Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως και δεν ξεκίνησε κάνεις θέμα για τη Γερμανική σειρά του Netflix, Dark. Είναι ένα Stranger Things Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, ποιο μυστηριώδες, ποιο σκοτάδι. Οι κριτικές είναι άριστες σε όσους το είδαν. Εγώ είδα 4 επεισόδια και δεν ξέρω αν μου αρέσει η όχι, απλά θέλω να δω τη συνέχεια... είναι τόσο φυσικά γυρισμένη η σειρά, οι ηθοποιοί παίζουν λες και δεν είναι ηθοποιοί λες και ζουν τη ζωή τους ή την ιστορία τούς!

• Like 2
  • Απαντ. 450
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω. Ξεκίνησα χθες να δω μόνο ένα επεισόδιο απο περιέργεια και δυό ώρες μετά τελείωνα το πέμπτο! Απίστευτο mindfuck και απόλυτα ταιριαστός τίτλος, ελπίζω να αποκτήσει το hype που της αξίζει. Αναπόφευκτη η σύγκριση με το Stranger Things άλλα άδικη, μιας και το ST το θεωρώ πιο fun: απ'τα 80s στοιχεία, τη μουσική, τους teens, τα τέρατα..το Dark είναι λίγο σαν 'για τους μεγάλους', τα πράγματα είναι πιο σοβαρά. Όχι μόνο για το μυστηριώδες του όλου θέματος αλλά κυρίως για το drama που χτίζεται με κάθε επεισόδιο. 

Οι ερμηνείες πραγματικά είναι εξαιρετικές και έχουν κάτι πολύ icy about them, όλοι τους. Η φωτογραφία και οι τοποθεσίες είναι απίστευτα και όλες οι εικόνες μοιάζουν πολύ flat και μουντές και...well, dark! Αλλά το καλύτερο στοιχείο για 'μένα είναι η μουσική και το  sound design, τα οποία σε σημεία είναι απλά ανατριχιαστικά και απολύτως ταιριαστά με την ατμόσφαιρα. 

Δε περίμενα ποτέ να δω σειρά που να με εντυπωσιάσει και να μ'ενθουσιάσει και να με κάνει να κολλήσω τόσο όσο το ST αλλά νομίζω το Dark μέχρι τώρα τα πάει αρκετά καλά! Ανυπομονώ για τη συνέχεια και το φινάλε. 

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τελεια, ο λογος που λατρευω το netflix επειδη τα βγαζει καρφι, καθεσαι βραδακι και τελειωνεις το πρωι, υπεροχο!

• Like 1
Δημοσ.

Έχουν βγει ελληνικοί υπότιτλοι για τη σειρά; Γνωρίζει κανείς άμα ασχοληθεί κάποια ομάδα για υποτιτλισμο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις το τελειώσα και νομίζω το'χω κάψει τελείως.

Μέχρι τα δύο alternate universes, το'χα και νομίζω παλεύεται. Με το που μπήκε το τρίτο ζορίστηκα λίγο κυρίως γιατί πρέπει να θυμάσαι όλα τα σόγια αλλά οκ...

'Εχω καμιά δεκαριά ερωτήσεις που ακόμα και να σκεφτώ να τις γράψω νομίζω δε θα βγάλουμε άκρη αλλά γουστάρω που το όλο θέμα είναι science (fiction) με τα όλα του. OK, το Einstein Rosen bridge theory το άκουσα πρώτη φορά πριν μερικές βδομάδες στο δεύτερο Thor but still ;)

Άνετα για'μενα η καλύτερη σειρά που έχω δει φέτος και θα'ναι κρίμα να μη μαθευτεί/ακουστεί περισσότερο και ακόμα μεγαλύτερο κρίμα αν δεν πάει και για δεύτερο κύκλο. Έχω πει ήδη ότι η μουσική είναι όλα τα λεφτά, ε;  

Επεξ/σία από Em_Zed
Δημοσ.

Πειτε μου οτι η πρωτη γραμμη του απο πανω ποστ δεν ειναι spoiler και αποκαλυπτεται απο το πρωτο επεισοδιο. Διοτι αν ειναι spoiler, ημαρτον ρε παιδια. Ημαρτον.

Δημοσ.

Πειτε μου οτι η πρωτη γραμμη του απο πανω ποστ δεν ειναι spoiler και αποκαλυπτεται απο το πρωτο επεισοδιο. Διοτι αν ειναι spoiler, ημαρτον ρε παιδια. Ημαρτον.

Δε νομίζω ότι είναι γιατί στην ουσία

δεν είναι τόσο πολύ universe όσο παρόν και παρελθόν

απλά δεν ήξερα πώς να το εκφράσω αλλά έχεις δίκιο, better safe than sorry. To έκανα update, σόρυ, ελπίζω να μη στο χάλασα! 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...