Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις τελείωσα τον 2ο κύκλο. 

Η σειρά με τον 2ο κύκλο έπαψε να είναι εντυπωσιακή για μένα. Παραμένει εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, αλλά θεωρω ότι πήραν μια ιδέα που την είδαμε στον πρώτο κύκλο την οποία την πήγαν σε exploitation επίπεδα στον 2ο κύκλο. 

Και έχουμε και τον από μηχανής Θεό για να δώσει λύση στο αδιέξοδο που ήταν αναπόφευκτο να βρεθεί στο σενάριο. 

Από κεί και πέρα, επειδή έγινε αναφορά στο άπειρο, το άπειρο αποτελεί φανταστικό μέγεθος, το οποίο δεν υπάρχει στη φύση. Είχαμε πολύ μεγάλες συζητήσεις περί αυτού πριν από χρόνια στο insomnia και αφέρθηκαν κάποια σημαντικά βιβλία. Δυστυχώς δεν βρίσκω το σχετικό τόπικ. 

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου
Επεξ/σία από panther_512
  • Απαντ. 450
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν εχει τιποτα το spoiler panther. Η σειρα εξελιξε την πρωτη σεζον. Καπου επρεπε να κατευθυνθει και θεωρω οτι το πηγαινει παρα παρα πολυ καλα. Η τριτη σεζον θα ειναι η τελευταια. Αυτο σημαινει οτι δεν θα την ξεχειλωσουν και θα μας δωσουν ενα ποιοτικα σωστο τελος οπως αρμοζει σε μια τετοια σειρα. 

• Like 3
Δημοσ.

Ναι, το spoiler είναι άδειο, δεν μπορώ να το σβήσω από το κινητό 😋

Το Dark είναι από τις πολύ καλές σειρές που έχει να προσφέρει το Netflix και ανυπομονώ για την ολοκλήρωσή της. 

Για μένα τα τεκταινόμενα του 2ου κύκλου, τα οποία ήταν πολλά και ποικίλα, αν και όλα απλά διαφορετικές εκδοχές της ίδιας βασικής ιδέας, θα δείξουν τη σημασία τους στον 3ο κύκλο. 

Απλά σε αυτό το σημείο διατηρώ τις επιφυλάξεις μου στο κατά πόσον όλη αυτή η πολυπλοκοτητα φτιάχτηκε για χάρη της πολυπλοκοτητας ή υπάρχει πραγματική ουσία για την ιστορία. 

• Like 2
Δημοσ.
  Στις 8/7/2019 στις 6:04 ΜΜ, panther_512 είπε

Ναι, το spoiler είναι άδειο, δεν μπορώ να το σβήσω από το κινητό 😋

Το Dark είναι από τις πολύ καλές σειρές που έχει να προσφέρει το Netflix και ανυπομονώ για την ολοκλήρωσή της. 

Για μένα τα τεκταινόμενα του 2ου κύκλου, τα οποία ήταν πολλά και ποικίλα, αν και όλα απλά διαφορετικές εκδοχές της ίδιας βασικής ιδέας, θα δείξουν τη σημασία τους στον 3ο κύκλο. 

Απλά σε αυτό το σημείο διατηρώ τις επιφυλάξεις μου στο κατά πόσον όλη αυτή η πολυπλοκοτητα φτιάχτηκε για χάρη της πολυπλοκοτητας ή υπάρχει πραγματική ουσία για την ιστορία. 

Επέκταση  

Ναι αυτο μενει να το δουμε. Απο τα δειγματα της σειρας πιστευω οτι θα δουμε εναν αψογο τριτο κυκλο. Αν ηθελαν να την αρμεξουν θα βγαζανε αρκετες σεζον ακομα. Σοβαρη παραγωγη και μπραβο στους γερμανους. 

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Είδα μέχρι το 7ο επεισόδιο της πρώτης σεζόν. Μετά βαρέθηκα και την παράτησα. Καταρχάς, μου σπάει τα @@ η μουσική που ακόμα και στα πιο απλά έχει τον χαρακτήρα κορύφωσης χωρίς λόγο. Και στη συνέχεια καταλαβαίνεις ότι με τα πολλαπλά timelines αποκλείεται αυτό το πράγμα να βγάλει ποτέ νόημα.

Δημοσ.
  Στις 8/7/2019 στις 2:34 ΜΜ, papahlamidas είπε

Εγώ πραγματικά λυπάμαι όσους δεν την βλέπουν λόγο γερμανικών.
Άλλες σειρές ταινίες του είδους σου βγάζουν την ψυχή για να φτάσουν έστω στα μισά σε αυτά που φτάνει το Dark. 

Εγώ δεν βλέπω να ξεχείλωσαν τίποτα ούτε βαρετή είναι.
Η σειρά έχει εξέλιξη και σε κάνει να ενδιαφέρεσαι για τους χαρακτήρες και τις αποφάσεις τους. 

Κατά τα άλλα γούστα είναι.

Επέκταση  

ήμουν έτοιμος να την απορρίψω λόγω γερμανικών. Αλλά μου είπαν ότι είναι πολύ καλή σειρά και της έδωσα μαι ευκαιρία.Κατέληξα να δω τον 1ο κύκλο μέσα σε 2 απογεύματα... :)

Δημοσ.
  Στις 4/7/2019 στις 2:32 ΜΜ, johnnyman είπε

Είδα πέρυσι τον 1ο κυκλο και μου άρεσε πάρα πολύ.. 

Φέτος το ξαναείδα τον πρώτο κύκλο και σήμερα τελείωσα τον 2ο.

Οτι και να πω είναι λίγο.. 

Πρώτα φορά έβλεπα TV χωρίς να κουνάω βλέφαρο.. 

Και εννοείται μόνος βράδυ να κοιμούνται οι γυναίκα μου και ο μικρός! 😀 😀 😀 

Εν αναμονή του 3ου κύκλου λοιπόν 

Επέκταση  

είμαι σίγουρος ότι έβλεπες κάτι Dark αλλά όχι στο Netflix :lol::lol::lol:

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τον πρώτο κύκλο τον είδα σε δυο με τρεις μέρες γιατί μου άρεσε πολύ και ήθελα να δω τι θα γίνει.Το ίδιο και με το δεύτερο κύκλο.Το πρόβλημα είναι ότι έγινε του παράδοξου το κάγκελο και με τις συγγένειες κάπου το έχασα.Η ατάκα "τίνος είσαι εσύ" ταιριάζει απόλυτα σε αυτή τη σειρά για ελληνικός τίτλος.

Δημοσ.

Εντάξει,το παραεκαναν σε αυτό το θεμα.

Το μόνο που έμεινε είναι να δούμε κάποιον να είναι παιδί του εαυτού του.

Δημοσ.
  Στις 14/7/2019 στις 8:34 ΠΜ, panther_512 είπε

Εντάξει,το παραεκαναν σε αυτό το θεμα.

Το μόνο που έμεινε είναι να δούμε κάποιον να είναι παιδί του εαυτού του.

Predestination. Η συγκεκριμένη ταινία ξεφεύγει οσο καμία άλλη στο θέμα αυτό. 

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

Εγώ νομίζω πως πρέπει να τυπώσω ένα τεράστιο πανό με τους χαρακτήρες, φωτογραφίες και άλλες πληροφορίες και να το έχω πάνω από την τηλεόραση κάθε φορά που θα βλέπω κάποιο επεισόδιο... :p 

• Like 3
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
  Στις 15/7/2019 στις 12:34 ΜΜ, AtiX είπε

Ή πιο απλά αλλά με κίνδυνο να το κάψεις...

Siri who are jonas???

Έχω και Google Home που απαντάει καλύτερα! :p 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...