amplaxoublis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπερα σε ολους. Γραφω καινουργιο θεμα γιατι τα αντιστοιχα που βρηξα ειναι λιγο παλια.. Ειμαι φοιτητης ΤΕΙ Μηχανικων Ενεργειακης Τεχνολογιας στο 5ο ετος και θα τελειωσω θαρρω το καλοκαιρι. Ψαχνω να αρχισω αγγλικα απο Φλεβαρη, ωστε να μην τα αφησω για πιο αργα Τι πτυχιο προτεινετε , ωστε να με βοηθησει αν θελω να παω εξωτερικο, για καποιο μεταπτυχιακο ή βεβαια και να ζησω μετα εκει. Προφανως ρωταω ωστε να μην μου απαντησετε με το καλυτερο ολων των πτυχιων , ωστε να χρειαστω 2 3 χρονια να τα ολοκληρωσω... Θα προτιμησω να κανω ιδιαιτερα μαθηματα. Εχω καποιες βασεις στα αγγλικα γιατι ασχολουμαι και μονος μου, αλλα μειονεκτημα εχω σιγουρα στην γραμματικη ως αυτοδιδακτος.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Τι επιπεδο γλωσσομαθειας ζητανε αυτοι που σε ενδιαφερουν στο εξωτερικο το ψαχνεις και το βρισκεις, αν μπορεις να το αποκτησεις εξαρταται απο το που βρισκεσαι τωρα και του χρονου που διαθετεις για να βελτιωθεις. Ριξε μια ματια λοιπον στα προγραμματα που σε ενδιαφερουν and report back (να και το εγγλεζικο)
Alexlooker Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Στην εποχη μου ηταν τα lower of cambridge-proficiency.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Για σπουδές ζητάνε συγκεκριμένα πτυχία όπως toefl ή Ielts (με συγκεκριμένη βαθμολογία).
idomeneas7 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Στην εποχη μου ηταν τα lower of cambridge-proficiency. Αυτό μου θύμισε την πεθερά μου που ήθελε να πάρει η κόρη της το "χαρτί του Μάνζεστερ ή του Κάμπριτς" 6
sakura22 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δεν μιλάω από προσωπικη πείρα αλλά με βάση αυτά που ξέρω από φίλους- γνωστούς. Το βασικότερο όλων είναι να έχεις ένα σχετικά καλό επίπεδο και ειδικά στον τομέα σου να μπορείς να συνεννοηθείς άριστα. Δεν πρόκειται να πουνε "α αυτός εχει πτυχία από το Cambridge και το Michigan άρα τον προσλαμβάνουμε". Σπάνια κοιτάνε αυτού του είδους την χαρτούρα και αρκετές φορές ζητάνε κάποιο συγκεκριμένο τεστ με κάποια α' βαθμολογία πχ το itls. Αν μπορείς δες περίπου τι ζητάνε κάποια πιθανά προγράμματα/ εταιρίες που σε ενδιαφέρουν και κινησου αναλόγως. 1
Alexlooker Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Αυτό μου θύμισε την πεθερά μου που ήθελε να πάρει η κόρη της το "χαρτί του Μάνζεστερ ή του Κάμπριτς" Misigan!
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Αυτό μου θύμισε την πεθερά μου που ήθελε να πάρει η κόρη της το "χαρτί του Μάνζεστερ ή του Κάμπριτς" Την αδελφη της πρωην μου την κυνηγαγε η θεια της για "να παρει ενα χαρτι που θελουν στο Δημοσιο" και την πρωην μου την φωναζε η μανα της που δεν "στεφανωθηκε" αυτο το αξιο το παιδι, το εργατικο, ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ! (lol!)
ny_ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Γειά χαρά αρχικά. Είναι διαφορετικο να θες ένα πτυχίο αγγλικών για να μπορέσεις να κάνεις κάποιο μεταπτυχιακό έξω, και εντελώς διαφορετικο αν θέλεις να μπορέσεις να συνεννοηθείς με τον κόσμο έξω στα αγγλικά. Το πρώτο χρειάζεται να πας σε κάποια σχολή στην Ελλάδα να παρακολουθήσεις μαθήματα και να δώσεις εξετάσεις και όχι να κάνεις ιδιαίτερα όπως ανέφερες μόνο. Επίσης σίγουρα δεν είναι μόνο δύο χρόνια η εκπαίδευση για κάτι τέτοιο. Το δεύτερο θέλει εξάσκηση με ατομα που μιλούν την γλώσσα και μόνο, τίποτα άλλο (αφού όπως λες έχεις μια α' γνώση της γλώσσας) Καλησπερα σε ολους. Γραφω καινουργιο θεμα γιατι τα αντιστοιχα που βρηξα ειναι λιγο παλια.. Ειμαι φοιτητης ΤΕΙ Μηχανικων Ενεργειακης Τεχνολογιας στο 5ο ετος και θα τελειωσω θαρρω το καλοκαιρι. Ψαχνω να αρχισω αγγλικα απο Φλεβαρη, ωστε να μην τα αφησω για πιο αργα Τι πτυχιο προτεινετε , ωστε να με βοηθησει αν θελω να παω εξωτερικο, για καποιο μεταπτυχιακο ή βεβαια και να ζησω μετα εκει. Προφανως ρωταω ωστε να μην μου απαντησετε με το καλυτερο ολων των πτυχιων , ωστε να χρειαστω 2 3 χρονια να τα ολοκληρωσω... Θα προτιμησω να κανω ιδιαιτερα μαθηματα. Εχω καποιες βασεις στα αγγλικα γιατι ασχολουμαι και μονος μου, αλλα μειονεκτημα εχω σιγουρα στην γραμματικη ως αυτοδιδακτος. 1
doctorkostis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Να ασχοληθείς με το πτυχίο που ζητάει το πανεπιστήμιο που θα κάνεις το μεταπτυχιακό σου. IELTS, TOEFL, κλπ. Είναι πιθανό αν πάρεις lower ξερωγω, να μην αναγνωρίζεται.
amplaxoublis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Ωραια. Τα IELTS κλπ ειναι εχουν υψηλο επιπεδο?, δλδ χρειαζονται αρκετο καιρο μαθηματων κλπ? Γενικα δεν εχω βρει κατι ακομα. Αλλα θα ψσξω συντομα για τα πανεπιστημια κλπ Την αδελφη της πρωην μου την κυνηγαγε η θεια της για "να παρει ενα χαρτι που θελουν στο Δημοσιο" και την πρωην μου την φωναζε η μανα της που δεν "στεφανωθηκε" αυτο το αξιο το παιδι, το εργατικο, ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ! (lol!) Χαχαχαχχαχαχαχαχαχ
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Ωραια. Τα IELTS κλπ ειναι εχουν υψηλο επιπεδο?, δλδ χρειαζονται αρκετο καιρο μαθηματων κλπ? Εξαρταται απο το επιπεδο που εχεις τωρα. Σε γενικες γραμμες ειναι ευκολα, αν δυσκολευτεις σε αυτα δεν θα πρεπει καν να κοιτας για μεταπτυχιακο σε ξενη γλωσσα. Δεν θυμαμαι τι εδωσα εγω, αλλα σιγουρα εδωσα, το θυμαμαι. Πρεπει να υπαρχουν υποδειγματα των test στο internet αν ψαξεις θα τα βρεις
doctorkostis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Το academic IELTS που ζητάνε τα περισσότερα δεν είναι ό,τι πιο απλό Σαν επίπεδο. Θα το εκτιμούσα μεταξύ lower και proficiency, με επιφύλαξη γιατί θέλει λίγο συγκεκριμένο τρόπο γραφής, λίγο πιο "ακαδημαϊκό", άρα και αντίστοιχη προετοιμασία.
amplaxoublis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μαρεσει το πιο ακαδημαικο χεχε. Γενικα γουσταρω αγγλικα οποτε θα δω λιγο τα μεταπτυχιακα κλπ και θα σας ξαναστειλω. Ευχαριστω πολυ γισ τον χρονο σας!!
merkon Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Κοιτα για IELTS, οπως ανέφερε ο φίλος ειναι ανάμεσα σε επίπεδο Lower - Proficiency. Εάν πας Αγγλία για σπουδές μπορείς να πάρεις το Advance Cambridge που ειναι μια χαρά αναγνωρισμένο και δεν θα εχεις προβλημα, ουτε θα σου ζητήσουν IELTS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα