Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρες/Καλησπέρες...

Έχω ένα μικρό θέμα εδώ και κάποια χρόνια με ΟΤΕ.

Έχω αλλάξει άπο ADSL σε VDSL διότι έπιανα μόνο περίπου 3-5 MBPs (Είμαι χριστούπολη.) και όλο μου έλεγαν ότι "Ναι, ναι, θα βάλουμε οπτικές ίνες και το σήμα σας θα είναι καλύτερο" και έτσι.

Απο 60-65 Ευρώ λογαριασμό, Ανέβηκε στα 165???

Δεν το καταλαβένω. Στο τηλ. μου ανέφεραν μια αύξηση +8 Ευρώ, και ότι μου δώσαν το ποιο οικονομικό πακέτο. τα λένε πολύ μπερδεμένα, και ο Γερμανός στα Σπάτα είναι για κλάματα. (Μιλάω για αλλαγή ρούτερ με ΟΤΕ και μου λένε ότι το ποιο διπλανό κατάστημα είναι ενημερωμένο, Πάω λοιπόν να το πάρω και μου λένε ότι ΔΕΝ έχουν να δώσουν άλλα ρούτερ, αλλά επίσης ότι δεν υπήρξε καμιά ενημέρωση what-so-ever, μαζί με αρκετά τέτοια ενδεχόμενα.) Και δεν μπορώ να αλλάξω πάροχο διότι ο ΟΤΕ έχει τα περισότερα "Καλώδια" στην περιοχή, οπότε αν π.χ. πήγαινα στην Vodafone θα είχα ακόμα ποιο χαμηλό σήμα από ότι είχα με απλό ADSL OTE. Δεν είμαι τρομερά έμπειρος, ίσα-ίσα τώρα τον Μάιο ενηλικιόνομαι και το μυαλό μου είναι ποιο πολύ στης εξετάσεις.

Δεν ξέρω αν είναι να γυρίσω πίσω στο παλιό μου πακέτο η όχι...Το καλοκαίρι μετακομίζω έτσι και αλλιός.

Καμιά συμβουλή?

Δημοσ.

165?αντε να πηγαινε +15...μηπως σε χρεωσαν για κατι αλλο?Ησουν σε αλλη εταιρια και πηγες στον ΟΤΕ?παρε τηλ και ρωτα τους...Ρουτερ λογικα θα σου δωσαν οταν ενεργοποιηθηκε η συνδεση.Και ειναι Δωρεαν

Δημοσ.

165?αντε να πηγαινε +15...μηπως σε χρεωσαν για κατι αλλο?Ησουν σε αλλη εταιρια και πηγες στον ΟΤΕ?παρε τηλ και ρωτα τους...Ρουτερ λογικα θα σου δωσαν οταν ενεργοποιηθηκε η συνδεση.Και ειναι Δωρεαν

Όταν λες +15, εννοείς 75? η 150?

Και όχι. επειδή όπως είπα τον Μάιο ενηλικιόνομαι, αυτήν την στιγμή ο Κηδεμόνας έχει τον λογαριασμό, εγώ απλά μιλάω επειδή καταλαβαίνω τα ποιο πολλά απο όσα μου λένε στο Τηλ.

Ρούτερ έχω το παλιό. Απλά όταν είχα ADSL, η Σύνδεση μπορεί και να έπεφτε τουλάχιστον ίσα με 10-15 φορές στης 6~ Ώρες.

Όταν πήρα Τηλ, μου πετάξανε κάτι πέρι καλοδίου, αλλά το καλόδιο δεν είχε κανένα θέμα. Αφού καναμε και Ασύρματο έλεγχο μέσο Κινητού, μου λένε "Το Ρούτερ φταίει." ε, και από εκεί, είπαν να πάω να πάρω άλλο από το πλησιέστερο κατάστημα (Σπάτα.) και ότι είχαν κάνει Ενημέρωση να μου δώσουν νέο.

Δημοσ.

Ξεκαθάρισε λίγο τα πράγματα γιατί τα περιγράφεις μπερδεμένα.

Σε ποια περιοχή είσαι, παίρνεις vdsl από KV (καμπίνα) ή από το ΑΚ (Αστικό Κέντρο);

Πως προκύπτει λογαριασμός 165€; Αλλά και εκείνος με 60-65€ είναι μεγάλος. Μήπως έχεις και OTE TV και μας λες το σύνολο;

Δώσε απαντήσεις και τα στατιστικά της γραμμής.

Δημοσ.

Ξεκαθάρισε λίγο τα πράγματα γιατί τα περιγράφεις μπερδεμένα.

Σε ποια περιοχή είσαι, παίρνεις vdsl από KV (καμπίνα) ή από το ΑΚ (Αστικό Κέντρο);

Πως προκύπτει λογαριασμός 165€; Αλλά και εκείνος με 60-65€ είναι μεγάλος. Μήπως έχεις και OTE TV και μας λες το σύνολο;

Δώσε απαντήσεις και τα στατιστικά της γραμμής.

Είμαι στην Χριστούπολη Σπάτων.

ADSL έπερνα απο κέντρο σπάτων, και απο 24 έπερνα μονο 3-5Mbps

Οπτικές ίνες, δεν γνωρίζω πότε βάλαν, αλλά υπάρχη Καμπίνα εδώ.

όταν άλλαξα σε VDSL, νομίζω άλλαξε και απο ΑΚ σε ΚV?... (27Mbps, χίλιες φορές καλύτερα.)

ΟΤΕ TV Δεν έχουμε. Δεν γνωρίζω πως προκύπτη τέτοια τιμή, πραγματικά.

Τόσα χρόνια, τόσο πληρώνουμε, και τώρα που επειδή, γνωρίζω οτι κοροϊδεύουν κόσμο, θέλω να δω και εγώ γιατί ΟΝΤΩΣ είναι τόσο μεγάλος.

Στο σύνολο είχαν γραφτεί *8 Κλησεις των επτά ωρών...Εγώ σχεδόν ποτέ δεν χρησημοποιώ σταθερό, και η Κηδεμόνας μου ποτέ δεν κάνει κλήσεις παραπάνω το πολύ 15 λεπτά.

Καμιά μαλακία απο το μέρος το δικό μας θα είναι το οποίο εγώ προσωπικά δεν θα γνωρίζω...

Θα ρωτήσω περαιτέρω :mellow: :mellow:

Δημοσ.

Τα βγάζουμε με το τσιγκέλι, βλέπω.

Επομένως, τα 165€ είναι λογαριασμός με 8 κλήσεις των 7 ωρών και όχι λογαριασμός για vdsl, όπως γράφεις.

Το θέμα των κλήσεων μπορείς να το λύσεις με τον πάροχό σου και όχι στο forum.

Στην περιοχή σου βλέπω ότι έχει εγκατασταθεί η καμπίνα 3419-9617 για vdsl στη γωνία Σοφοκλέους-Αριστοτέλους και ίσως έχουν εγκατασταθεί και άλλες.

Επομένως, υποθέτω ότι έχεις το πακέτο 30 από τον ΟΤΕ για να πιάνεις 27, και παίρνεις από τη συγκεκριμένη ή άλλη κοντινή καμπίνα, και όχι από το Ακ.

Εάν δεν βρίσκεις διαθεσιμότητα από άλλο πάροχο, αυτό σημαίνει ότι δεν έχουν ενδιαφέρον οι εναλλακτικοί, για τη συγκεκριμένη περιοχή, και δεν δίνουν και όχι ότι οι εγκαταστάσεις είναι του ΟΤΕ.

Συμπερασματικά, το πρόβλημά σου είναι με την τηλεφωνία και τις κλήσεις που αναφέρεις και όχι με το vdsl που έμπλεξες.

Δημοσ.

Τα βγάζουμε με το τσιγκέλι, βλέπω.

Επομένως, τα 165€ είναι λογαριασμός με 8 κλήσεις των 7 ωρών και όχι λογαριασμός για vdsl, όπως γράφεις.

Το θέμα των κλήσεων μπορείς να το λύσεις με τον πάροχό σου και όχι στο forum.

Στην περιοχή σου βλέπω ότι έχει εγκατασταθεί η καμπίνα 3419-9617 για vdsl στη γωνία Σοφοκλέους-Αριστοτέλους και ίσως έχουν εγκατασταθεί και άλλες.

Επομένως, υποθέτω ότι έχεις το πακέτο 30 από τον ΟΤΕ για να πιάνεις 27, και παίρνεις από τη συγκεκριμένη ή άλλη κοντινή καμπίνα, και όχι από το Ακ.

Εάν δεν βρίσκεις διαθεσιμότητα από άλλο πάροχο, αυτό σημαίνει ότι δεν έχουν ενδιαφέρον οι εναλλακτικοί, για τη συγκεκριμένη περιοχή, και δεν δίνουν και όχι ότι οι εγκαταστάσεις είναι του ΟΤΕ.

Συμπερασματικά, το πρόβλημά σου είναι με την τηλεφωνία και τις κλήσεις που αναφέρεις και όχι με το vdsl που έμπλεξες.

Σ'ευχαριστώ πολύ, φίλε μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...