tristeza Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 10 ώρες πριν, Sunday83 είπε Αν το παρακολουθησω και παρω το πιστοποιητικο στο τελος θα ειναι αναγνωρισμενο ως πτυχιο ielts ή δεν αξιζεί να δωσω τα λεφτα για την πιστοποιηση? Το δεύτερο.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Παιδια καλησπέρα! Εργαζομαι σε μια εταιρια και θελω να ξεκινησω proficiency ωστε να κλεισω το κομματι των αγγλικων.ΤΟ Β2 το εχω καμια 10αρια χρονια, βεβαια πριν 3 χρονια ειχα ξεκινησει για C2 αλλα σταματησα.. Σε διαστημα ενοσ ετους ειναι εφικτο να το αποκτησω? Σκεφτομαι για ΕCPE η LRN(εχω ακουσει οτι ειναι πιο βατο)!! Επισησ γνωριζει καποιοσ με σιγουρια να μου πει αν το LRN ειναι αναγνωρισμενο σε Ελλάδα και Εξωτερικο?
Valdazzar Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Στις 19/6/2019 στις 1:29 ΜΜ, Επισκέπτης είπε Επισησ γνωριζει καποιοσ με σιγουρια να μου πει αν το LRN ειναι αναγνωρισμενο σε Ελλάδα και Εξωτερικο? Ναι είναι πολύ πιο εύκολο το LRN. Στην Ελλάδα αναγνωρίζεται κανονικά εφόσον αναγνωρίζεται απο τον ΑΣΕΠ. Στο εξωτερικο εξαρταται για τι το θες. Αν το θες για Πανεπιστημια, συνηθως ζητανε ielts (που έχει ισχύ για 2 μονο χρόνια). Τη δομή του μπορείς να τη βρεις εδώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα