Προς το περιεχόμενο

Oneplus 5T αγορα

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βασικα δεν ειχα σκοπο να δοκιμασω κατι σχετικο με νερο !! προς το παρων το περιμενω πως και πως....!! και δεν λεει να αλλαξει το στατους στην σελιδα τους.....!!!!

Shipment is processing.
Estimated dispatch: Dec 11, 2017   Estimated delivery: Dec 13, 2017
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι μιας και είμαι έτοιμος κι εγώ να κάνω την δική μου παραγγελία;

Μόλις έκανα account στο επίσημο site και είδα ότι μπορείς να επιλέξεις country/region για το πως θα σου εμφανίζει το site. To θέμα είναι ότι αν βάλεις Ελλάδα, η τιμή για την έκδοση με τα 8gb ram, είναι 559 euro, ενώ αν επιλέξεις united states, βγαίνει 559 usd που είναι περίπου 474 euro.

Παίζει να πληρώσω διαφορετική τιμή ανάλογα με το region ή είναι το ίδιο πράγμα;

Sorry για την βλακεία που ρώτησα πριν δοκιμάσω καν. Δεν κάνει καν shipping Ελλάδα αν δεν επιλέξεις Ελλάδα  :-)  :-)  :-)  :-)

Δημοσ.

Ναι ενω εαν βαλεις τα υπολοιπα με πιστοποιηση κατω απο το νερο και αστοχησουν θα σε καλυψει η εγγυση? ΟΧΙ δυστυχως. Εκτος κι αν τρεχεις σε δικαστηρια.

Mi A1

https://www.youtube.com/watch?v=29w-zemr1FA

P9 lite

https://www.youtube.com/watch?v=1OraONZVAQA

Μπορεις να βρεις και για αλλα.

Εμενα μου αρκει σε τυχαιο ατυχημα, ποτηρι με νερο πανω σε τραπεζι, πεσιμο απο τσεπη μεσα σε νερο, κλπ να μπορω να εχω αυτο το μισο λεπτο να το βγαλω χωρις να εχει γεμισει νερα στο εσωτερικο.

Πλακα πλακα το iphone 4s μου ειχε πεσει σε γουρνα με λασπες αλλα και σε τουαλετα και επεζησε με ενα απλο στεγνωμα..... (καθαριστηκε μετα με spray για ασφαλεια φυσικα).

Μην φοβάσαι, και πιστοποίηση για αδιαβροχοποίηση να έχει η συσκευή καμιά εγγύηση δεν καλύπτει τίποτα άπαξ και η συσκευή πάρει μέσα νερό. Θα με πεις τώρα "μα καλά τότε τι νόημα έχει;". Το νόημα έχει ότι η συσκευή από μόνη της έχει αδιάβροχο σχεδιασμό με πιστοποίηση αλλά κανείς δεν μπορεί να πιστοποιήσει την χρήση που κάνεις εσύ καθώς και το περιβάλλον στο οποίο λειτουργεί η συσκευή. Κοινώς χτυπήματα, παραλείψεις σε καπάκια, θερμά κλίματα που φουσκώνουν τις συσκευές και ένα σωρό ακόμα σκηνικά και περιπτώσεις που μπορούν να καταστρέψουν την πιστοποίηση αδιαβροχοποίησης. 

TLDR: Μην είστε κάφροι και βρέχετε τις συσκευές σας. Αδιάβροχες ή μη. 

Ενταξει ,δεν ειχα αλλα και ουτε εχω σκοπο να ριξω επιτηδες το κινητο μεσα σε νερο ,απλα οταν σου λενε εχει καποια Α αδιαβροχοποιηση εισαι λιγο πιο χαλαρος στο αν συμβει καποιο ατυχημα ,αυτο και μονο 

Δημοσ.

καλησπερα σας, 

χθες εκανα αγορα ενος oneplus 5t μεσω επισης ιστοσελιδας!

θελω να ρωτησω περιπου τον χρονο παραδωσης ...

επελεξα την priority αποστολη και απο οτι διαβασα-ακουσα στο ιντερνετ οτι ερχεται σε 2 με 3 μερες , εχει κανει κανεις καμια παραγγελια προσφοτα το oneplus????

ειναι πρωτη φορα που κανω αγορα απο ιντερνετ εκτος ελλαδος για συσκευη ! 

ευχαριστω !!!

Εγω παντως σε λιγοτερο απο 48ωρες με απλη αποστολη το ειχα στα χερια μου με DHL απο οταν ανοιξαν οι προπαραγγελιες.Τωρα που πλησιαζουν και γιορτες ισως παρει λιγο παραπανω αλλα γενικα δεν παιρνει πολλες μερες.

Οσο για τα περι αδιαβροχοποιησης ειναι αυτο που αναφερθηκε πιο πανω.1000φορες προτιμω αυτο που κανει η oneplus που σου προσφερει μερικη αδιαβροχοποιηση αλλα οχι επισημη με αποτελεσμα εσυ σαν χρηστης να προσεχεις πως το χρησιμοποιεις. Οχι σαν τους αλλους με πιστοποιησεις που βλεπουμε τα τραγελαφικα ο αλλος να ειναι στην ντουζιερα με το κινητο.

Το ολο point της αδιαβροχοποιησης ειναι ακριβως για σπανιες περιπτωσεις που θα συμβει κατι πχ να πεσει ενα ποτηρι νερο στο τραπεζι διπλα απο το κινητο,αν πιασει και βρεχει την ωρα που μιλας και αλλα τετοια.Οχι καποιοι που πηγαιναν για μπανιο σε παραλιες και πισινες και μετα εκλαιγαν τα λεφτα τους.

Δημοσ.

Ναι ενω εαν βαλεις τα υπολοιπα με πιστοποιηση κατω απο το νερο και αστοχησουν θα σε καλυψει η εγγυση? ΟΧΙ δυστυχως. Εκτος κι αν τρεχεις σε δικαστηρια.

Μην φοβάσαι, και πιστοποίηση για αδιαβροχοποίηση να έχει η συσκευή καμιά εγγύηση δεν καλύπτει τίποτα άπαξ και η συσκευή πάρει μέσα νερό. 

H Sony καλυπτει τα αδιαβροχα κινητα με εγγυηση αν χαλασουν.

Εχω γνωστους που τους εχουν κανει δωρεαν αντικατασταση.

Δημοσ.

Γνωστός μου πάντως με galaxy s8 που έπεσε στην πισίνα κατά λάθος του έβγαλαν το λάδι στην Samsung μέχρι να του επισκευάσουν το κινητό!!

Δημοσ.

Η πλακα ειναι οτι συμφωνα με τον νομο ο παροχος της εγγυησης εχει την υποχρεωση να αποδειξει (χωρις αμφιβολια και οχι απλες αιτιασεις ή υποθεσεις) οτι το προβλημα προηλθε με υπαιτιοτητα του χρηστη και δεν υποχρεουται ο χρηστης να αποδειξει το αναποδο.

Γι αυτο απαντησεις τυπου και που ξερω εγω οτι δεν σου επεσε, δεν το χτυπησες, δεν το χαλασες δεν ισχυουν. Δεν ξερεις? Οκ. Τοτε ή το ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ή το επισκευαζεις ΑΜΕΣΑ.

Αλλα θελει να μαλωσεις να κανεις καταγγελιες κλπ συνηθως

Δημοσ.

του αδερφου μου ηρθε απο Πολωνια = μην φοβαστε τελωνηδες

Ποτέ έκανε την παραγγελία???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...