Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας,βρηκα σε ελληνικο site αγγελιων poulato.gr αγγελιας σχετικα με 1080ti https://www.poulato.gr/karta-grafikwn-ev-264359 αν δειτε μεσα στην αγγελια το email και το τηλεφωνο δεν ειναι ελληνικα,για αυτο το λογο μιλησα με το πωλητη μεσω viber μου ειπε οτι εχει εταιρια στην αμερικη και οτι στελνει ελλαδα με DHL η Fedex με χρεωση 50 ευρω! Τον ρωτησα για το τελωνειο και μου ειπε οτι αυτα τα πληρωνει ο ιδιος! Σχετικα με τη πληρωμη δεχεται paypal συμφωνα με τα λεγομενα του απλα για 7 κομματια και πανω και μου εστειλε 4-5 φωτογραφιες απο εγγραφα οτι η εταιρια του ειναι εγκεκριμενη απο την αμερικη! Η ερωτηση μου ειναι,ποσο εμπιστη μπορει να ειναι μια τετοια αγορα και ψηνετε κανεις να αγορασει μαζι μου στην περιπτωση που οντως ειναι legit? Θελω να ακουσω γνωμες και μπορω να τον κανω οτι ερωτηση μου πειτε

Δημοσ.

Ναι την πουλάει μισοτιμης, σου πληρώνει και τα τελωνεία (+150€) και σου παίρνει και.....

Έλεος ρε παιδιά..

• Like 5
Δημοσ.

Η ερωτηση μου ειναι,ποσο εμπιστη μπορει να ειναι μια τετοια αγορα ? 

ΚΑΘΟΛΟΥ. 

Επισης το link σε μενα δεν δουλευει.

Δημοσ.

Η πιο φτηνή ti έχει από Αμερική περίπου 750 $ (αμαζον) πως το κόβουμε?? Θα πάρουμε με 400€ ? :devil:

Αν στέλνει με αντικαταβολή και έλεγχο πριν την παραλαβή, ας παραγγείλουμε  :-D   :-D   :-D  

Δημοσ.

Στην περιγραφή λέει κιόλας:

"Αγοράστε 2 μονάδες για 1 δωρεάν "

(από διάφορες αγγελίες για 1080ti που έχει εκεί γιατί το συγκεκριμένο λινκ δεν δουλεύει)

Δημοσ.

Εγω θα ανταλλαζα καμια 20ρια email μαζι του και μετά θα του έλεγα πως βρήκα από αλλού με 300 οπότε ακυρώνεται η συναλλαγή μας. (βασικά δεν θα ασχολιόμουν καν αλλά όταν μου στέλνουν για δικές μου αγγελίες κάτι ξένοι που και καλά ενδιαφέρονται για αγορά, ανταλλάζω κάμποσα email μαζί τους ότι και καλά κοντεύουν να με πείσουν και μετά τους λέω πως κάποιος άλλος μου δίνει τα τριπλά (αυτοί συνήθως μου δίνουν τα διπλά από ότι γράφω στην αγγελία, γιατί που αλλού θα βρουν πχ κονσόλα psp τόσο σπάνια που είναι)).

• Like 4
Δημοσ.

Δεν κατάλαβες καλά είναι για όποιον κάνει την παραγγελία στις 02:00 γιατί το λέει ξεκάθαρα στις 2 η μια δώρο.

Ατε να χαθείς βρε σατανά :P :P

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...