fontas21 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα , Με μια έρευνα στο forum βρηκα ενα link που δείχνει απο οτι κατάλαβα τις καμπίνες.Στην περιοχη μου στην Θεσσαλονίκη δείχνει αρκετές .Τα πράσινα βέλη .Ολα αυτα ειναι καμπίνες;Ρωταω γιατι μια απο αυτές ειναι κάτω απο το σπίτι μου ομως στην αναζήτησή μου δείχνει ανώτερη ταχύτητα 50 .Ειναι δυνατόν να συμβαίνει αυτο;
Cosbuster Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δεν παίζουν όλες οι καμπίνες σε vectoring ακόμα απ' όσο ξέρω.
poulinos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 50 δινουν μεχρι τωρα.δεν σημαινει οτι με vectoring και οτι μελλοντικα θα δινουν 50.
bill2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 θα μπεις στον οτε θα κανεις ελενχο διαθεσιμοτητας και δες τι θα εχει διαθεσιμο στη περιοχη σου
fontas21 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Εχει μεχρι 50 αλλα εχουμε καεί με το μεχρι,γιατι το adsl 24 μεχρι έλεγε και δεν είχαμε το μισό . Για αυτο ρωταω πως θα μάθω για vectoring
bill2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 απλα το vdsl βγαίνει απο το καφαο και σχετικά είναι κάπως καλύτερα
fontas21 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Ευχαριστω πολυ .Λογικα αν παρω στην cosmote θα ξέρουν να μου πουνε αν εχει vectoring στην περιοχη μου
poulinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 On 5/12/2017 at 7:58 AM, fontas21 said: Πού μπορώ να δω αν έχουν vectoring; παμε απο την αρχη γιατι μαλλον κατι εχεις μπερδεψει.α.το vectoring σιγα σιγα ενεργοποιειται σε ολες τις καμπινες του οτε.τα υπολοιπα στα πιο κατω Posts On 5/12/2017 at 8:05 AM, bill2015 said: θα μπεις στον οτε θα κανεις ελενχο διαθεσιμοτητας και δες τι θα εχει διαθεσιμο στη περιοχη σου δεν βλεπεις στην διαθεσιμοτητα αν εχει vectoring.μπορει να παιζει vectoring κανονικα και να δινει 30Mbit. On 5/12/2017 at 8:47 AM, fontas21 said: Εχει μεχρι 50 αλλα εχουμε καεί με το μεχρι,γιατι το adsl 24 μεχρι έλεγε και δεν είχαμε το μισό . Για αυτο ρωταω πως θα μάθω για vectoring ακομα και να παιξει το vectoring Δεν σημαινει οτι θα παιξεις 50.ειναι παλι μεχρι 50 απλα βελτιωνει λιγο την κατασταση.αν εσυ εισαι μακρυα απο την καμπινα δεν θα παιξεις 50 Mbit.το vectoring ειναι κατι εξτρα να το πω ετσι. επισης η καλωδιωση σου δεν πρεπει να εχει bridge taps για να παρεις τα μεγιστα.διαβασε εδω https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf On 5/12/2017 at 9:17 AM, bill2015 said: απλα το vdsl βγαίνει απο το καφαο και σχετικά είναι κάπως καλύτερα ναι αυτο δεν εχει σχεση με το vectoring.μαλλον εχεις μπερδευτει με το vdsl απο το Kv και το vdsl απο το αστικο κεντρο.αν βλεπεις καμπινα θαπαρεις απο την καμπινα και λογικα υπαρχει καμπινα γιατι εισαι μακρυα.αν εισαι κοντα θα παρεις απο το αστικο κεντρο και δεν αλλαζει αυτο.δεν υπαρχουν καμπινες πολυ κοντα στον οτε αλλα δινουν vdsl χωρις vectoring απο το αστικο κεντρο. On 5/12/2017 at 12:48 PM, fontas21 said: Ευχαριστω πολυ .Λογικα αν παρω στην cosmote θα ξέρουν να μου πουνε αν εχει vectoring στην περιοχη μου και να σου πουν αν ξερουν στο support δεν αλλαζει κατι για σενα.μερικοι που παιξαν vectoring απλα ειχαν 1-2 Mbit παραπανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα