Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 450
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είδα τα τρία πρώτα επεισόδια της τρίτης σεζόν. Δυστυχώς πολύ κατώτερη των προηγουμένων. Το πρώτο εντελώς μούφα, στα άλλα δύο κάπως ανεβαίνει, αλλά παραμένει σε μέτρια επίπεδα.

• Like 1
  • Confused 7
Δημοσ.

Ότι το τελείωσα από τις λίγες φορές που σειρά κρατάει υψηλά στάνταρ στις μετέπειτα σεζόν . Όντως στην αρχή της τρίτης είναι κάπως μπέρδεμα αλλά στην πορεία εξηγεί τα πάντα κ το σημαντικότερο κλείνει ωραία

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, katergaris79 είπε

Έχω δει τα 3 πρώτα της 3ης και ψάχνω τα χάπια μου!

Υ.Γ. Τα σπάει η σειρά!

Είναι νωρίς να τα ξεκινήσεις από τώρα!!

Δημοσ.

αλλο 1 μου έμεινε και περιμενω πως και πως να το τελειωσω ωστε να μπω youtube και να δω τι τελικα έγινε στην season 3 που ειδα 😂😂😂😂😂😂😂

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

TΙ.ΣΕΙΡΑΡΑ.ΗΤΑΝ.ΑΥΤΗ

Εξαιρετικη τελευταια σεζον , καταφερνει και να δωσει πολλα νεα δεδομενα αλλα και μεχρι το τελος να εξηγησει  σχεδον τα παντα , αφηνοντας καποια ελαχιστα στην φαντασια του θεατη. Οι ηθοποιοι δωσαν τον καλυτερο τους εαυτο , παρα πολυ δυνατο γραψιμο,εξαιρετικο sound track και ηχητικα εφε και το καλυτερο cinematography που εχουμε δει στο netflix. 

Τα τελευταια 2 επεισοδια σε κραταν στην τσιτα τελειωνοντας την σειρα ιδανικα. Καλυτερο τελος νομιζω δεν θα γινοταν . Εξαλλου οι συντελεστες ουσιαστικα ξερανε που θα καταληξουν απο την αρχη και το γυρισανε με βαση αυτο.

Παντως ολη η σειρα αλλα ειδικα η 3η σεζον καλο ειναι να εχει αυτος που την βλεπει καποιες γνωσεις θεωρητικης φυσικης για να την κατανοησει πληρως , ειδικα τα τελευταια επεισοδια . Οχι οτι δεν βλεπεται αλλιως αλλα αν ξερεις καποια πραγματα θα την ευχαριστηθεις ακομα παραπανω. 

Πολλα μπραβο μονο, χιλιομετρα μπροστα απο οποιαδηποτε αλλη σειρα του netflix , και μια απο τις καλυτερες γενικα που εχουν βγει τα τελευταια χρονια. 

Επεξ/σία από noFEARgr
  • Like 6
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, panther_512 said:

Ούφ, ποιός ξεκινάει πάλι όλη τη σειρά για να θυμηθεί τί έγινε στους 2 πρώτους κύκλους?

Αυτό ακριβώς...!

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, panther_512 είπε

Ούφ, ποιός ξεκινάει πάλι όλη τη σειρά για να θυμηθεί τί έγινε στους 2 πρώτους κύκλους?

• Like 1
Δημοσ.

Ξαφνιάστηκα ευχάριστα με το γεγονός ότι εξήγησαν τα πάντα στο τέλος.

Για μια στιγμή με κατέβαλε το σύνδρομο Lost αλλά τέλος καλό όλα καλά :)

Δημοσ.

Ό,τι και να πούμε γι'αυτή τη σειρά είναι λίγο.Απλά υπέροχη και με σωστό σεναριακό τέλος.Πραγματικά οι ηθοποιοί έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό,τα περιβάλλοντα πολύ ωραία και η μουσική επένδυση για όσκαρ.Η αλήθεια είναι ότι θα μου λείψει,γιατί τέτοιες mindfuck σειρές σπανίζουν πλέον. Και να κλείσω με το φοβερό κομματάκι της σειράς.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...