Επισκέπτης Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 καλησπερα σας, χθες εκανα αγορα ενος oneplus 5t μεσω επισης ιστοσελιδας! θελω να ρωτησω περιπου τον χρονο παραδωσης ... επελεξα την priority αποστολη και απο οτι διαβασα-ακουσα στο ιντερνετ οτι ερχεται σε 2 με 3 μερες , εχει κανει κανεις καμια παραγγελια προσφοτα το oneplus???? ειναι πρωτη φορα που κανω αγορα απο ιντερνετ εκτος ελλαδος για συσκευη ! ευχαριστω !!!
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 στην σελιδα μετα την παραγγελια λεει κατι για 10+ μερες !
giorgos147 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Σε εμένα, αυτό που έλεγε στη σελίδα τους (σαν estimated), αυτό έγινε. Edit: Το Priority σημαίνει ότι, θεωρητικά, θα σου έρθει πιο γρήγορα. Όχι ότι θα το παραλάβει το courier από την αποθήκη τους πιο σύντομα.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Σε εμένα, αυτό που έλεγε στη σελίδα τους (σαν estimated), αυτό έγινε. Edit: Το Priority σημαίνει ότι, θεωρητικά, θα σου έρθει πιο γρήγορα. Όχι ότι θα το παραλάβει το courier από την αποθήκη τους πιο σύντομα. σε ευχαριστω !!! με ποια κουριερ θα το στειλουν ???
giorgos147 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 σε ευχαριστω !!! με ποια κουριερ θα το στειλουν ??? DHL.
stelios18120 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Με dhl και αν είχες βάλει αριθμό τηλεφώνου θα σ έρθει και μήνυμα με τον αριθμό αποστολης κτλπ
Sosa Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 σε 6 μερες μου ειχε ερθει (ενδιαμεσα ηταν 15αυγουστος)
stefanos_th Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 ο αδερφος μου το πηρε σε 6 μερες χωρις priority. να γνωριζεις το τηλεφωνο ειναι αδιαβροχο https://www.youtube.com/watch?v=Y1usMCRo108
ikaruga24 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μην παραπληροφορείται, δεν είναι αδιάβροχο. Ισως έχει κάποιον μερικό αδιάβροχο σχεδιασμό αλλά δεν έχει επίσημη πιστοποίηση για τίποτα. Κοινώς κράτα το μακριά από υγρά και υγρά περιβάλλοντα. 1
ziaba Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Εδώ αδιάβροχο κινητό το προσέχεις μην πέσουν νερά γιατί αν περάσει υγρασία bb η εγγύηση.... Νταξ ότι έχει μια αντοχή Α στο νερό αυτό είναι καλό αλλά σε καμία περίπτωση δεν κάνουμε τέτοιες ταρζανιές ο άλλος τα κάνει γιατί θα πληρωθεί ένα σωρό λεφτά απ το κανάλι του και δεν τον νοιάζει η συσκευή ίσως του την έστειλε και τζάμπε η 1+ για διαφήμιση
SeNNinhA Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Ολα σχεδον ειναι αδιαβροχα πια γιατι ειναι unibody κατασκευες. Χωρις πιστοποιηση βεβαια και πιο πολυ splash proof. Κατι που ειναι καλοδεχουμενο βεβαια.
arma1 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Ολα σχεδον ειναι αδιαβροχα πια γιατι ειναι unibody κατασκευες. Χωρις πιστοποιηση βεβαια και πιο πολυ splash proof. Κατι που ειναι καλοδεχουμενο βεβαια. ναι ,βαλτο εσυ σε νερο και μετα τρεχα για την εγγυηση ,δεν ειναι ολα αδιαβροχα ,τωρα αν εννοεις για καμια σταγονα που θα πεσει πανω στην οθονη ,τοτε ναι ,ειναι αδιαβροχα
SeNNinhA Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Ναι ενω εαν βαλεις τα υπολοιπα με πιστοποιηση κατω απο το νερο και αστοχησουν θα σε καλυψει η εγγυση? ΟΧΙ δυστυχως. Εκτος κι αν τρεχεις σε δικαστηρια. Mi A1 P9 lite Μπορεις να βρεις και για αλλα. Εμενα μου αρκει σε τυχαιο ατυχημα, ποτηρι με νερο πανω σε τραπεζι, πεσιμο απο τσεπη μεσα σε νερο, κλπ να μπορω να εχω αυτο το μισο λεπτο να το βγαλω χωρις να εχει γεμισει νερα στο εσωτερικο. Πλακα πλακα το iphone 4s μου ειχε πεσει σε γουρνα με λασπες αλλα και σε τουαλετα και επεζησε με ενα απλο στεγνωμα..... (καθαριστηκε μετα με spray για ασφαλεια φυσικα).
ikaruga24 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 ναι ,βαλτο εσυ σε νερο και μετα τρεχα για την εγγυηση ,δεν ειναι ολα αδιαβροχα ,τωρα αν εννοεις για καμια σταγονα που θα πεσει πανω στην οθονη ,τοτε ναι ,ειναι αδιαβροχα Μην φοβάσαι, και πιστοποίηση για αδιαβροχοποίηση να έχει η συσκευή καμιά εγγύηση δεν καλύπτει τίποτα άπαξ και η συσκευή πάρει μέσα νερό. Θα με πεις τώρα "μα καλά τότε τι νόημα έχει;". Το νόημα έχει ότι η συσκευή από μόνη της έχει αδιάβροχο σχεδιασμό με πιστοποίηση αλλά κανείς δεν μπορεί να πιστοποιήσει την χρήση που κάνεις εσύ καθώς και το περιβάλλον στο οποίο λειτουργεί η συσκευή. Κοινώς χτυπήματα, παραλείψεις σε καπάκια, θερμά κλίματα που φουσκώνουν τις συσκευές και ένα σωρό ακόμα σκηνικά και περιπτώσεις που μπορούν να καταστρέψουν την πιστοποίηση αδιαβροχοποίησης. TLDR: Μην είστε κάφροι και βρέχετε τις συσκευές σας. Αδιάβροχες ή μη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα