rafinos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Έχω τον παρακάτω php κώδικα με τον οποίο θέλω να δημιουργώ ένα zip με αρχεία από τον server και να το κατεβάζω στο pc. Σε localhost λειτουργεί κανονικά, ενώ όταν το ανέβασα στο server, ενώ δημιουργεί το zip δεν το κατεβάζει (υπάρχει δηλαδή στον server το αρχείο) και μου εμφανίζει HTTP ERROR 500. Γνωρίζει μήπως κάποιος τι μπορεί να φταίει; Δεν με αφήνει το insomnia να ποστάρω τον κώδικα οπότε θα σας το ανεβάσω ως εικόνα
dominotrix Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Κατι παιχτηκε δεν εμφανιζεται ο κωδικας Κανε ενα echo το basename($zip_file) να δεις αν το path Που εμφανιζει ειναι σωστο. Ισως το δημιουργει σε αλλο μερος. Αν και το error σου δεν ειναι 404 αλλα 500 που ειναι server error. Σιγουρα δεν υπαρχει θεμα συμβατοτητας; 1
mad-proffessor Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Κάποιο πρόβλημα είναι είτε με τα headers, είτε σε configuration του apache (εξου και το 500 internal server error). Π.χ υπάρχει σίγουρα header για όταν στέλνεις zip file, δες στο so
rafinos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Κάποιο πρόβλημα είναι είτε με τα headers, είτε σε configuration του apache (εξου και το 500 internal server error). Π.χ υπάρχει σίγουρα header για όταν στέλνεις zip file, δες στο so Και με τα header του λινκ που έστειλες το ίδιο γίνεται. Το basename είναι σωστό, καθώς το αρχείο δημιουργείται στον φάκελο στον οποίο βρίσκεται το php αρχείο. Πάντως από ότι είδα στο zip αρχείο περιέχονται πολύ λίγα από τα δεδομένα που πρέπει κανονικά να αποθηκευτούν. Οπότε μήπως φταίει κάτι άλλο; Δείτε το log λίγο στην εικόνα (γιατί ούτε αυτό με αφήνει να το ποστάρω)
rafinos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα παιδιά! Αν βάλω το zip να δημιουργείται από το __DIR__ το φτιάχνει κανονικά. Όταν όμως του λέω να ξεκινάει από τον πιο πάνω φάκελο "../" τότε μου βγάζει τα παραπάνω errors. Επίσης, σε server φίλου ο κώδικας δουλεύει κανονικά. Άρα μάλλον μιλάμε για κάποιο περιορισμό. Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση;
kastorass Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Υπάρχει περιορισμός και αναφέρεται στο πρώτο warning που υπάρχει στη τελευταία φωτογραφία που ανέβασες. Ουσιαστικά προσπαθείς να φτιάξεις ένα αρχείο σε path στο οποίο δεν επιτρέπεται στην php να έχει πρόσβαση. Μπορείς να διαβάσεις περισσότερα εδώ: http://www.php.net/manual/en/ini.core.php#ini.open-basedir Θα πρέπει να μιλήσεις με τη εταιρία που σου κάνει το hosting για να σου κάνει allow το path που χρειάζεσαι.
rafinos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Μα το path ειναι το website το οποίο τρέχει σε php. Πως γινεται αυτο;Θα με τρελανει ο server Δείτε λίγο το και την παρακάτω εικόνα αν θέλετε. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2017 από rafinos
kastorass Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Θα πρέπει το συγκεκριμένο folder να ζητήσεις από αυτόν που σου κάνει το hosting να το προσθέσει στις ρυθμίσεις του open_basedir. To open_basedir δεν αφορά permissions του λειτουργικού (ή του apache) αλλά είναι περιορισμός της ίδιας της PHP που θέτει στα scripts όταν προσπαθήσουν να έχουν πρόσβαση σε ένα αρχείο/folder.
rafinos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Οκ παιδιά! Σας ευχαριστώ! Μου άλλαξαν το basedir σε webspaceroot από documentroot και πλέον λειτουργεί κανονικά.
souz Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 καλησπερα μπαινω στο phpmyadmin αλλα εχω ξεχασει τον κωδικό ξέρετε πως μπορώ να τον αλλαξω? ευχαριστψ πολυ
CyberCr33p Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Χρησιμοποιείς ήδη τη βάση με κάποια εγκατεστημένη εφαρμογή; Εάν ναι δες εδώ: https://wiki.cretaforce.gr/mysql-user-pass
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα