mordred Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Να οδηγάς μηχανάκι στην ιδνία και να κοιτάς και το Google maps Βασικά δε βλέπω διαφορά με Ελλαδιστάν...
Kostasspil Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Επιλογή έρπινγκ για τους στρατόκαυλους, θα βάλουν ποτέ; Τι ρατσισμός είναι αυτός; Ερπειν* Σορρυ δεν αντεξα
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Ειστε γιατι εγω δεν ειμαι. αυτο το πραμα που ολοι στην ελλαδα ειναι σωστοι και συνετοι πολιτες αλλα στη τελικη εχουμε τις χειροτερες πρωτιες, με ξεπερνα xD
fotisg Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Περιμένω και google maps για μηχανάκια delivery
Retromaniac Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 αυτο το πραμα που ολοι στην ελλαδα ειναι σωστοι και συνετοι πολιτες αλλα στη τελικη εχουμε τις χειροτερες πρωτιες, με ξεπερνα xD Μπορεί να εννοεί ότι είναι ακόμη χειρότερος
greed Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 αυτο το πραμα που ολοι στην ελλαδα ειναι σωστοι και συνετοι πολιτες αλλα στη τελικη εχουμε τις χειροτερες πρωτιες, με ξεπερνα xD Να σε ξεπερνα γιατι εγω ακομα δεν οδηγαω. Οποτε ασε το τι λεω εγω και κοιτα τι κανεις εσυ στους δρομους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα