνο για εξερχόμενες κλήσεις. Ισχύει έως 7 Δεκεμβρίου με δωρεάν τα τέλη ενεργοποίησης (40 ή 50 ευρώ ανάλογα με το αν δεν υπάρχει ή αν υπάρχει ήδη γραμμή). Το router που δίνουν είναι το ZTE ZXHN H168N 3.1. VDSL2 https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/wind-broadband-50
Tigio13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Καλη προσφορά φαίνεται. Πριν 1 χρονο ειχα πετύχει στη cyta 35mbs αστικα υπεραστικα και 4 ωρες κινητά 26€.Δεν τη συστήνω σε κανέναν βέβαια τη cyta. Αλλά γενικά έχει καλες τιμές.
xristoslet Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Νομίζω ότι όλοι εκτός του ΟΤΕ παρόμοια τιμή έχουν.
panosp1 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Καλή τιμή αλλά αμα έχουμε πολυ θόρυβο στην γραμμή λογω @@ καλωδίων της πολυκατοικίας τι κάνουμε ρε παλικάρια; κοιτάμε και κλαίμε; με το ζόρι συγχρονίζει στα 9 τελευταία...
andreasece Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Καλή τιμή αλλά αμα έχουμε πολυ θόρυβο στην γραμμή λογω @@ καλωδίων της πολυκατοικίας τι κάνουμε ρε παλικάρια; κοιτάμε και κλαίμε; με το ζόρι συγχρονίζει στα 9 τελευταία...Εγώ συγχρονιζα στα 5 με ADSL και έβαλα VDSL και βλέπω 50 καθαρά. Όταν έχεις δίπλα σου τον κόμβο λιγο ρόλο παίζει ο κακός χαλκός. 6
AristidisZ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 33 ευρώ ρε παιδιά εγώ έχω 50αρα ΟΤΕ με απεριόριστα αστικά και μισή ώρα κινητά Δε βλέπω και καμιά τρελλή προσφορά... 4
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 33 ευρώ ρε παιδιά εγώ έχω 50αρα ΟΤΕ με απεριόριστα αστικά και μισή ώρα κινητά Δε βλέπω και καμιά τρελλή προσφορά... Ναι αλλά εσένα στην έκαναν αυτή την προσφορά στο τηλέφωνο ή την πήρες όπως ήταν από το site? Γιατί στο site έχει 37,28 αυτό το πακέτο... https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/configurator.jsp?productId=prod430040
konstantin79 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 δεν ειναι προσφορά καθως ολοι εκει γυρω είναι. πχ nova vdsl double play (50αρι + απεριόριστα σταθερά + κινητά) είναι 28,25€ και σου παρέχουν και modem router 1
AristidisZ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Ναι αλλά εσένα στην έκαναν αυτή την προσφορά στο τηλέφωνο ή την πήρες όπως ήταν από το site? Γιατί στο site έχει 37,28 αυτό το πακέτο... https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/configurator.jsp?productId=prod430040 Τηλεφωνικά μου την έκαναν, είχα αυτό το πρόγραμμα στα 27 με 24άρι ίντερνετ, και μου το προσέφεραν ως αναβάθμιση με +5 το μήνα σε VDSL
fazer 1000 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Τηλεφωνικά μου την έκαναν, είχα αυτό το πρόγραμμα στα 27 με 24άρι ίντερνετ, και μου το προσέφεραν ως αναβάθμιση με +5 το μήνα σε VDSL επειδη νομιζω εχουμε την ιδια προσφορα μηπως εχεις vdsl εως 30;
Physics_Rulez Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 δεν ειναι προσφορά καθως ολοι εκει γυρω είναι. πχ nova vdsl double play (50αρι + απεριόριστα σταθερά + κινητά) είναι 28,25€ και σου παρέχουν και modem router 29,30 + τέλη ενεργοποίησης χωρίς χρόνο ομιλίας. Αυτό που λες δεν υπάρχει.http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/internet/nova_vdsl50/
AristidisZ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 επειδη νομιζω εχουμε την ιδια προσφορα μηπως εχεις vdsl εως 30; 50άρα σίγουρα :)
Zus Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Καμία προσφορά. 31,40€ η Vodafone με απεριόριστα σταθερά και 360 λεπτά προς κινητά + διεθνείς κλήσεις σε επιλεγμένους προορισμούς. Εγώ πάντως πληρώνω ΟΤΕ Full Pack + VDSL 50 + σταθερά κλπ 53€ τελική. Κυνηγήστε μία παρόμοια προσφορά με φορητότητα οι ελεύθεροι (οι δεσμευμένοι να περιμένετε )
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Τηλεφωνικά μου την έκαναν, είχα αυτό το πρόγραμμα στα 27 με 24άρι ίντερνετ, και μου το προσέφεραν ως αναβάθμιση με +5 το μήνα σε VDSL Είναι όπως καταλαβαίνεις λίγο άδικο να συγκρίνουμε τιμή site με τηλεφωνική προσφορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα