dproductionz Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Την θεωρώ αρκετά καλή προσφορά για ένα καλό παιχνίδι για όσους έχουν Xbox One https://www.cdkeys.com/xbox-live/games/assassin-s-creed-unity-xbox-one Μετά την αγορά του σε λίγα λεπτά λαμβάνετε τον κωδικό Ο πιο φθηνός κωδικός στην Ελλάδα είναι στα 9.99 στο παρακάτω http://www.redline.gr/product.asp?catid=6099 10
greengr21 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Το παιχνιδι το εχει το cdkeys πανω απο χρονο κατω απο 2ευρω,τριαντα λεπτα πανω τριαντα λεπτα κατω δεν βλεπω το λογο να ανοιγεται νεο thread.
JohnMik Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Thanks. Το είχα δει αλλα μέχρι χτες ήταν out of stock! Τώρα το ξαναβγάλανε!
christs Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Το παιχνιδι το εχει το cdkeys πανω απο χρονο κατω απο 2ευρω,τριαντα λεπτα πανω τριαντα λεπτα κατω δεν βλεπω το λογο να ανοιγεται νεο thread. Μια χαρα λογος υπαρχει. Για παραδειγμα εγω που δεν το γνωριζα, τωρα που το πρληροφορηθηκα με αυτο το τοπικ, το αγορασα. Ευχαριστουμε topic starter! 7
dproductionz Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 ειναι ολοκληρο παιχνιδι ή addon? Είναι Full παιχνίδι...
Vaggalf Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά είχατε κάποιο πρόβλημα με το να σας έρθει το cd key του παιχνιδιού σε sms? Ακολούθησα τις οδηγίες που μ ήρθαν αλλά εδώ και μια ώρα τιποτα.Η πληρωμή έγινε με paypal
vickjim Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Και εγω σε αναμονή,με paypal Παιδιά είχατε κάποιο πρόβλημα με το να σας έρθει το cd key του παιχνιδιού σε sms? Ακολούθησα τις οδηγίες που μ ήρθαν αλλά εδώ και μια ώρα τιποτα.Η πληρωμή έγινε με paypal
christs Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δοκιμάστε με κλήση. Είχα και εγώ θέμα με την επιλογή SMS. 1
dinosmidis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Κι εγω το ιδιο με sms.Τηλεφωνο και ολα ενταξει
sintalkas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 ok παιδιά αν δεν υπάρχει κανένα θέμα με την ενεργοποίηση του παιχνιδιού λέω να το τσιμπήσω και να το προσθέσω στον λογαριασμό μου και εγώ.Αν θέλετε γράψτε και αλλά παιχνίδια φθηνά με 1-4 ευρώ γενικά καλές προσφορές.
panos7 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Μολις ελαβα τον κωδικο. Με το sms κολλαει παντως Με κληση δουλεψε μια χαρα
PETROS13 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Ερώτηση, όταν λέμε xbox one εννοούμε όλες τις κονσόλες? Xbox one Xbox one s Xbox one x ? Η ενεργοποίηση στο λογαριασμό πρέπει να γίνει άμεσα ή μπορεί και μετά από 1 μήνα;
jonilakas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Ευχαριστώ πάρα πολύ η αγορά έγινε από PayPal και αμέσως καλό είναι να υπάρχει ένα theater με τέτοιες προσφορές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα