Ihavetheanswers Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Έχω εγκαταστήσει το Hard Disk Sentinel και παρατήρησα ότι ενώ δεν τρέχω κάτι συγκεκριμένο στο tab επιδόσεις δίσκου μου βγάζει συνέχεια τρέχουσα χρήση δίσκου 99%. Τι μπορεί να φταίει; Ο δίσκος είναι WD Blue 1 TB. Υγεία δίσκου μου βγάζει σταθερά 100%.
gazp Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Αν εχεις Windows 10 κλεινεις τις ειδοποιησεις (Ρυθμισεις -> Συστημα -> ειδοποιησεις και ενεργειες -> ληψη συμβουλων και προτασεων κατα την χρηση των Windows) και μεσα απο τα Services κλεινεις μονιμα το Superfetch και το Windows Search. Αν συνεχιστει το προβλημα κλεινεις και το Flash απ το Chrome και θα εισαι οκ. Αν εχεις 7αρια τοτε απλα κλεισε το Windows Search και το Superfetch και αν χρειαστει το flash απ το Chrome. Δυστυχως το παθαινω συνεχεια στα πισι μου και ειναι ενα θεμα που υπαρχει απ τα Windows Vista με το δισκο να φτανει 99-100% και το συστημα να ειναι αργο... 2
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Indexing κάνει. Αφήστε το 1-2 βράδια idle και θα στρώσει. Στα 7 υπήρχε ένα bug με το Windows Update. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα