kostakiss Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα . Έχω στην κατοχή μου ένα iphone 6s 128gb ΚΑΘΑΡΟ από icloud και συμφωνα με checkmend ειναι καθαρο γενικοτερα,απλα δεν δουλευει με ελληνικες SIM. Εχει ξεκλειδωσει καποιος παρομοιο κινητο να με κατατοπισει? Εχω στειλει σε πωλητες στο ebay αλλα μου αναφερουν και καλα οτι εχει unpaid bills και δεν ξερω ποιον να εμπιστευτω για να μην χασω τα χρηματα. Ευχαριστω προκαταβολικα PS: εννοειται οτι το κινητο εχει sim tray και τι ΙΜΕΙ ξεκιναει απο 35******* παραθετω την αναφορα απο https://www.checkmend.com/uk/ Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2017 από kostakiss
shooterg Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 επικοινωνησε με τον παροχο κινητης τηλεφωνιας
kostakiss Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 επικοινωνησε με τον παροχο κινητης τηλεφωνιαςμου ειπαν να επισκεφτω ενα καταστημα sprint που οπως καταλαβαινεις ειναι πρακτικα αδυνατον
oykas2001 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Ρίξε μια ματιά κι εδώ:https://argonaytis-iphone.blogspot.gr/2017/12/iphone-77-plus-imei.html?m=1Αναφέρει ότι κλείδωμα λόγω καθυστερημένων τιμολογίων ίσως να ξεκλειδώσει...
SeNNinhA Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ξεκλειδωνει αλλα ειναι μεγαλο μπερδεμα. Πρεπει να βρεις το ονομα στο οποιο εγινε το αρχικο συμβολαιο με την εταιρεια κινητης (και αυτο ειναι το πιο δυσκολο γιατι δεν στο βρισκουν αυτοι), να ζητησεις απο την εταιρεια μετα να στο ξεκλειδωσει και να σε ενημερωσει για το σχετικο κοστος. Εαν εχει unpaid bills τοτε πρεπει να τα πληρωσεις και αυτα. Εαν οχι, παιζει ενα ποσο απο 50 εως 100 ευρω συνηθως αναλογα με την εταιρεια και το συμβολαιο που υπηρχε. Η εναλλακτικη σου επιλογη ειναι να βαλεις καρτα RSIM που κανει ενα τρικ οτι ειναι σαν καρτα του παροχου αλλα συνδεεται με το δικο σου συμβολαιο και δικτυο. Το κακο με αυτες ειναι οτι οταν ειχα δοκιμασει την RSIM9 ενω πραγματικα ξεκλειδωνε και δουλευε κανονικα το τηλεφωνο, οταν δεν χρησιμοποιουσα την γραμμη, εμπαινε σε αναμονη και αποσυνδεοταν απο το δικτυο και εχανα τις εισερχομενες κλησεις μου σαν να μην επιανα καθολου δικτυο. Εαν πηγαινα να καλεσω, στην πρωτη μου κληση ημουν εκτος δικτυου και μολις την επαναλαμβανα συνδεδεομουν κανονικα και εκανα και δεχομουν κλησεις. Μετα απο ωρα εαν δεν το ειχα χρησιμοποιησει, παλι τα ιδια. Δεν το ξανακανω. δεν με βολευει. Δεν ξερω βεβαια εαν τις βελτωσαν τις RSIM τωρα πια. Πολλοι λενε οτι τα ξεκλειδωνουν με κωδικους μεσα απο τις εταιρειες. Πολλοι το λενε αλλα μαλλον ελαχιστοι το κανουν πραγματικα. Οποτε ειναι μεγαλο ρισκο σε ποιον θα δωσεις τα χρηματα. Εγω δεν ξερω κανεναν. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2017 από SeNNinhA
kostakiss Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 καλημερα. αυτο με το ονομα που αναφερεις πρωτη φορα το ακουω. οσον αφορα τα unpaid bills ,εχω πληρωσει για την σχετικη αναφορα απο chckmend.com επισης πιστευω οτι το rsim ειναι μια προσωρινη επιλογη και καθολου βολικη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα