coffeex Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 38 λεπτά πριν, coffeex είπε Ανατριχιλα. Σερι θα φυγουν ολα τα επεισοδια μολις βγουν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Για μένα, η πρώτη σεζόν ήταν πολύ δυνατή, η δεύτερη ξεκίνησε πολύ καλά και άλλα απο την μέση και προς το τέλος μου τα χάλασε. Και επειδή αναφέρθηκε το fringe, την θεωρώ μία από τις καλύτερες σειρές στην θεματολογία της. Συμφωνώ όμως οτι δεν σε αφήνει καθόλου και πρέπει να έχεις την προσοχή σου στην οθόνη καθόλη την διάρκεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Εχουμε κανενα αξιολογο recap που αυτος που κανει το recap να εχει καταλαβει την σειρα; Ειδα ενα και ηταν αστα να πανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Λίγο έμεινε ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billstamaniac Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevenfins Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Ενώ θεωρούσα πως θυμόμουν αρκετά από τις πρώτες δύο σεζόν, τελικά η επανάληψη τους μου έδειξε πόσα πολλά είχα ξεχάσει. Ειδικά στην δεύτερη όσο περνούν τα επεισόδια όλο και περισσότερο χαμός γίνεται από πληροφορίες. Ας έρθει η τρίτη επιτέλους! Spoiler Spoiler Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2020 από stevenfins 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Predatorkill Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Στις 16/6/2020 στις 4:07 ΜΜ, Arkin είπε Για το Dark εφοσον δεν μπλεξουν τα μπουτια τους με τα Ρε Arkin βαλε κανα σποιλερ. Χτες γραφτηκες στο φορουμ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Predatorkill Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Spoiler season 3 επισοδειο 1: Spoiler Ποσο καμμενος ο σεναριογραφος που στο παραλληλο συμπαν ολα ειναι απο την αναποδη; Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2020 από Predatorkill 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christakos07 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, Predatorkill είπε Spoiler season 3: Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ποσο καμμενος ο σεναριογραφος που στο παραλληλο συμπαν ολα ειναι απο την αναποδη; Δε μου λύνεις μια απορία συμφορουμίτη. Οι τρεις φάτσες στην αρχή του πρώτου επεισοδίου, ποιος είναι; Γιατί ήδη μπερδεύτηκα. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2020 από christakos07 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Predatorkill Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 4 λεπτά πριν, christakos07 είπε Απόκρυψη περιεχομένων Δε μου λύνεις μια απορία συμφορουμίτη. Οι τρεις φάτσες στην αρχή του πρώτου επεισοδίου, ποιος είναι; Γιατί ήδη μπερδεύτηκα. Spoiler Δεν εχω καταλαβει, δεν εχουμε δει μεχρι τωρα καποιον σημαδεμενο στο στομα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 btw για οποιον δεν το εχει δει, recap απο imdb. (Ακομα δεν εχω ασχοληθει να δω το recap του νετφλιξ, αλλα σιγουρα 3λεπτο θα ειναι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Να κάψουμε και τα τελευταία να ησυχάσουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Εσκασε μυτη. 8 επεισοδια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jumaru99 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Απίστευτη σειρά! Μόλις το τελείωσα. Υπέροχο! Αποκαΐδια όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα