Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Redmi note 4 3/32 snapdragon η Huawei P9 Lite 2017

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυο απλα πραγματα Ρώτησα και μου απάντησες ολοκληρο κατεβατο.ΟΚ εγώ είμαι ο τρελός του χωριού και εσείς ..... ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ σας και καλες δουλειες με τα xiaomi σας!!!!!!!!

Φίλε μου,τα δύο αυτά πολύ καλά παιδιά που δεν τους γνωρίζω προσωπικά,αφιλοκερδώς και για το χόμπι τους την τρέλα τους τις γνώσεις τους πες το όπως θες,απαντάνε σε μας που ρωτάμε ποιό κινητό από κάποια που μας αρέσουν να αγοράσουμε.Δεν είναι πωλητές αλυσίδας ηλεκτρικών να σπρώχνουν συγκεκριμένη μάρκα.Τους λες ποιά έχεις στο μυαλό σου,και σου δίνουν λύσεις-απαντήσεις με όλες τις παραμέτρους.Διαβάζεις και αποφασίζεις,γιατί στην τελική εσύ θα το αγοράσεις και θα το χαρείς.Εδώ σε ένα άλλο θέμα που είπα ότι το Xiaomi redmi note 4 το είδα σκοτεινό,ο saruman123 ανέβασε φωτό του κινητού αυτού για να το δούμε,που δεν είχε και καμία υποχρέωση.Και το λέω αυτό γιατί σε άλλες ενότητες ρωτάς κάτι και σου λένε ''βαριέσαι να διαβάσεις 3-4 σελίδες πίσω'' ''έχει απαντηθεί ψάξε και λίγο'' και άλλα διάφορα.

Τέλος πάντων για να μην μου πεις και μένα για κατεβατό σεντόνι,και επειδή οι συγκεκριμένοι δεν χρειάζονται δικηγόρο,εγώ πήρα τις απαντήσεις που ήθελα,θα καταλήξω και θα περιμένω τις γιορτές να αγοράσω.

Ευχαριστώ πολύ όλους.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα.Λοιπόν πήγα σε κατάστημα και είδα τα δύο της Xiaomi Redmi note 4 3/32 snapdragon και το Redmi 4x 3/32,και τα 2 της Huawei P9 Lite 2017 3/16 και P10 Lite 3/32(αυτό είχε μόνο)δεν είχε το 4/32.Φαίνεται να καταλήγω στο Xiaomi Redmi note 4 3/32 snapdragon λόγω μπαταρίας 4100,οθόνη 5,5 ίντσες,φυσικά του 3/32 και πάρα πολύ καλής οθόνης που να πω την αλήθεια δεν περίμενα,και φυσικά τιμής.

Το Redmi 4x 3/32 μου φάνηκε μικρό 5 ίντσες και η οθόνη του όχι τόσο φωτεινή όσο το άλλο.

Το Huawei P9 Lite 2017 3/16 δεν είναι κακό μαζεμένο είναι με ωραία οθόνη αλλά είδα ότι από τα 16 gb διαθέσιμα είναι τα 7 κάτι.

Το Huawei P10 Lite 3/32 επίσης μαζεμένο και αυτό με πολύ ωραία οθόνη αρκετός χώρος στα 32 gb αλλά και ακριβότερα σε σχέση με τα 2 Xiaomi.

Δημοσ.

Καλησπέρα.Λοιπόν πήγα σε κατάστημα και είδα τα δύο της Xiaomi Redmi note 4 3/32 snapdragon και το Redmi 4x 3/32,και τα 2 της Huawei P9 Lite 2017 3/16 και P10 Lite 3/32(αυτό είχε μόνο)δεν είχε το 4/32.Φαίνεται να καταλήγω στο Xiaomi Redmi note 4 3/32 snapdragon λόγω μπαταρίας 4100,οθόνη 5,5 ίντσες,φυσικά του 3/32 και πάρα πολύ καλής οθόνης που να πω την αλήθεια δεν περίμενα,και φυσικά τιμής.

Το Redmi 4x 3/32 μου φάνηκε μικρό 5 ίντσες και η οθόνη του όχι τόσο φωτεινή όσο το άλλο.

Το Huawei P9 Lite 2017 3/16 δεν είναι κακό μαζεμένο είναι με ωραία οθόνη αλλά είδα ότι από τα 16 gb διαθέσιμα είναι τα 7 κάτι.

Το Huawei P10 Lite 3/32 επίσης μαζεμένο και αυτό με πολύ ωραία οθόνη αρκετός χώρος στα 32 gb αλλά και ακριβότερα σε σχέση με τα 2 Xiaomi.

Όταν τα βλέπουμε από κοντά υπάρχει άλλη αίσθηση και το μάτι αν πέσει σε κάποιο που του αρέσει τότε αυτό είναι...το κλικ που λέμε.

Εννοείται ότι το 4X δεν έχει καμία σχέση με το note 4.

Δημοσ.

Όταν τα βλέπουμε από κοντά υπάρχει άλλη αίσθηση και το μάτι αν πέσει σε κάποιο που του αρέσει τότε αυτό είναι...το κλικ που λέμε.

Εννοείται ότι το 4X δεν έχει καμία σχέση με το note 4.

Ωραία.Και επόμενη ερώτηση μάλλον χιλιο-απαντημένη που το βρίσκουμε καλή τιμή γιατί στο μεγάλο κατάστημα είχε 229€ με 2 χρόνια εγγύηση?Καλά περί αυτού μου είπε και ο πωλητής ότι η εγγύηση είναι καλής λειτουργίας.Αν πχ σβήσει και δεν ξανά ανάψει.Εντάξει 2 έτη δεκτά.Επίσης είδα λειτουργικό 6.Θα πάρει έχει πάρει 7 nougat?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ωραία.Και επόμενη ερώτηση μάλλον χιλιο-απαντημένη που το βρίσκουμε καλή τιμή γιατί στο μεγάλο κατάστημα είχε 229€ με 2 χρόνια εγγύηση?Καλά περί αυτού μου είπε και ο πωλητής ότι η εγγύηση είναι καλής λειτουργίας.Αν πχ σβήσει και δεν ξανά ανάψει.Εντάξει 2 έτη δεκτά.Επίσης είδα λειτουργικό 6.Θα πάρει έχει πάρει 7 nougat?

Ευχαριστώ.

Έχει 6 στην αρχή και θα σου έρθει για 7 και θα πάρεις και miui 9

Με 2 χρόνια εγγύηση που δεν το δίνουν όλοι θα το πάρεις από εδώ http://youhou.gr/Xiaomi-Redmi-Note4-EU-(32GB)Black

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...