EddieObscurant Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δοκίμασε μια linux live διανομη (ubuntu) χωρις εγκατασταση, και δες αν κανει απο κει shutdown. Aν οχι ειναι θέμα αναμεσα σε καλωδιωση σπιτιου, ρυθμιση bios ή μητρική.
agelos89 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Κατι ποιο συγκεκριμενο ? Μιλαμε παντα χωρις λειτουργικο επανω και κανει τα ιδια. Ακομη και με νεα εγκαταση windows. Η καλωδιωση του σπιτιου δεν νομιζω να συσχετιζεται γιατι α) περναει απο ups β) Εαν ηταν θα εκανε νουμερα και στα αλλα 5 συστηματα που εχω. Ρυθμηση bios κατι ποιο συγκεκριμενα ?
Auctionfreak Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Λοιπόν είχα το ίδιο πρόβλημα σε δύο διαφορετικά PC στο σπίτι μου , με εντελώς διαφορετικά configuration και έχω δοκιμάσει όλα τα προτεινόμενα σαν λύση.. ΤΥΧΑΙΑ ..! ανακάλυψα ότι άν κάνεις ένα κουμπί shortcut στην επιφάνεια εργασίας με το ακόλουθο shortcut path : %windir%\System32\shutdown.exe /s /t 0 το πρόβλημα λύνεται και το pc κλείνει κανονικά χωρίς να κάνει reboot !!! Εγώ εστιάζω το πρόβλημα στα windows και όχι στο hardware .. Δοκίμασέ το και περιμένω update .. δες και αυτό το youtube για πως κάνεις το shortcut - και επιπλέον είναι και πολύ πρακτικό γιατί κλείνεις το PC με ένα κλικ...Εγώ το έχω σε όλα τα PC μου και το έχω και pinned to taskbar .
agelos89 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Θα το δοκιμασω αυριο παρολα αυτα ομως δεν επρεπε να σβηνει ακομη και μεσα απο το bios ? η απο αλλα λογισμικα ?
Auctionfreak Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Στο bios καλό είναι να είναι απενεργοποιημενο το "wake on lan".. είναι πάρα πολλοί λόγοι που μπορεί να σου εμφανίσει αυτό το πρόβλημα... και hardware και software.. και επειδή το αποτέλεσμα θα είναι να σπαταλήσεις χρόνο κ κυρίως χρήμα με αμφίβολα αποτελέσματα, αν σου δουλέψει η παραπάνω λύση... μείνε εκεί. Μπορεί να είναι το τροφοδοτικό, η motherboard... δεν θέλεις να μπεις σε τέτοια αναζήτηση. Αν σου δουλέψει όπως εμένα.. άστο έτσι
agelos89 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Στις 24/1/2018 στις 11:39 ΠΜ, Auctionfreak είπε Στο bios καλό είναι να είναι απενεργοποιημενο το "wake on lan".. είναι πάρα πολλοί λόγοι που μπορεί να σου εμφανίσει αυτό το πρόβλημα... και hardware και software.. και επειδή το αποτέλεσμα θα είναι να σπαταλήσεις χρόνο κ κυρίως χρήμα με αμφίβολα αποτελέσματα, αν σου δουλέψει η παραπάνω λύση... μείνε εκεί. Μπορεί να είναι το τροφοδοτικό, η motherboard... δεν θέλεις να μπεις σε τέτοια αναζήτηση. Αν σου δουλέψει όπως εμένα.. άστο έτσι Καλησπέρα . Το έχω κοιτάξει το συγκεκριμένο motherboard δεν έχει wake on lan .δοκίμασα την μητρική και δουλεύουν όλα μα όλα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει. Έχω δοκιμάσει από Windows linux hackintosh Windows server τα πάντα. Το πρόβλημα παραμένει. Το θέμα είναι ότι το έχω απορία και θέλω να βρω λύση όσο και Εάν κοστίσει.
blitzNikos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, agelos89 είπε Καλησπέρα . Το έχω κοιτάξει το συγκεκριμένο motherboard δεν έχει wake on lan .δοκίμασα την μητρική και δουλεύουν όλα μα όλα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει. Έχω δοκιμάσει από Windows linux hackintosh Windows server τα πάντα. Το πρόβλημα παραμένει. Το θέμα είναι ότι το έχω απορία και θέλω να βρω λύση όσο και Εάν κοστίσει. Δυστυχώς, στον μαγικό κόσμο των ηλεκτρονικών, υπάρχει και η περίπτωση, όσο και εάν κοστίσει, να μην βρεις λύση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα