Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους,

Στα πλαίσια του Μεταπτυχιακού διπλώματος θα ήθελα λίγο από το χρόνο σας για να απαντήσετε στο παρακάτω ερωτηματολόγιο με σοβαρότητα. Οι χρήστες καθώς και τα αποτελέσματα θα παραμείνουν ανώνυμα και θα χρησιμοποιηθούν μόνο για τα πλαίσια του μεταπτυχιακού. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και ευελπιστώ να βοηθήσετε. Υ.Γ. ΠΡΟΣΟΧΗ στις επεξηγήσεις!!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSebgkIkHVRMoTt0_eysQ0Q2mm6zY9B9W3IqaMYaXGfkIKdFdQ/viewform

Επεξ/σία από Psychophrenic
  • Like 1
Δημοσ.

Παιδιά δε ξέρω πως να σας ευχαριστήσω. Αν μπορείτε και εσείς με την σειρά σας να το προωθήσετε σε μερικούς γνωστούς σας θα σας ήμουνα υπόχρεως. 

Καλό σας μεσημέρι.

Δημοσ.

Παιδιά δε ξέρω πως να σας ευχαριστήσω. Αν μπορείτε και εσείς με την σειρά σας να το προωθήσετε σε μερικούς γνωστούς σας θα σας ήμουνα υπόχρεως. 

Καλό σας μεσημέρι.

Μπορείς, φτιάχνοντας τον τίτλο να μην είναι clickbait.

• Like 2
Δημοσ.

Ούτε πυρηνική φυσική να ήταν η αλλαγή του τίτλου.. -_- 

@sheogorath νομίζω ότι είναι καλύτερο. Ακούω και προτάσεις φυσικά και ευχαριστώ για την ανοχή και τις απαντήσεις όλων σας ως τώρα.

• Like 1
Δημοσ.

Ούτε πυρηνική φυσική να ήταν η αλλαγή του τίτλου.. -_- 

@sheogorath νομίζω ότι είναι καλύτερο. Ακούω και προτάσεις φυσικά και ευχαριστώ για την ανοχή και τις απαντήσεις όλων σας ως τώρα.

Το θεμα βαλε καπου.... η ενημερωση του ερωτωμενου γινεται πριν φτασει στο ερωτηματολογιο,κλιμακα κτλ.

Αμφιβαλλω αν οι μισοι καταλαβουν τον τιτλο εργασιας και τους σκοπους της ερευνας.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα 
Και εγω με την σειρά μου θα ήθελα λίγο βοήθεια με ένα ερωτηματολόγιο για το πανεπιστήμιο ! 
Όποιος μπορει να αφιερώσει λίγο χρόνο θα το εκτιμούσα πάρα πολύ ! 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdRZZTZiVOTbR8adJiybmNFcAPwnL1sN8AfEHcdpW2EOLMslQ/viewform

υ.γ. Δεν δημιουργώ νέο θέμα να μην γεμίζουμε τα ίδια και τα ίδια :P πιστευω και το απο πάνω έχουν περάσει 20 μέρες οποτε δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα 

Δημοσ.

Done. Καλή επιτυχία και περιμένουμε αποτελέσματα ;)

Θα περιμενεις πολυ!

Η προιστορια αυτο δειχνει παντως... Ολοι λενε πως θα ποσταρουν τα αποτελεσματα αλλα κανενας δεν το κανει...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...