thpon Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα στην παρέα Δευτέρα έρχεται η LG OLED55B7V την οποία πήρα με προσφορά από BF. Έχω διαβάσει πως ο ήχος της δεν είναι και ο καλύτερος για αυτό σκοπεύω να επενδύσω σε soundbar ή σε ηχεία (πχ 5.1). - BUDGET μέχρι 200 ευρώ, εκτός αν αξίζει κάποια περίπτωση μπορώ να ανεβώ μέχρι τα 250. - Θα βλέπω κυρίως ταινίες, σειρές, netflix και αθλητικά. - Έχω προτίμηση σε soundbar για να μην γεμίσει το σαλόνι με ηχεία - Να προτιμήσω ενσύρματο ή ασύρματο; Παλιά είχα κάτι ασύρματα της SAMSUNG και είχα προβλήματα. - Δεν με ενδιαφέρει ο πολύ δυνατός ήχος αλλά όσο πιο ποιοτικός γίνεται για να μπορεί να συνοδεύσει επάξια την ποιότητα της OLED.
fitriolis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Εφόσον έχεις χαμηλό budget, εγώ θα πρότεινα να πας σε ηχόμπαρα με subwoofer. Οι άλλες επιλογές είναι home cinema ή αυτοενισχυόμενα ηχεία που με 200Ε δε νομίζω να πάρεις κάτι της προκοπής. Γενικά οι τηλεοράσεις τα τελευταία χρόνια δεν έχουν ποιοτικό ήχο και ο λόγος είναι η μείωση του πλαισίου που επιτρέπει ηχεία πολύ μικρού μεγέθους και δεύτερον η ίδια η θέση των ηχείων που δεν κοιτάνε το θεατή. Προσπάθησε ότι αγοράσεις να έχει το λιγότερο δυνατόν ή καθόλου ασύρματα μέρη. Εκτός από προβλήματα συγχρονισμού που μπορεί να συναντήσεις, θα είναι χαμηλή και η ποιότητα του ήχου λόγω του DAC που έχουν.
heavyrain Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Με 200ε μονο ηχομπαρα παιρνεις. Προτιμησε της samsung γιατι εχουν hdmi arc και θα μπορεις να την ελεγχεις με το τηλεχειρισηριο της τηλεορασης. Με το ασυρματο sub τους δεν θα χεις κανενα προβλημα. Ειδικα για "ποιοτητο ηχο", οπως λες, θες 1000αρικο minimun. Τον "δυνατο ηχο" το πετυχαινεις και με 100€ Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2017 από heavyrain
rfc Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Πηρες oled και θες να δωσεις 200 ευρω για home cinema? Ειναι σα να πηρες ferrari και ρωτας αν θα βαλεις φρενα και αναρτησεις απο fiat ή toyota...... Μαζεψε λεφτα.......
thpon Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Έκανα ήδη υπέρβαση για την τηλεόραση, την πήρα με προσφορά στα 1500 ενώ είχα πει να αγόραζα την 55MU8000 με 1000 που έπαιζε εκείνες τις μέρες. Οπότε έχω 2 επιλογές. Ή παίρνω κάποια ηχόμπαρα τώρα στα 200-300 ευρώ (έχω ήδη βάλει στο μάτι και μια καλή βάση με βραχίονα στα 120) ή θα περιμένω κάνα 6μηνο να πάρω home cinema (5.1 ή 2.1) της sony με max στα 600 ευρώ. https://www.skroutz.gr/s/4853055/Sony-BDV-NF7220.html https://www.skroutz.gr/s/3383971/Sony-BDV-E6100.html
rfc Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Μη παρεις τπτ τοτε και μαζεψε χρημα για αργοτερα. Οτι παρεις τωρα θα το πεταξεις μετα. Εκτος και αν σκεφτεσαι να το χρησιμοποιησεις αλλου μετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα