Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed Unity Xbox One - Digital Code €1.09

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την θεωρώ αρκετά καλή προσφορά για ένα καλό παιχνίδι για όσους έχουν Xbox One

https://www.cdkeys.com/xbox-live/games/assassin-s-creed-unity-xbox-one

Μετά την αγορά του σε λίγα λεπτά λαμβάνετε τον κωδικό

Ο πιο φθηνός κωδικός στην Ελλάδα είναι στα 9.99 στο παρακάτω

http://www.redline.gr/product.asp?catid=6099

• Like 10
Δημοσ.

Το παιχνιδι το εχει το cdkeys πανω απο χρονο κατω απο 2ευρω,τριαντα λεπτα πανω τριαντα λεπτα κατω δεν βλεπω το λογο να ανοιγεται νεο thread.

Δημοσ.

Το παιχνιδι το εχει το cdkeys πανω απο χρονο κατω απο 2ευρω,τριαντα λεπτα πανω τριαντα λεπτα κατω δεν βλεπω το λογο να ανοιγεται νεο thread.

Μια χαρα λογος υπαρχει. Για παραδειγμα εγω που δεν το γνωριζα, τωρα που το πρληροφορηθηκα με αυτο το τοπικ, το αγορασα. Ευχαριστουμε topic starter!

• Like 7
Δημοσ.

Παιδιά είχατε κάποιο πρόβλημα με το να σας έρθει το cd key του παιχνιδιού σε sms? Ακολούθησα τις οδηγίες που μ ήρθαν αλλά εδώ και μια ώρα τιποτα.Η πληρωμή έγινε με paypal

Δημοσ.

Και εγω σε αναμονή,με paypal

Παιδιά είχατε κάποιο πρόβλημα με το να σας έρθει το cd key του παιχνιδιού σε sms? Ακολούθησα τις οδηγίες που μ ήρθαν αλλά εδώ και μια ώρα τιποτα.Η πληρωμή έγινε με paypal

Δημοσ.

ok παιδιά αν δεν υπάρχει κανένα θέμα με την ενεργοποίηση του παιχνιδιού λέω να το τσιμπήσω και να το προσθέσω στον λογαριασμό μου και εγώ.Αν θέλετε γράψτε και αλλά παιχνίδια φθηνά με 1-4 ευρώ γενικά καλές προσφορές.

Δημοσ.

Ερώτηση, όταν λέμε xbox one εννοούμε όλες τις κονσόλες?

Xbox one

Xbox one s

Xbox one x ?

Η ενεργοποίηση στο λογαριασμό πρέπει να γίνει άμεσα ή μπορεί και μετά από 1 μήνα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...