Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.Εχω ένα desktop(win10) σε ένα δωμάτιο και μια tv στο σαλόνι, έχω αγοράσει euroleague pass και αναγκαστικά βλέπω τους αγώνες στην οθόνη του pc, με το chromecast θα μπορώ να μεταφέρω το σήμα στην tv?H να δω πχ κάποια ταινία?

Ούτε το pc μπορεί να μεταφερθεί ούτε η tv.

Δημοσ.

Εφόσον το pc και το chromecast είναι στο ίδιο δίκτυο και χρησιμοποιείς τον Chrome για να βλέπεις το video τότε Ναι χωρίς πολλά πολλά

Δημοσ.

Εφόσον το pc και το chromecast είναι στο ίδιο δίκτυο και χρησιμοποιείς τον Chrome για να βλέπεις το video τότε Ναι χωρίς πολλά πολλά.

Thanks.Αν χρησιμοποιώ άλλον browser?

Και κάτι ακόμη,για να μεταφέρω στην tv τοπικό περιεχόμενο πχ ταινίες, γίνεται μέσω κάποιας εφαρμογής;

Δημοσ.

Γενικά το ChromeCast προυποθέτει σύνδεση στο διαδίκτυο και ιδανικά η εφαρμογή που πας να κάνεις cast να υποστηρίζεται από αυτό για να έχει την βέλτιστη απόδοση (πχ youtube). Σε screen casting (χρειάζεσαι chorme) δεν έχει πάντα τα αναμενόμενα αποτελέσματα και επιδόσεις, ιδικά αν το δίκτυο δεν έχει καλή απόκριση & ταχύτητα. Υπάρχει και λύση όπως αυτό https://www.microsoft.com/accessories/en-us/products/adapters/wireless-display-adapter-2/p3q-00001 που απ'όσο ξέρω μπορεί να δουλέψει και μόνο με πομπό/δέκτη χωρίς άλλο δίκτυο (δεν ξέρω τι απαιτήσεις μπορεί να έχει από την κάρτα γραφικών/δικτύου).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...