GiwrgosP- Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Μα αυτο ειναι το ωραιο. Βαζεις τους κωδικους σου και ολα ενημερωνονται αυτοματα. Laptop/κινητο/PC/tablet μια κι εξω! Το "σεταρεις" το λεω με την εννοια το στηνεις σαν συστημα, προγραμματα κλπ και τελος. Δεν ξανασχολεισαι ΠΟΤΕ. Αξια ανεκτιμητη εαν εισαι επαγγελματιας και οχι πιτσιρικας. Συμφωνω με αυτα που λες αλλα προυποθετει να εχεις ολο το οικοσυστημα της apple για να πεις "ενταξει, αξιζει". (Τουλαχιστον αλλη μια συσκευη δηλαδη πχ macbook). Διαφορετικα χανεις το μεγαλυτερο ατου της apple που ειναι το sync μεταξυ των συσκευων της. Γενικα παντως το iphone 7 ειναι αξιολογο κινητο που θα τα κανει ολα σωστα. Υπαρχουν κινητα ομως που ο καθενας (αναλογα με τις αναγκες του) θα τα απολαυσει περισσοτερο (πχ εγω θελω να χει το κινητο αριστη οθονη και καμερα ταυτοχρονα, γι αυτο και δεν θα πηγαινα σε iphone η σε xiaomi). Πες μας τι ζητας απο το κινητο σου να σου προτεινουμε την καλυτερη επιλογη.
vargas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 καλημερα εγω παω αντιστροφα .. πουλησα 6s κ εχω βρει ενα g4 σειρα 605. Παρολαυτα εχω δυο ερωτησεις.. Διαβαζω οτι η μπαταρια του δεν βγαζει ουτε μιση μερα κ ειναι η χειροτερη ever KAI οτι ολα βγαζουν bootloop δεν εχει σημασια ποτε φτιαχτηκε. Ισχυουν αυτα η καποιοι υπερβαλλουν. θα ηθελα την βοηθεια σας ευχαριστω
ziaba Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 καλημερα εγω παω αντιστροφα .. πουλησα 6s κ εχω βρει ενα g4 σειρα 605. Παρολαυτα εχω δυο ερωτησεις.. Διαβαζω οτι η μπαταρια του δεν βγαζει ουτε μιση μερα κ ειναι η χειροτερη ever KAI οτι ολα βγαζουν bootloop δεν εχει σημασια ποτε φτιαχτηκε. Ισχυουν αυτα η καποιοι υπερβαλλουν. θα ηθελα την βοηθεια σας ευχαριστω η μπαταριά είναι επίπεδου 5s και ναι το bootloop είναι σχεδόν σίγουρο
vargas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 δλδ η σειρα δεν παιζει καθολου ρολο φιλε μου
SeNNinhA Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Πουλησες 6s για να πας σε G4!!! Γιατι τετοιο downgrade?
vargas Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Όχι θα το πούλαγα έτσι κ αλλιώς γτ η μπαταρία του 6s είναι αστεία για τα δεδομένα μου. Δεν το πήρα το g4 ψάχνω ακόμα να δω τι θα πάρω αν κ μάλλον για xiaomi προσανατολίζομαι λόγω μπαταρίας. Μοντέλο θα δω .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα