Psychophrenic Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους, Στα πλαίσια του Μεταπτυχιακού διπλώματος θα ήθελα λίγο από το χρόνο σας για να απαντήσετε στο παρακάτω ερωτηματολόγιο με σοβαρότητα. Οι χρήστες καθώς και τα αποτελέσματα θα παραμείνουν ανώνυμα και θα χρησιμοποιηθούν μόνο για τα πλαίσια του μεταπτυχιακού. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και ευελπιστώ να βοηθήσετε. Υ.Γ. ΠΡΟΣΟΧΗ στις επεξηγήσεις!! https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSebgkIkHVRMoTt0_eysQ0Q2mm6zY9B9W3IqaMYaXGfkIKdFdQ/viewform Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2017 από Psychophrenic 1
Sheogorath Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Φτιάξε λίγο τον τίτλο Θα απαντήσω αργότερα. 1
x_vagos_x Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Done. Καλή επιτυχία και περιμένουμε αποτελέσματα
Psychophrenic Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά δε ξέρω πως να σας ευχαριστήσω. Αν μπορείτε και εσείς με την σειρά σας να το προωθήσετε σε μερικούς γνωστούς σας θα σας ήμουνα υπόχρεως. Καλό σας μεσημέρι.
Sheogorath Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά δε ξέρω πως να σας ευχαριστήσω. Αν μπορείτε και εσείς με την σειρά σας να το προωθήσετε σε μερικούς γνωστούς σας θα σας ήμουνα υπόχρεως. Καλό σας μεσημέρι. Μπορείς, φτιάχνοντας τον τίτλο να μην είναι clickbait. 2
Psychophrenic Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Ούτε πυρηνική φυσική να ήταν η αλλαγή του τίτλου.. @sheogorath νομίζω ότι είναι καλύτερο. Ακούω και προτάσεις φυσικά και ευχαριστώ για την ανοχή και τις απαντήσεις όλων σας ως τώρα. 1
soik85 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Ούτε πυρηνική φυσική να ήταν η αλλαγή του τίτλου.. @sheogorath νομίζω ότι είναι καλύτερο. Ακούω και προτάσεις φυσικά και ευχαριστώ για την ανοχή και τις απαντήσεις όλων σας ως τώρα. Το θεμα βαλε καπου.... η ενημερωση του ερωτωμενου γινεται πριν φτασει στο ερωτηματολογιο,κλιμακα κτλ.Αμφιβαλλω αν οι μισοι καταλαβουν τον τιτλο εργασιας και τους σκοπους της ερευνας.
Tsino Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 done και από εμένα. ο τίτλος δεν σου δίνει να καταλάβεις το θέμα. Απλοποίησέ το κάπως.
panomelene Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα Και εγω με την σειρά μου θα ήθελα λίγο βοήθεια με ένα ερωτηματολόγιο για το πανεπιστήμιο ! Όποιος μπορει να αφιερώσει λίγο χρόνο θα το εκτιμούσα πάρα πολύ ! https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdRZZTZiVOTbR8adJiybmNFcAPwnL1sN8AfEHcdpW2EOLMslQ/viewformυ.γ. Δεν δημιουργώ νέο θέμα να μην γεμίζουμε τα ίδια και τα ίδια πιστευω και το απο πάνω έχουν περάσει 20 μέρες οποτε δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα
crom251 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Done. Καλή επιτυχία και περιμένουμε αποτελέσματα Θα περιμενεις πολυ! Η προιστορια αυτο δειχνει παντως... Ολοι λενε πως θα ποσταρουν τα αποτελεσματα αλλα κανενας δεν το κανει... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα