Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ηθελα να μου προτεινετε καποιον αποκωδικοποιητη FHD απο 18 μεχρι 25ευρω.

με διπλο tuner που να εχει ευκολο μενου γενικα. να ειναι μαζεμενος και μικρος σαν αυτον https://www.skroutz.gr/s/6929847/IQ-DVB-T758HD.html#specs που εχω τωρα ας πουμε περιπου. να μην πιανει πολυ χωρο και να  γραφει οποσδηποτε ολοκληρες της εγγραφες οχι σαν αυτον που εχω τωρα που δεν μου της γραφει ολοκληρες της εγγραφες μου αλλα της γραφει σε φακελους. και να εχει την δυνατοτητα ταυτοχρονης εγγραφης και παρακολουθησης καποιου αλλου καναλιου. με αυτα τα λεφτα υπαρχει κατι τετοιο π ψαχνω?

Δημοσ.

δεν εχω άποψη να σου πω φίλε μου. Απλά είδα ότι έχουν στα 30~35€ κομμάτια και τα μεγάλα μαγαζιά (και στα σκρουτζομάγαζα σίγουρα θα έχει αντίστοιχα)

Δημοσ.

Οκ.αυτη ομως εχουν την δυνατοτητα ταυτοχρονης εγγραφης και παρακολουθησης καποιου αλλου καναλιου??? Και που μπορω να τους βρω απο ελλαδα σε ποια καταστηματα να ρωτησω??

Δημοσ.

google it ρε συ για μαγαζιά. ΓΕΝΙΚΑ, οι δέκτες έχουν ΜΟΝΟ δέκτη οπότε μπορείς να γράφεις ένα κανάλι και να παρακολουθείς άλλο ΜΟΝΟ εφόσον αυτά τα δύο κανάλια είναι στο ίδιο μπουκέτο/συχνότητα, κάτι το οποίο σε δεσμεύει

Δημοσ.

τι εννοεις ακριβως οταν λες (ΜΟΝΟ εφόσον αυτά τα δύο κανάλια είναι στο ίδιο μπουκέτο/συχνότητα, κάτι το οποίο σε δεσμεύει). ??? δεν το πιασα αυτο σε εχασα!!!!.

https://www.skroutz.gr/s/8620069/Octagon-SF2028-HD-Optima-3D-DVB-S2-DVB-T2-C.html#specs ο μονος που βρηκα στο σκρουτζ που να υποστηρίζει (Ταυτόχρονη Εγγραφή και Προβολή Διαφορετικών Καναλιών) εκτος μπατζετ φυσικα ... και ειναι δορυφορικος αποκωδικοποιητης που δεν ξερω σε τι διαφερει απο τους αλλους και φυσικα  αν κανει για μενα για την δουλεια που των θελω χωρις αλλα προβληματα

Δημοσ.

σε μια συχνότητα εκπέμπουν ως και 4 κανάλια... Οπότε μπορείς να κάνεις εγγραφή οποιοδήποτε από αυτά, και να παρακολουθείς οποιοδήποτε από τα υπόλοιπα μιας και ο δέκτης διαβάζει από το ίδιο stream. Αν όμως θέλεις να παρακολουθήσεις κάποιο άλλο κανάλι που δεν είναι ένα εκ των τεσσάρων, τότε έχεις θέμα γιατι ο εκάστοτε δέκτης μπορεί τη δεδομένη στιγμή να διαβάζει ΕΝΑ stream (αντίστοιχα αν το κανάλι που γράφεις είναι σε stream 2 καναλιών, τότε μπορείς να δεις μόνο το άλλο, ενώ αν είναι σε μονό stream τότε δεν μπορείς να δεις κάποιο άλλο).

Αν ο καημός σου είναι να γράφεις οτιδήποτε θέλεις και ταυτόχρονα να παρακολουθείς οτιδήποτε άλλο θέλεις μπορείς να κάνεις το πλέον απλόν. Παίρνεις έναν 2ο δέκτη φθηνό, βάζεις έναν διακλαδωτή κεραίας RF ώστε να παίρνουν και οι δύο σήμερα και στον ένα γράφεις, ενώ στον άλλον παρακολουθείς ότι θέλεις. Ταλιμπάν λύση αλλά λειτουργική και σίγουρα οικονομική!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...