short John Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα παιδιά πιστεύεται αξίζει η αλλαγή απο g4 σε iphone 7 32gb (μεταχειρισμένο απο φίλο) στα 400 ευρω? Με φοβίζει αρκετά η χωρητικότητα να σας πω την αλήθεια και αν πραγματικά αξίζει απο πλευράς επιδόσεων γιατί ποτέ δεν είχα iphone για να ξέρω και να έχω σφαιρική άποψη.
vchristod84 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα παιδιά πιστεύεται αξίζει η αλλαγή απο g4 σε iphone 7 32gb (μεταχειρισμένο απο φίλο) στα 400 ευρω? Με φοβίζει αρκετά η χωρητικότητα να σας πω την αλήθεια και αν πραγματικά αξίζει απο πλευράς επιδόσεων γιατί ποτέ δεν είχα iphone για να ξέρω και να έχω σφαιρική άποψη.Από επιδόσεις είναι εργαλείο, δε θα αντιμετωπίσεις κανένα θέμα. Με τη μνήμη, εσύ ξέρεις τι χρήση θα κάνεις. Να ξέρεις ότι ο ελεύθερος χώρος θα είναι γύρω στα 24gb,μη σε ξεγελάει το "32"
SeNNinhA Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Τα 32gb σημερα ειναι αληθεια οτι ειναι οριακα. Εγω εχω αναγκαστικα και icloud 50GB με 1€/μηνα (Νομιζω εχεις 5GB δωρεαν). Αποθηκευονται αυτοματα τα παντα και το εχω ρυθμισει να αποθηκευει μονο οταν ειναι συνδεδεμενο σε wifi. Το τηλεφωνο ειναι εξαιρετικο. Δεν το συζητω! Θελεις μια μικρη περιοδο προσαρμογης αλλα αν εισαι τυπος που δεν πολυψαχνεσαι με customization σε τηλεφωνα τοτε θα σε ικανοποιησει. Προσοχη ομως!!! Αν πας σε iOS δυσκολα θα ξαναγυρισεις πισω σε Android. Οποτε θα ψαχνεις για το επομενο iPhone. Ενω σε Android την βγαζεις και με εξαιρετικα τηλεφωνα των 200€
short John Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση ξέρετε απο μπαταρία πως είναι? Γιατί αυτο ειναι και το μεγάλο μου θεμα με το g4
dimitris_213 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Η αδερφή μου που το έχει δεν βγάζει ούτε μετά......Καλό χρυσό αλλά.....Από μπαταρία πάσχει......
SeNNinhA Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Τα iphones παραδοσιακα εχουν μικρες μπαταριες. Οσο καλη διαχειριση ενεργειας κι αν γινει τα 1960mAh δεν μπορουν να συγκριθουν με τα 3.000-4.000 του ανταγωνισμου. Μια ημερα θα βγαζεις
short John Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Αν βγάζει μια ημέρα καλα ειναι γιατι με το g4 εχω ενα powerbank αγκαλιά:Ρ
najinblue3 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Τα 32gb σημερα ειναι αληθεια οτι ειναι οριακα. Εγω εχω αναγκαστικα και icloud 50GB με 1€/μηνα (Νομιζω εχεις 5GB δωρεαν). Αποθηκευονται αυτοματα τα παντα και το εχω ρυθμισει να αποθηκευει μονο οταν ειναι συνδεδεμενο σε wifi. Το τηλεφωνο ειναι εξαιρετικο. Δεν το συζητω! Θελεις μια μικρη περιοδο προσαρμογης αλλα αν εισαι τυπος που δεν πολυψαχνεσαι με customization σε τηλεφωνα τοτε θα σε ικανοποιησει. Προσοχη ομως!!! Αν πας σε iOS δυσκολα θα ξαναγυρισεις πισω σε Android. Οποτε θα ψαχνεις για το επομενο iPhone. Ενω σε Android την βγαζεις και με εξαιρετικα τηλεφωνα των 200€ δεν ισχυει αυτο που λες, 5 συνεχομενα χρονια iphone ειχα και δουλευω ολο το οικοσυστημα της apple, αλλα φτανεις σε ενα σημειο να βαριεσαι το απλοικο interface, εφυγα για android και αρχισα να ασχολουμαι με το κινητο μου περισσοτερο αν σου λεει κατι αυτο αν ο φιλος παει σε μηλο το icloud 50 gb νομιζω ειναι κατι παραπανω απο απαραιτητο, εγω το διατηρω ακομα ελεω macbook και εχω τοσο πραμα απανω
short John Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 δεν ισχυει αυτο που λες, 5 συνεχομενα χρονια iphone ειχα και δουλευω ολο το οικοσυστημα της apple, αλλα φτανεις σε ενα σημειο να βαριεσαι το απλοικο interface, εφυγα για android και αρχισα να ασχολουμαι με το κινητο μου περισσοτερο αν σου λεει κατι αυτο αν ο φιλος παει σε μηλο το icloud 50 gb νομιζω ειναι κατι παραπανω απο απαραιτητο, εγω το διατηρω ακομα ελεω macbook και εχω τοσο πραμα απανω Εσενα ποια ειναι η άποψη σου φιλε που εχεις δοκιμασει και τα δυο?
najinblue3 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 κοιτα ειναι υποκειμενικο, εγω το βαρεθηκα απλα, αλλαξα στρατοπεδο με galaxy s8 και πραγματικα ειναι αλλη εμπειρια για μενα, για καποιον μπορει οχι, αναλογα τις αναγκες σου, το ios ειναι πιο σταθερο κακα τα ψεματα, αλλα αν θες να εχεις ελευθερια μενεις με android, αν θες κατι σταθερο αλλα χωρις πολλες επιλογες αλλαζεις στρατοπεδο
SeNNinhA Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δεν θα πω οχι. Ειπα και πιο πανω "αν εισαι τυπος που δεν πολυψαχνεται με customization". Δουλευω και σε Mac και σε PC και εχω iphone αλλα και Android (2o τηλεφωνο). Η αληθεια ειναι οτι οταν χαλασε το πρωτο MacBookPro και οταν χαλασε το iphone δουλεψα μεν αλλα μου ελειψε πολυ η απλοτητα του οικοσυστηματος της Apple. Ολα ειναι εκει και δουλευουν χωρις κοπο. Προσωπικα δεν θελω να ασχολουμαι. Θελω της συσκευες μου εργαλεια. Μια που τα σεταρεις και μετα απλα τα χρησιμοποιεις. Προσωπικη αποψη
najinblue3 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 η αληθεια ειναι οτι μου λειπει η επικοινωνια iphone - laptop αλλα πλεον ζω και χωρις αυτο, ειναι πραγματικα μεγαλο πλεονεκτημα αν εχεις ολο το οικοσυστημα του μηλου
ziaba Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δεν θα πω οχι. Ειπα και πιο πανω "αν εισαι τυπος που δεν πολυψαχνεται με customization". Δουλευω και σε Mac και σε PC και εχω iphone αλλα και Android (2o τηλεφωνο). Η αληθεια ειναι οτι οταν χαλασε το πρωτο MacBookPro και οταν χαλασε το iphone δουλεψα μεν αλλα μου ελειψε πολυ η απλοτητα του οικοσυστηματος της Apple. Ολα ειναι εκει και δουλευουν χωρις κοπο. Προσωπικα δεν θελω να ασχολουμαι. Θελω της συσκευες μου εργαλεια. Μια που τα σεταρεις και μετα απλα τα χρησιμοποιεις. Προσωπικη αποψη τι να σετάρισμα να κάνεις στο iphone με 0 παραμετροποίηση ?
SeNNinhA Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μα αυτο ειναι το ωραιο. Βαζεις τους κωδικους σου και ολα ενημερωνονται αυτοματα. Laptop/κινητο/PC/tablet μια κι εξω! Το "σεταρεις" το λεω με την εννοια το στηνεις σαν συστημα, προγραμματα κλπ και τελος. Δεν ξανασχολεισαι ΠΟΤΕ. Αξια ανεκτιμητη εαν εισαι επαγγελματιας και οχι πιτσιρικας.
najinblue3 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 εγω για επαγγελματιες που λες διαφωνω, τουλαχιστον για μενα το android προσφερει πολλα παραπανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα