Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε όλη την κοινοτητα ! 

Το ολο θεμα γινετε στην μητρικη Asrock extreme 6 x58 και με cpu i7 920 και με εναν xeon. Επισης να τονισω πως εχει γινει bios update ακομη και το Beta εχω βαλει και παραμενει το θεμα και εχω δοκιμασει και διαφορετικα τροφοδοτικα. 

https://www.asrock.com/mb/Intel/X58%20Extreme6/index.asp

Το προβλημα ειναι το εξης:

Οταν ειμαι μεσα στο λογισμικο παταω shut down σβηνει κανονικα και μετα απο λιγα δευτερολεπτα αφου σβησει κανει wake up. 

Λεω θα φταιει το λογισμικο κανω τις απαραιτητες ενεργειες δηλαδη φορματ και τιποτα παλι τα ιδια. 

Μπαινω στο bios και λεω θα την σβησω απο τα button που εχει πανω της η μητρικη. Το παταω και παλι τα ιδια. Μετα σκεφτομαι οτι βραχυκυκλωνει κατι απο το κουτι. Ετσι λοιπον βγαζω την μητρηκη χημα εξω απο το κουτι. Δηλαδη ΡΕΥΜΑ-CPU-GPU-RAM ΜΟΝΟ . παλι τα ιδια.. 

Ξεχασα να αναφερθω οτι εχω κανει cmos απειρες φορες.... 

Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΤΗΘΕΙ ΤΟ BUTTON ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΑ 
Τι φταιει ?  

Δημοσ.

Τοτε η μητρικη εχει θεματακι φιλτατε...

Αυτο το εχω καταλαβει το θεμα ειναι τι μπορει να ειναι η τι μπορω να κανω για να τσεκαρω το τι γινετε ακριβως

Δημοσ.

Τι αλλο συνδεεις πανω? Βαζεις και καλωδιο λαν? Αν ναι βγαλε το κι αυτο.. Επισης, στο bios να υποθεσω οτι το wake on lan το εχεις κλειστο ε?

Δημοσ.

Τι αλλο συνδεεις πανω? Βαζεις και καλωδιο λαν? Αν ναι βγαλε το κι αυτο.. Επισης, στο bios να υποθεσω οτι το wake on lan το εχεις κλειστο ε?

Ακριβώς όπως το είπες. Το δοκίμασα και χωρίς καν και κάρτα γραφικών

Δημοσ.

Παει καιρος απο τοτε που ενας φιλος ειχε παρομοιο προβλημα με asrock mobo και δεν θυμαμαι καν αν λυθηκε το προβλημα..

Σε εκεινον εκτος το οτι αναβε μονο του, αναβε και οταν ανοιγες τον διακοπτη του φωτος του δωματιου!!!

Δοκιμασε να του κανεις shutdown χωρις να εχεις συνδεδεμενο το πληκτρολογιο. Επισης τσεκαρε αν σου το κανει και σε πριζα που να ανηκει σε διαφορετικη ασφαλεια στον κεντρικο πινακα.

Πολυ μπλεξιμο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με οτι τροφοδοτικο και να το βαλω παλι τα ιδια. Δεν αλλαζει 

Επεξ/σία από agelos89
Δημοσ.

Αρα μαλλον μεχρι να παραδωσει οριστικα πνεύμα,κανε shutdown και καπακι κλεισε απο το κουμπι το τροφοδοτικο.

Δημοσ.

Γιατι ετσι ? 

Αρα μαλλον μεχρι να παραδωσει οριστικα πνεύμα,κανε shutdown και καπακι κλεισε απο το κουμπι το τροφοδοτικο.

Δημοσ.

Σε κάποιες μητρικές στο  bios στο power management έχει default το on στην επιλογή restore on ac power loss, δές μήπως αλλαξει συμπεριφορά γυρίζοντας το στο off.

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...