Mirodin Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μιας και μετακομιζω σε καινουριο σπιτι,ενα απο τα δωματια του σπιτιου θελω να το κανω στυλ κινηματογραφου...Απο εσας θελω να μου προτεινετε ηχεια που θα εχω στον υπολογιστη για να εχω ηχο μπροστα και πισω απο εκει που θα καθομαι....surround ηχος δλδ οπως στον κινηματογραφο γτ δεν ξερω πως λεγετε...Προτεινετε μου κατι αξιοπρεπεστατο ωστε να μην εχω προβλημα και να απολαμβανω τις ταινιες που θα βλεπω...Ευχαριστωωω!!
Kostakis7 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Για να πετύχεις περίπου τέτοιο αποτέλεσμα πρέπει να πας σε ενισχυτή + ηχεία. Με απλά ηχεία πάλι μπορείς να έχεις αξιοπρεπές ήχο αλλά σίγουρα καμία σχέση με το surround του σινεμά που λες. Το θέμα είναι τι budget μπορείς να διαθέσεις.
Mirodin Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 με τι τιμες θα ειχα αξιοπρεπες τετοιο συστημα?
Mirodin Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 ναι το γνωριζω και θα παρω και καρτα ηχου...το θεμα ομως ειναι τα ηχεια
Mirodin Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 και τι κάρτα ήχου προτείνεται για αυτά τα ηχεία?η κάρτα ήχου τις μητρικής μου έχει μονο 3 slot
chios Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 https://www.skroutz.gr/s/3049257/Creative-Sound-Blaster-Z.html Έχω αυτήν την κάρτα ήχου. Εσύ θα την συνδέσεις με τα z906 με καλώδιο οπτικής ίνας. Ποια μητρική έχεις; μήπως έχει έξοδο optical;
rfc Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Αυτο το "σαν το σινεμα" αν δε βαλεις κανα χιλιαρικο για ενισχυτη και 5.1 ηχεια......... απλα το ξεχνας και συμβιβαζεσαι. 1
kounga Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Na ρωτήσω κατι άσχετο, σε ένα ηχοσύστημα, τα L+R ηχεία πως υποτίθεται τα βάζουμε, πχ το L οπως κοιτάζουμε εμείς αριστερά, ή εννοεί αριστερά του συστήματος <λαπτοπ-wifi-home cinema > ?
bluesattack Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 με τι τιμες θα ειχα αξιοπρεπες τετοιο συστημα? Aν πας σε μεταχειρισμενα μπορεις να ξεκινησεις απο τοσο (στο περιπου) ενισχυτης 100-150 sub 100-150 ηχεια μπροστα 90-150 κεντρικο 70 πισω ηχεια 70 καρτα ηχου 50 και να φθασεις οπου επιθυμεις
HackerIglo Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 αν σε ενδιαφερει δινω 8 ηχεια απο home cinema. στειλε μου μηνυμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα