Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγγνώμη που στέλνω σε αυτο το forum αλλά δεν ξέρω πώς να φτιάξω ένα νέο θέμα. Το πρόβλημα μου σχετίζεται με το proficiency. Δίνω proficiency Michigan και έχω κάνει 18 practice tests αλλά δεν έχω περάσει κανένα. Στο vocabulary πιάνω μέχρι 20 . Τι μπορώ να κάνω;

Επεξ/σία από marinathehappyperson
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το πρόβλημα μου σχετίζεται με το proficiency

Θα μας πεις η ειναι μυστικο?

Δημοσ.

Καλημέρα εγώ στην θέση σου θα κοίταγα τι θέλουν στο εξωτερικό όπως είπανε και οι υπόλοιποι. Εμένα μου είπανε για το νέο πτυχίο αγγλικών που είναι πιο εύκολο το lrn Από την ιρλανδια. Που ξέρεις από νωρίτερα τα θέματα των πρόφορικων και προετοίμαζεσαι ! Πλεονεκτήματα LRN Πιστοποιητικού:

Εξετάζει και τις 4 δεξιότητες: Listening, Reading, Writing, Speaking,

Οι εξετάσεις είναι Computerised ενώ το Speaking γίνεται δια ζώσης.

H Βάση επιτυχίας του test είναι 50% με πλήρη συμψηφισμό και στα 4 modules.

Το Listening αναπαράγεται 2 φορές σε αντίθεση με άλλα πιστοποιητικά που αναπαράγεται μόνο μία.

Το Part3 Listening αναπαράγεται και 3η φορά.

Το θέμα του Part1 του Writing βασίζεται στο θέμα Part3 του Listening.

Η θεματολογία του Part2 του Speaking γίνεται γνωστή 2 εβδομάδες πριν τις εξετάσεις.

Οι γραπτές εξετάσεις γίνονται στο κέντρο μας.

Έκδοση αποτελεσμάτων εντός 10 ημερών.

Οι εξετάσεις προφορικών διεξάγονται είτε σε ξενοδοχεία, είτε σε εξεταστικές δομές επιλεγμένες από την ICS την ίδια μέρα με τις γραπτές. Η εξέταση των προφορικών διαρκεί 14-18 λεπτά (ανάλογα το επίπεδο) και οι υποψήφιοι εξετάζονται ανά ζευγάρια.

To Test του Β2 διαρκεί 2 ώρες και 46 λεπτά και το test του C2 διαρκεί 2 ώρες και 53 λεπτά συμπεριλαμβανομένης και της προφορικής εξέτασης.

Πού είναι αποδεκτό ενδεικτικά το LRN ESOL International;

Ιταλικό Υπουργείο Παιδείας (MIUR)

ΑΣΕΠ, Ελλάδα

Κέντρο Πληροφόρησης Αναγνώρισης Επαγγελματικών Προσόντων Μάλτας (MQRIC)

Conferencia de Rectores de las Universidades Españolas (CRUE)

Toyota

DHL

Ο Φορέας LRN είναι μέλος ηγετικών παγκοσμίων Οργανισμών μεταξύ των οποίων:

Affiliated Institute member of the Association of Language Testers in Europe (ALTE)

Institutional member of the European Association for Language Testing and Assessment (EALTA)

Institutional member of the International Association of Teachers of English as a Foreign Language (IATEFL)

Corporate member of English UK

Δες εδώhttp://www.lilianyianniou.gr/xenes-glosses-peireas/mathimata-agglikon-peiraias/online-lrn-pistopoihsh-agglikon.html

Έχε υπόψιν σου επίσης την ημερομηνία λήξης του κάθε πτυχίου τα toeic και toeifel λήγουν, ενώ τα αλλά πτυχία όχι.

Δημοσ.

Καλημέρα εγώ στην θέση σου θα κοίταγα τι θέλουν στο εξωτερικό όπως είπανε και οι υπόλοιποι. Εμένα μου είπανε για το νέο πτυχίο αγγλικών που είναι πιο εύκολο το lrn Από την ιρλανδια. Που ξέρεις από νωρίτερα τα θέματα των πρόφορικων και προετοίμαζεσαι ! Πλεονεκτήματα LRN Πιστοποιητικού:

Εξετάζει και τις 4 δεξιότητες: Listening, Reading, Writing, Speaking,

Οι εξετάσεις είναι Computerised ενώ το Speaking γίνεται δια ζώσης.

H Βάση επιτυχίας του test είναι 50% με πλήρη συμψηφισμό και στα 4 modules.

Το Listening αναπαράγεται 2 φορές σε αντίθεση με άλλα πιστοποιητικά που αναπαράγεται μόνο μία.

Το Part3 Listening αναπαράγεται και 3η φορά.

Το θέμα του Part1 του Writing βασίζεται στο θέμα Part3 του Listening.

Η θεματολογία του Part2 του Speaking γίνεται γνωστή 2 εβδομάδες πριν τις εξετάσεις.

Οι γραπτές εξετάσεις γίνονται στο κέντρο μας.

Έκδοση αποτελεσμάτων εντός 10 ημερών.

Οι εξετάσεις προφορικών διεξάγονται είτε σε ξενοδοχεία, είτε σε εξεταστικές δομές επιλεγμένες από την ICS την ίδια μέρα με τις γραπτές. Η εξέταση των προφορικών διαρκεί 14-18 λεπτά (ανάλογα το επίπεδο) και οι υποψήφιοι εξετάζονται ανά ζευγάρια.

To Test του Β2 διαρκεί 2 ώρες και 46 λεπτά και το test του C2 διαρκεί 2 ώρες και 53 λεπτά συμπεριλαμβανομένης και της προφορικής εξέτασης.

Πού είναι αποδεκτό ενδεικτικά το LRN ESOL International;

Ιταλικό Υπουργείο Παιδείας (MIUR)

ΑΣΕΠ, Ελλάδα

Κέντρο Πληροφόρησης Αναγνώρισης Επαγγελματικών Προσόντων Μάλτας (MQRIC)

Conferencia de Rectores de las Universidades Españolas (CRUE)

Toyota

DHL

Ο Φορέας LRN είναι μέλος ηγετικών παγκοσμίων Οργανισμών μεταξύ των οποίων:

Affiliated Institute member of the Association of Language Testers in Europe (ALTE)

Institutional member of the European Association for Language Testing and Assessment (EALTA)

Institutional member of the International Association of Teachers of English as a Foreign Language (IATEFL)

Corporate member of English UK

Δες εδώhttp://www.lilianyianniou.gr/xenes-glosses-peireas/mathimata-agglikon-peiraias/online-lrn-pistopoihsh-agglikon.html

Έχε υπόψιν σου επίσης την ημερομηνία λήξης του κάθε πτυχίου τα toeic και toeifel λήγουν, ενώ τα αλλά πτυχία όχι.

Kαλημερα . 

Ναι αλλα αυτο θα ειναι αναγνωρισιμο σε πανεπιστημια που ζητανε π.χ TOEFL κλπ?

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.

Γραφω καινουργιο θεμα γιατι τα αντιστοιχα που βρηξα ειναι λιγο παλια..

Ειμαι φοιτητης ΤΕΙ Μηχανικων Ενεργειακης Τεχνολογιας στο 5ο ετος και θα τελειωσω θαρρω το καλοκαιρι. Ψαχνω να αρχισω αγγλικα απο Φλεβαρη, ωστε να μην τα αφησω για πιο αργα

Τι πτυχιο προτεινετε , ωστε να με βοηθησει αν θελω να παω εξωτερικο, για καποιο μεταπτυχιακο ή βεβαια και να ζησω μετα εκει.

Προφανως ρωταω ωστε να μην μου απαντησετε με το καλυτερο ολων των πτυχιων , ωστε να χρειαστω 2 3 χρονια να τα ολοκληρωσω...

Θα προτιμησω να κανω ιδιαιτερα μαθηματα.

Εχω καποιες βασεις στα αγγλικα γιατι ασχολουμαι και μονος μου, αλλα μειονεκτημα εχω σιγουρα στην γραμματικη ως αυτοδιδακτος.

Καλύτερα να μάθεις Γερμανικά ή Δανέζικα και να κοιτάς προς τα εκεί μεριά.

UK ξέχνα το, το καράβι σάλπαρε, και το FOM τελειώνει στις 29/03/2019. Ενώ όσοι έχουν έρθει εντός 5ετίας ήδη βλέπουν τις αιτήσεις για PR να μην τους γίνεται δεκτό.

Δημοσ.

Kαλημερα . 

Ναι αλλα αυτο θα ειναι αναγνωρισιμο σε πανεπιστημια που ζητανε π.χ TOEFL κλπ?

Τι επιπεδο γλωσσομαθειας ζητανε αυτοι που σε ενδιαφερουν στο εξωτερικο το ψαχνεις και το βρισκεις

Για παραδειγμα

https://gradadmissions.mit.edu/programs/nse

International English Language Testing System (IELTS)

• Minimum score required: 7

Test of English as a Foreign Language (TOEFL)

• Minimum score required: 90 (iBT) 577 (PBT)
Δημοσ.

Μαλιστααα. Δλδ πιστευω κατι αντιστοιχο θα γινεται και στα αλλα . 

Πρεπει να δεις στο καθενα συγκεκριμενα

Δημοσ.

Πρεπει να δεις στο καθενα συγκεκριμενα

Θελω να πω οκ βλεπω καποιο τωρα  , παιρνω το πτυχιο μου .Μετα σε 1 χρονο αλλαζει κατι και θελω να παω σε καποιο αλλο . Ζητανε π.χ TOEFL και εχω IELTS   . Εκει τον ηπιαμε ? :P

Δημοσ.

Πρεπει να εχεις αυτο που ζηταει το καθε τμημα.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επαναφέρω το θέμα γιατι ειδα που ξεκινησατε συζητηση για το ielts .Σκεφτομαι να το ξεκινησω και ειδα διαφορα προγραμματα παρακολουθησης online οπως ειναι στο edx που δινουν και πιστοποιητικο παρακολουθησηΑν το παρακολουθησω και παρω το πιστοποιητικο στο τελος θα ειναι αναγνωρισμενο ως πτυχιο ielts ή δεν αξιζεί να δωσω τα λεφτα για την πιστοποιηση?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...