vasilisx Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 10/10 και από μένα. Από τις καλύτερες που έχω δει! Οι απορίες που έχω προς το παρόν Spoiler Γιατί ο Adam σκοτώνει τη Χάνα; Και η αδερφή τού πως παντρεύτηκε και έζησε στο 1888-1910 και την έδειξε και το 2053; Γιατί δεν ήταν καλά "τοποθετημένη" που είπε ο Adam στην Χάνα; Και για πιο λόγο το 2050+ η Σάρλοτ και οι κόρη της-μανα της, πήγαν και εγλεψαν το μωρό του νοα(την Σάρλοτ); Δεν έδειξε ότι το παρέδωσαν το 1986 στον τανχαους. Γενικώς αυτοί οι δύο γυναίκες πως μας εξηγούν που είναι μάνα και κόρη η μία με την άλλη; Τι εξήγηση δίνεται; 2 πρόσωπα που τελικά δεν υπάρχουν ποτέ στον αληθινό κόσμο , αλλά εκεί γενικώς δεν υπάρχει κενό; Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2020 από vasilisx 4
liakinen Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Τέλος πριν από λίγο και η δεύτερη σαιζόν. Ναι θα το πω, έχω να νιώσω έτσι από την εποχή που είδα τα πρώτα Twin Peaks αλλά και το πρόσφατο (Twin Peaks: The Return). Υπήρξαν σειρές τα τελευταία χρόνια για τις όποιες μιλούσαν όλοι, για τις οποίες χρειάζονταν να ξεκινήσουν νέα Threads μιας και τα προηγούμενα περνούσαν τις 1000 σελίδες. Δε λέω και εγώ τις είδα και τις ευχαριστήθηκα. Όμως τώρα βλέποντας την συγκεκριμένη οφείλω να ομολογήσω να παραδεχτώ στον εαυτό μου ότι ήταν τόσο μα τόσο απλοϊκές. Ακόμα και το σενάριο να βάλω στην άκρη, που είναι αλήθεια ότι πιάνεται με θέματα που πάντα μου κέντριζαν το ενδιαφέρον, το επίπεδο της ηθοποιίας μηδενός εξαιρουμένου είναι άριστο. Το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό είναι η Καλήσι από το Got όταν έβγαζε κάτι λόγους και μου έρχεται να γελάσω. Στο Dark μέχρι και ο τελευταίος κομπάρσος που υπάρχει για να γεμίσει ένα πλάνο έχει μεγαλύτερη εκφραστικότητα. Μπράβο στους Γερμανούς. Διαδώστε την σειρά σε φίλους και γνωστούς είναι κρίμα γιατί ελάχιστοι την ξέρουν τουλάχιστον στον δικό μου κύκλο. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2020 από liakinen 6
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 θα ξεχαστει γρηγορα.σαν να μην την ειδα.υπερεκτιμημενη σειρα και οτι πρεπει για χασμουρητα και για οσους εχουν προβλημα με τον υπνο.κοιμουνται ευκολα.παμε παρακατω!!
HALF EVIL Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Είσαι στην μειοψηφία, χωρίς να είναι απαραίτητα κακό. Όλες οι σειρές δεν είναι για όλους. 1
original911 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 52 λεπτά πριν, thanosfwto είπε θα ξεχαστει γρηγορα.σαν να μην την ειδα.υπερεκτιμημενη σειρα και οτι πρεπει για χασμουρητα και για οσους εχουν προβλημα με τον υπνο.κοιμουνται ευκολα.παμε παρακατω!! Τόσες σελίδες δεν βαρέθηκες να το κράζεις; αφού δεν σου άρεσε κάνε τη χάρη στον εαυτό σου κ μην ασχολείσαι άλλο με την συγκεκριμένη σειρά. 4 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 44 λεπτά πριν, original911 είπε Τόσες σελίδες δεν βαρέθηκες να το κράζεις; αφού δεν σου άρεσε κάνε τη χάρη στον εαυτό σου κ μην ασχολείσαι άλλο με την συγκεκριμένη σειρά. λεω τη γνωμη μου.οπως σε καποιους που αρεσε, ετσι λεω οτι ειδα
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Εφτασα στον 3ο κύκλο και το σίγουρο είναι ότι η σειρά έχει σασπένς ακόμη και αν η 3η σεζόν σε μπερδέυει με τις 2 προηγούμενες.Το καλύτερο βέβαια είναι που είδα τους 2 κύκλους σε λίγες μέρες και μέχρι Δευτέρα-Τρίτη θα έχω τελειώσει τη σειρά. 2 λεπτά πριν, thanosfwto είπε λεω τη γνωμη μου.οπως σε καποιους που αρεσε, ετσι λεω οτι ειδα Ναι αλλά κάθε φορά λες οτι η σειρά δεν σου άρεσε.Το καταλάβαμε!!!
PSYHAS Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Η σειρα ειναι οτι καλυτερο εχω δει,τουλαχιστον τα τελευταια χρονια. Επιβλητικη ατμοσφαιρα, που καθηλωνει απο το πρωτη σκηνη και σιγονταρεται απο την μουσικη και ταηχητικα εφε. Ξεκιναει ως αστυνομικο δραμα,αλλα γρηγορα δειχνει οτι δεν μπορει να αρκεστει μονο σε αυτο. Το εχω δει ηδη μια φορα,λιγο βιαστικα ειναι η αληθεια,αλλα τωρα που αρχισα ξανα απο την αρχη το απολαμβανω σε ολη του την μαγεια. Ηθοποιοι(αγνωστοι σχεδον ολοι στο ελληνικο κοινο), σκηνοθεσια, φωτογραφια, σεναριο ολα σε πολυ υψηλα επιπεδα. Σιγουρα δεν ειναι ευκολη σειρα,ουτε ειναι για ολους. Επισης,μην ξεχνιομαστε,δεν ειναι ντοκιμαντερ ουτε αποτυπωση αληθινων γεγονοτων. Καθαρη μυθοπλασια ειναι, αλλα με τοση αληθοφανεια και εμπεριστατωμενη και υπεραναλυτικη αφηγηση που εφοσον ¨μπεις¨ στο πνευμα της σειρας, σε κερδιζει. Επισης,παροτι φαινεται αρκετα μπερδεμενο , πιστευω οτι οσο προχωραει γινεται ολο και καλυτερο και τελικα κλεινει με αρκετα ικανοποιητικο και λυτρωτικο τροπο,σε αντιθεση με αρκετες αλλες σειρες που ειχαν δημιουργησει τρομερες προσδοκιες και τελειωσαν εντελως απογοητευτικα(κατα την γνωμη παντα,ετσι προχειρα lost,got..) Εχω μια ¨ανησυχια¨ μηπως θελησει να την διασκευασει κανενα χολυγουντιανο αλανι και της αλλαξει τα φωτα. Εκτος κι αν ασχοληθει κανενας Νολαν.. 8
original911 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 8 ώρες πριν, thanosfwto είπε λεω τη γνωμη μου.οπως σε καποιους που αρεσε, ετσι λεω οτι ειδα Καλημέρα. Φυσικά κ είναι σωστό να πεις τη γνώμη σου. Απλά το έκανες μία δύο τρεις φορές πόσες ακόμα; αφού το είδες, δεν σου άρεσε σταμάτα να παρακολουθείς το θέμα δεν έχει νόημα να λες κ να ξαναλές ότι δεν σου άρεσε! 4
najinblue3 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 11 ώρες πριν, thanosfwto είπε λεω τη γνωμη μου.οπως σε καποιους που αρεσε, ετσι λεω οτι ειδα δεν εχουμε προβλημα με τη γνωμη σου, αλλα οτι το σπαμαρεις. Αντικειμενικα ειναι η καλυτερη σειρα που εχει βγει τελευταια μαζι με bcs, αλλα ειναι και δυσκολη να την ακολουθησεις με τοσα ονοματα και σχεσεις και χαρακτηρες. Ειναι complex αλλα ανταμοιβει η σειρα αν αφιερωσεις λιγο χρονο, δεν υπαρχει τπτ καλυτερο με time travel Κ οπως εχω ξαναπει, οτι ειναι ευρωπαικη παραγωγη την κανει ακομη καλυτερη 6 1 1
HALF EVIL Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 4 ώρες πριν, najinblue3 είπε δεν εχουμε προβλημα με τη γνωμη σου, αλλα οτι το σπαμαρεις. Αντικειμενικα ειναι η καλυτερη σειρα που εχει βγει τελευταια μαζι με bcs, αλλα ειναι και δυσκολη να την ακολουθησεις με τοσα ονοματα και σχεσεις και χαρακτηρες. Ειναι complex αλλα ανταμοιβει η σειρα αν αφιερωσεις λιγο χρονο, δεν υπαρχει τπτ καλυτερο με time travel Κ οπως εχω ξαναπει, οτι ειναι ευρωπαικη παραγωγη την κανει ακομη καλυτερη Πρόκειται περί τρόλ. 6 1
PSYHAS Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Ε,βαραει η ζεστη,τι να κανουμε. Εν τω μεταξυ,το αποσπασμα ειναι απο την εξης κριτικη,με περυσινη ημερομηνια.. http://skra-punk.com/2019/08/28/einai-telika-to-dark-mia-filosofiki-mpoyrda/ 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Καταλάβατε λοιπόν τη διαφορα του «δεν μου άρεσε κάτι» από το «δεν μου άρεσε και δεν δέχομαι να αρέσει σε εσάς και πάνω στο πάθος μου ποστάρω ο,τι μπούρδα βρίσκω στο internet”... 5
Mesqal Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Οι 2 πρωτες σεζον ειναι κορυφη, η 3η ομως δεν απεχει και πολυ απο μια φιλοσοφικη μπουρδα. Ειναι φανερο οτι οι συντελεστες δεν ξερουν/δεν ειχαν ετοιμο το σεναριο/ δεν εχουν ιδεα πως να κλεισουν τη σειρα. Ακριβως το ιδιο, για οσουν θυμουνται ειχε γινει και με το LOST, με την παρωδια τελευταια σεζον του. 5
Fan Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, Mesqal είπε Οι 2 πρωτες σεζον ειναι κορυφη, η 3η ομως δεν απεχει και πολυ απο μια φιλοσοφικη μπουρδα. Ειναι φανερο οτι οι συντελεστες δεν ξερουν/δεν ειχαν ετοιμο το σεναριο/ δεν εχουν ιδεα πως να κλεισουν τη σειρα. Ακριβως το ιδιο, για οσουν θυμουνται ειχε γινει και με το LOST, με την παρωδια τελευταια σεζον του. Είπαμε ότι είναι κατώτερη η τρίτη σεζόν από τις δύο πρώτες, αλλά όχι και έτσι. Ούτε φιλοσοφική μπούρδα, ούτε lost. Τα δύο τελευταία επεισόδια εξηγούν κάπως κάποια πράγματα και κλείνει κάπως ομαλά. Θα μπορούσε να ήταν καλύτερη, αλλά το 7/10 το παίρνει. Οι δύο πρώτες σεζόν ήταν 9/10.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα