Προς το περιεχόμενο

Dark, Netflix

CaptainChris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 26/9/2018 στις 9:30 ΠΜ, Edel είπε

Λοιπόν, το καστινγκ ήταν υπέροχο, η φωτογραφία και η μουντίλα εκπληκτικά, ατμοσφαιρική όσο δε πάει και με ανατριχιαστική μουσική που κάποιες φορές με ανατρίχιασε

αλλά

ρυθμός αργόσυρτος, έλεος. Επίσης γινόντουσαν τόσα πολλά πράγματα, τόσοι πολλοί χαρακτήρες και με αφήγηση που εμένα προσωπικά με μπέρδεψε. Κάποια στιγμή έχασα το μπούσουλα. Δεν είχε στρωτή ροή κατ εμέ. Δε μπορώ να ασπαστώ την αποθέωση που έχει γνωρίσει η σειρά. Μπλέξανε το ταξίδι στο χρόνο, το παραφυσικό, Τσέρνομπιλ, και σε όλα αυτά βάζουν και τα οικογενιακά δράματα τόλμη και γοητεία και απογίνετε το πράγμα.

Δεν ενθουσιάστηκα, κράξτε με

και σε μπέρδεψε η υποθεση, και σου φάνηκε αργόσυρτος ο ρυθμός; πού να ήταν και γρήγορος δηλαδή :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 450
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το τελειωσα κ εγω εχοντας καψει μερικες χιλιαδες εγκεφαλικα κυταρα . Η σειρα ειναι φευγα εντελως με τη καλη ενοια. Πραγματικα κυλαει νερακι κ δε παιρνεις χαμπαρι ποτε τελειωνουν τα 10 επεισοδια . Χρειαστηκε καποιες φορες να παω προς τα πισω για να καταλαβω τι γινεται αλλα καλυτερα ετσι παρα το ff που κανω σε πολλες σειρες τελευταια γιατι βαριεμαι του θανατά .. Ακομα κ τα γερμανικα δε με ενοχλουσαν απο ενα σημειο κ μετα . 9/10 .

• Like 2

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Kostasspil είπε

Θα βγει και 2η παιδιά; Να το ξεκινήσω;

Ακόμα κάθεσαι? Αν σου αρέσουν τα time travel θα το απολαύσεις 100% 

Όσο για τη ερώτηση, θα βγει 

Επεξ/σία από najinblue3

Αισίως βρίσκομαι στο 7ο επ. Θα σταθώ κι εγώ στην ατμόσφαιρα και τις ερμηνείες της σειράς, κάτι παρόμοιο είχα δει στο The Killing. 

Στα της σειράς τώρα, έχω μια(αχαχαχαχ) ερώτηση:

Spoiler

Στα πρώτα επ. που ο Μικελ ξαναμπαίνει στην σπηλιά προσπαθώντας να γυρίσει πίσω, τον βλέπουμε στην σιδερένια πόρτα κι απ την άλλη να ναι ο  πατέρας του. Σε εκείνο το σημείο βρίσκονταν και οι 2 στο 2019, ή είδαμε δυο διαφορετικά timelines να αλληλεπιδρούν;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 σειρές έχω κάτσει κι έχω δει μέχρι το τέλος . Τα φιλαράκια και το casa de papel.

Αυτή νομιζω θα είναι η τρίτη . Τη ξεκίνησα επειδή είδα τον τίτλο χωρίς να ξέρω τι θα ακολουθήσει. Τελικά έμεινα. Δεν περίμενα τετοιο σενάριο. 

Έχω δει τα 3 πρώτα και σε κανένα δυο μέρες θα την τελειώσω .

Πώς μπαινει σποιλερ ;

ο Ούλριχ βρίσκει στο δάσος ένα νεκρό παιδί και λέει δεν ειναι ο γιος μου. Δεν αναγνώρισε ότι είναι ο αδερφός του; Επίσης ο μικελ όταν είναι στο 1986 και χτυπάει την πόρτα και ανοίγει ο Ούλριχ στα νιάτα του δεν αναγνώρισε ότι είναι ο μπαμπάς του; [ /spoiler]
Επεξ/σία από μπιπ μπιπ

Για το 1ο που ρωτάς

Spoiler

σκέψου ότι έχουν περάσει και 30+ χρόνια. Που και πάλι βλέπουμε ότι μόλις βρέθηκε το πτώμα, του έκανε εντύπωση ο τρόπος που ήταν ντυμένος.

Να πω κι εγώ με τη σειρά μου ότι με ξενέρωσε το κλείσιμο της σεζόν

Συγνώμη ρε παιδια 

Spoiler

Ο Μικελ και ο Μίκαελ ζούσανε ταυτόχρονα δηλαδή; Όταν ο Μίκαελ έγινε 35 γεννήθηκε ο Μικελ δηλαδη ο ίδιος; Τι φάση; 

28 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε

Συγνώμη ρε παιδια 

Απόκρυψη περιεχομένων

Ο Μικελ και ο Μίκαελ ζούσανε ταυτόχρονα δηλαδή; Όταν ο Μίκαελ έγινε 35 γεννήθηκε ο Μικελ δηλαδη ο ίδιος; Τι φάση; 

Καπως ετσι. Απο τα παραδοξα του time travel. Συνυπαρχουν ταυτοχρονα 2 ατομα απο διαφορετικο timeline ο ενας που ειναι στην ουσια ο ιδιος. Που να δεις τι γινεται στο predestination.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα πρωτα επεισοδια (ως το 3ο-4ο αν δεν καν λαθος) ηταν παρα πολυ αργη και την ψιλοβαρεθηκα. Αν δεν ηξερα πως εχει time travel (που ειμαι fan) ισως και να περνουσε απο το μυαλο να την σταματησω.

Απο εκει και περα εξακολουθει μεν να ειναι αργη αλλα η σειρα απογειωνεται!

Επισης για οσους λενε πως η σειρα ειναι μπερδεμα και χανεσαι. Για μενα δεν χανεσαι καθολου. Ο μονος λογος που μπορει να χαθεις ή να μπερδευτεις ειναι τα ονοματα και στο να αντιστοιχίσεις τις φατσες παροντος-παρελθοντος.

Διαβαζω επισης πως δεν αρεσε το τελος και πως υπαρχουν ενδοιασμοι. Εμενα το τελος με ΚΑΡΑΠΟΡΩΣΕ και περιμενω πως και πως την επομενη season.

Το μονο που φοβαμαι και αυτο που θα με ξενερωσει ειναι αν σαν αιτια που γινονται ολα το αποδωσουν στο θεος-διαβολος...

Επεξ/σία από crom251

• 1 μήνα μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου την πρότεινε το Netflix στα καπάκια μετά το Sense8. 

Δε θέλω να μπω σε σύγκριση μεταξύ τους, θα είναι αδικία για το Dark μιας και είναι σαφώς φθηνότερη παραγωγή αλλά θα πω ότι είναι πολύ καλά δουλεμένη.

Ενώ αρχικά με ενθουσίασε κάπου προς το τέλος με κούρασε και φυσικά δεν εξηγεί τπτ ο πρώτος κύκλος ίσα ίσα που σε αφήνει με μεγαλύτερα ερωτήματα.

Γενικά όμως και λόγω της προσπάθειας που κάνουν οι ηθοποιοί ένα 8/10 της το δίνω άνετα.

Περιμένω τώρα τον 2ο κύκλο μπας και βγάλουμε άκρη τί θα γίνει γιατί το πού ακριβώς θέλουν να το πάνε λίγο πολύ το καταλάβαμε.

edit: Ιούνιος του 19 λένε για τη 2η άρα σε λίγους μήνες

2052 σε περιμένουμε...

Επεξ/σία από DeareN

6 hours ago, DeareN said:

μπας και βγάλουμε άκρη τί θα γίνει γιατί το πού ακριβώς θέλουν να το πάνε

Συνήθως τέτοιου είδους σειρές όσο προχωράνε πιο πολύ μπλέκονται παρά ξεκαθαρίζουν.

• Like 2

• 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...