Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γουεστερν με τον Jeff Daniels πρωταγωνιστή! Steven Sonderbergh στους παραγωγούς. Υπέροχο σενάριο, υπέροχη μουσική, υπέροχα κοστούμια. Θυμίζει τις καλές εποχές του Σέρτζιο Λεονε! Χρόνια είχα να δω ένα καλό Γουεστερν!

Δημοσ.

Κι ομως τα τελευταια χρονια εχουν βγει εξαιρετικα "γουεστερν", το συγκεκριμενο συμφωνω ηταν παρα πολυ καλο και το προτεινω κι εγω!

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Μεγάλη απογοήτευση. Ξεκίνησε δυνατά και κατέληξε ανέκδοτο. Λες και ήταν να γίνει και άλλη σεζόν αλλά στα μισά της πρώτης άλλαξε το πλάνο και έπρεπε να το κλείσουν όπως όπως. Κρίμα για τον Jeff Daniels, ήταν εξαιρετικός.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, hurin είπε

Μεγάλη απογοήτευση. Ξεκίνησε δυνατά και κατέληξε ανέκδοτο. Λες και ήταν να γίνει και άλλη σεζόν αλλά στα μισά της πρώτης άλλαξε το πλάνο και έπρεπε να το κλείσουν όπως όπως. Κρίμα για τον Jeff Daniels, ήταν εξαιρετικός.

Που το ξέθαψες...

Και εγώ έχω την ίδια άποψη,την είδα και σχετικά πρόσφατα. Κυρίως ο Daniels μου άρεσε από αυτή τη σειρά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Millennium είπε

Που το ξέθαψες...

Και εγώ έχω την ίδια άποψη,την είδα και σχετικά πρόσφατα. Κυρίως ο Daniels μου άρεσε από αυτή τη σειρά.

Είχε δημιουργηθεί ένα ποστ με τις καλύτερες σύντομες σε διάρκεια σειρές, είδα ότι είχε και 8+ στο imdb, ήταν και western που τα λατρεύω... 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ο Jeff Daniels είναι ένας ακόμα ηλικιωμένος ηθοποιός που απλά βάζει την περσόνα του να παίξει. Το ίδιο κάνουν άλλωστε όλα τα γερόντια από Ντε Νίρο μέχρι Μπρίτζες και Φορντ. Δεν είναι κακό. Μη ξεχνάμε ότι τα κλισέ είναι η καύσιμη ύλη στη βιομηχανία του θεάματος.

Συνολικά το Godless ήταν μια πολύ αξιόλογη σειρά υψηλής ποιότητας, που ακόμα την συστήνω σε φίλους που δεν την έχουνε δει. Όχι τυχαίο ότι γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από ένα και μόνο άνθρωπο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...