cobain_7 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Γεια σας παιδια. Εχω μπει στο τριπακι να παρω το Xiaomi Redmi 4A, και θα το παρω σε χρυσο χρωμα. Η ερωτηση μου ειναι η εξης, αν εχει καλη ποιοτητα βαφης στο καπακι και περιμετρικα η αν εχει θεμα με γρατζουνιες (παντα για νορμαλ καθημερινη χρηση, οχι να κοπανιεται απο δω και εκει). Το ρωταω αυτο, επειδη δεν τα παω καλα με θηκες και προστατευτικα οθονης κλπ.. οπως θα το παρω δηλαδη, ετσι θα το εχω χυμα, μα σε μπουφαν η σε τσαντακι μεσης. Σκεπτομουν να το επαιρνα μαυρο μιας και οτι και να παθει δεν θα φαινεται, αλλα σε χρυσο εχει εντελως αλλο look και με εχει κερδισει κατα κρατος. Αν εχει κανενας εμπειρια συμβιωσης μαζι του και μπορει να μου πει κανα δυο πραγματα για την αντοχη και την ποιοτητα της βαφης, θα το εκτιμησω πολυ. Ευχαριστω προκαταβολικα για καθε γνωμη.
saruman123 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Το redmi 4A είναι πλαστικό με ότι αυτό συνεπάγεται. Πάρε το redmi 4X που είναι μεταλλικό.
SeNNinhA Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Το πλαστικο ειναι πλαστικο. Ξεβαφει ακομη κι αν ειναι Samsung. Εδω αποχρωματιζεται το μεταλλο. Παρε το 4Χ εαν σε παιρνει. Ειναι γενικα καλυτερο. Αλλιως θα ζησεις και με το ξεβαμα ή με το μαυρο
Ihavetheanswers Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Φίλε και εγώ περίπου σαν και εσένα είμαι από άποψη χρήσης δηλαδή το αφήνω όπου βρω σε τσάντες, μπουφάν, στο πάτωμα, πέρα-δώθε. Ούτε θήκες, ούτε τζάμια ούτε τίποτα. Mου χαλάνε την αισθητική, προτιμώ την αίσθηση έτσι naked. Μαύρο δεν νομίζω πως έχει, dark grey έχει μόνο. Εγώ σε αυτό το χρώμα το έχω, μου φαίνεται το πιο ωραίο και σοβαρό. Τώρα εγώ δεν το έχω για μεγάλο διάστημα βέβαια 2-3 μήνες αλλά δεν μου έχει την παραμικρή γρατζουνιά. Φυσικά το προσέχω και κάπως απ' την άποψη ότι δεν θα το πετάξω και στον τοίχο να δω αν αντέχει. Τώρα σχετικά με αυτό που λέει ο saruman, δεν έχω εμπειρία από μεταλλικά κινητά αλλά για να το λέει κάτι ξέρει (λόγο sig xD).
SeNNinhA Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Απο την αλλη να ξερετε οτι τα μεταλλικα γλυστρανε... Χωρις θηκη δεν τα προτεινω
cobain_7 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Ευχαριστω για τις συμβουλες σας παιδια. Αυτο φοβομουν για το χρυσο (και εχει φοβερο φινιρισμα το ατιμο!). Οπως το βλεπω θα παω για το dark grey τελικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα