driverpit Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Η κριτική έγινε απ' όλους, για την λανθασμένη εντύπωση που έχεις για το τέλος πρόωρης διακοπής του συμβολαίου και μάλιστα ΧΩΡΙΣ να την έχεις τεκμηριώσει. Αν το είχες κάνει εξαρχής, θα λάμβανες άλλη απάντηση. Καταλήξαμε να γράφουμε κατεβατά, διότι απλά στο αρχικό σου μήνυμα ΔΕΝ ανέλυσες όλο το ιστορικό, πράγμα που το έκανες όταν έλαβες κριτική. Δεν είναι θέμα των άλλων να ρωτήσουν τι και πως, από την στιγμή που κατακρίνεις κάποιον ή κάποια διαδικασία, αλλά αποκλειστικά δικό σου θέμα να αναφέρεις όλα τα γεγονότα για να μην υπάρχουν απορίες. Εξήγησα τούς λόγους και δεν έχω καμιά λανθασμένη εντύπωση για το τέλος πρόωρης διακοπής συμβολαίου όποτε δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε περαιτέρω θα γίνει βαρετό το όλο θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Εξήγησες τους λόγους, αφού πρώτα δέχτηκες κριτική, Όχι στο αρχικό σου μήνυμα που έκανες την δική σου κριτική. Νομίζω είμαστε μεγάλα παιδιά και καταλαβαίνουμε την διαφορά. Όσο το παραβλέπεις κι επανέρχεσαι γράφοντας σχετικά, θα έχεις απάντηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driverpit Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Εξήγησες τους λόγους, αφού πρώτα δέχτηκες κριτική, Όχι στο αρχικό σου μήνυμα που έκανες την δική σου κριτική. Νομίζω είμαστε μεγάλα παιδιά και καταλαβαίνουμε την διαφορά. Όσο το παραβλέπεις κι επανέρχεσαι γράφοντας σχετικά, θα έχεις απάντηση. Πάντα δέχομαι μια επικοδομιτική κριτική από τον άλλον κρητικές τέτοιου είδους όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 OK, δεκτόν. Αλλά πρέπει να αποδεχθείς την πραγματικότητα, ότι το τέλος πρόωρης διακοπής συμβολαίου είναι νομιμότατο και φυσικά επ' ουδενί απαράδεκτο όπως έγραψες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driverpit Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Για τούς παραπάνω λόγους στην περίπτωση μου απαράδεκτο όπως το έγραψα έτσι το εξήγησα και στην εταιρία και ζήτησα την διαγραφή του. Να παραδεχτώ τι κάτι που δεν αμφισβήτησα στην συζήτηση μου αν τέλος πρόωρης διακοπής είναι νομιμότατο αυτοί δεν μπόρεσαν να υλοποιήσουν το αίτημα μου εγώ δεν είχα σκοπό να φύγω από την εν λόγο εταιρεία αυτοί με ώθησαν με την ανικανότητα τους να πληρώσω και από πάνω πέναλτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Έχει κολλήσει η βελόνα στο γραμμόφωνο και κάνει συνεχώς loop. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driverpit Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Μια χαρά παίζει το γραμμόφωνο άπλα ο ανθρώπινος εγκέφαλος τρώει μερικά κολλήματα και δεν πάει παρακάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Αυτό ακριβώς λέω κι εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driverpit Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Θετικό ότι συμφωνούμε σε κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Αρκεί να μην ξεχνάμε αυτά που γράψαμε και με την σειρά που γράφτηκαν, καθώς έχει μεγάλη σημασία σε διάλογο χωρίς φυσική παρουσία των συμμετεχόντων, αλλιώς βγαίνουν λανθασμένα συμπεράσματα από τρίτους που διαβάζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driverpit Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δεν ξέχασα τι έχω γράψει και με την σειρά που τα έχω γράψει και όποιος έχει απορία μπορεί να ρωτήσει ότι θέλει πριν κάνει άσκοπες κρητικές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nvm Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Στις 5/12/2017 στις 11:08 ΠΜ, rafa1919 είπε Καλημέρα. Από ότι ξέρω βάσει προσωπικής εμπειρίας το μόνο που συμβαίνει είναι ότι χρεώνουν στον Α.Φ.Μ. σου ένα τέλος διακοπής συμβολαίου (ρήτρα), περίπου 109€. Δεν είσαι υποχρεωμένος να το πληρώσεις άμεσα αν δεν έχεις σκοπό να επιστρέψεις πίσω στην εταιρεία κάποια στιγμή, απλώς μένει υπόλοιπο στο όνομά σου. Καλημέρα. Από ότι ξέρω βάσει προσωπικής εμπειρίας το μόνο που συμβαίνει είναι ότι χρεώνουν στον Α.Φ.Μ. σου ένα τέλος διακοπής συμβολαίου (ρήτρα), περίπου 109€. Δεν είσαι υποχρεωμένος να το πληρώσεις άμεσα αν δεν έχεις σκοπό να επιστρέψεις πίσω στην εταιρεία κάποια στιγμή, απλώς μένει υπόλοιπο στο όνομά σου. Αυτο είναι για όλες τις εταιρίες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manolo7 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 39 λεπτά πριν, Nvm είπε Αυτο είναι για όλες τις εταιρίες; Καταρχας εχουν περασει 3 χρονια απο το μηνυμα οποτε λογικο ειναι να μην ισχυουν (ακριβως) αυτα . Το τελος διακοπης υπαρχει στο συμβολαιο που υπογραφεις και ειναι διαφορετικο αν φυγεις στον 3ο μηνα στον 10ο η γενικοτερα διαφερει αναλογα το ποσο νωρις θα φυγεις. Ναι αν το πιστολιασεις υπαρχει σαν χρεος στο αφμ σου και σιγουρα δεν μπορεις να γυρισεις στην εταιρια χωρις να το πληρωσεις. Οι πιστολερο βασιζονται στο οτι κανεις δεν θα σε κυνηγησει για 100 ευρω, αλλα εγω ξερω οτι σιγουρα δεν θα ρισκαρα να μου ερθει κανα χαρτι στο σπιτι απο εισπρακτικη για ενα εκατοσταρικο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nvm Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 53 λεπτά πριν, Manolo7 είπε Καταρχας εχουν περασει 3 χρονια απο το μηνυμα οποτε λογικο ειναι να μην ισχυουν (ακριβως) αυτα . Το τελος διακοπης υπαρχει στο συμβολαιο που υπογραφεις και ειναι διαφορετικο αν φυγεις στον 3ο μηνα στον 10ο η γενικοτερα διαφερει αναλογα το ποσο νωρις θα φυγεις. Ναι αν το πιστολιασεις υπαρχει σαν χρεος στο αφμ σου και σιγουρα δεν μπορεις να γυρισεις στην εταιρια χωρις να το πληρωσεις. Οι πιστολερο βασιζονται στο οτι κανεις δεν θα σε κυνηγησει για 100 ευρω, αλλα εγω ξερω οτι σιγουρα δεν θα ρισκαρα να μου ερθει κανα χαρτι στο σπιτι απο εισπρακτικη για ενα εκατοσταρικο.. Μια τελευταία ερώτηση : όπως είπες αλλά πληρώνεις στο τρίτο και άλλα στο δέκατο. Αυτλ το πόσο αυξάνεται ή μειώνεται καθώς περνάνε οι μηνες; Γιατί διαβάζω το συμβόλαιο και δε βγάζω άκρη. Ευχαριστώ εκ τών προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manolo7 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 13 λεπτά πριν, Nvm είπε Μια τελευταία ερώτηση : όπως είπες αλλά πληρώνεις στο τρίτο και άλλα στο δέκατο. Αυτλ το πόσο αυξάνεται ή μειώνεται καθώς περνάνε οι μηνες; Γιατί διαβάζω το συμβόλαιο και δε βγάζω άκρη. Ευχαριστώ εκ τών προτέρων μειωνεται. σε ενα 24μηνο συμβολαιο με βονταφον που εχω σε pdf αυτη τη στιγμη η αποχωρηση 1ο-2ο μηνα κοστιζει 88 ευρω,απο 3ο εως 18 ειναι απο 50-70 ευρω με διακυμανσεις, και απο 19ο ολο και πεφτει 50-40-30 κλπ..αν φυγεις τον 24ο μηνα δηλαδη λιγες μερες πριν ληξει το συμβολαιο πληρωνεις 7 ευρω. Αυτο σε συγκεκριμενο συμβολαιο ετσι, δεν ειναι στανταρ. αν θες ψαξε το συμβολαιο σου και δες τι προβλεπει σαν τελος διακοπης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα