blackhill66 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 δωσμου λινκ αλλα τα 2 χρονια που λες δεν ειναι αντιπροσωπειας να υποθεσω ετσι? αν και παρεπιμπτοντως τι γινεται μαυτες τις εγγυησεις σε περιπτωση βλαβης δλδ που πρεπει να αποτανθει οπελατης
saruman123 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 δωσμου λινκ αλλα τα 2 χρονια που λες δεν ειναι αντιπροσωπειας να υποθεσω ετσι? αν και παρεπιμπτοντως τι γινεται μαυτες τις εγγυησεις σε περιπτωση βλαβης δλδ που πρεπει να αποτανθει οπελατηςΣτο κατάστημα αυτοι αναλαμβάνουν.Γι'αυτό λέγεται εγγύηση καταστήματος. Όχι αντιπροσωπείας. Σε χρυσό που είναι και για κοπέλα http://youhou.gr/Xiaomi-Redmi-Note-4-EU(32GB)
Aggeluska Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Όχι δεν θα έχεις θέμα σε καθημερινή βάση. Εξάλλου μην ξεχνάμε ότι έχει stock android. Για να σου δώσω να καταλάβεις σε αυτό που λέει ο @SeNNinhA έχει επεξεργαστεί ανάμεσα στο redmi 4A(425)και στο redmi 4X(435). Πάντως για μένα δεν θα υπάρχει θέμα γενικά. Ναι Lenovo + Motorola μαζί. Αν μπορείς όμως και κάνεις μια υπέρβαση (240€)τότε εγώ θα σου έλεγα να πας στο moto G5 plus http://www.terrabytenet.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=7183 και εννοείται ότι είναι καλύτερο από το απλό (G5) αυτο ι διαφορα εχει απο το G5s? το g5s δεν ηταν αυτο π επαιζε προσφορα τελευταια στα 180 ευρω;
ad276 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Προχτες γραφατε για επεξεργαστες mediatec που ειναι για πεταμα και τωρα λετε για επεξεράστες snapdragon 430 οι οποιοι δεν κανουν για φορτο εργασιας και αργη ανταποκριση.Για πειτε μου εσεις οι "επιστημονες των κινητων" ποιοι ειναι οι καλυτεροι τελικα;
cobain_7 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Προχτες γραφατε για επεξεργαστες mediatec που ειναι για πεταμα και τωρα λετε για επεξεράστες snapdragon 430 οι οποιοι δεν κανουν για φορτο εργασιας και αργη ανταποκριση.Για πειτε μου εσεις οι "επιστημονες των κινητων" ποιοι ειναι οι καλυτεροι τελικα; Φιλε δεν ξερω αν προσπαθεις να τρολαρεις τα παιδια, αλλα αυτο που εχω να πω ειναι πως αν δεν σου κανει η γνωμη τους, πολυ απλα μην ακολουθεις, οπως κανεις και με καποιο καναλι που δεν θελεις να δεις. Τα παιδια βοηθουν σε καθε τι που μπορεις να φανταστεις, απο τεσταρισμα εως συμβουλες, και πραγματικα στιβουν το καθε τι και το περνανε απο το μικροσκοπιο ωστε τα χρηματα μας (ειδικα αυτη την εποχη) να πιανουν τοπο. Αν εχεις κολημα με brands και δεν ξερω εγω τι, αυτο ειναι αλλο καπελο. Αλλα αν δεν μπορεις να εκτιμησεις ενα δυο πραγματα, το λιγοτερο που μπορεις να κανεις ειναι να χαλαρωσεις λιγο και να αρχισεις να διαβαζεις λιγο παραεξω περι συγκριτικων και reviews. Τοσοι εκει εξω που συγκλινουν με τις αποψεις των παιδιων εδω, δεν μπορει να ειναι καμμενοι ολοι και "επιστημονες". Εντελως φιλικα παντα.
notist Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Να βάλω και το P10 Lite σαν τρίτη επιλογή με 3/32 η 4/32 με μικρή διαφορά.Ποιο ψηλά στην τιμή,οριακά στα λεφτά που θέλω να δώσω για κινητό,για τους λόγους που ανέφερα σε προηγούμενο ποστ μου.Ή γνώμη σας?
SeNNinhA Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Προχτες γραφατε για επεξεργαστες mediatec που ειναι για πεταμα και τωρα λετε για επεξεράστες snapdragon 430 οι οποιοι δεν κανουν για φορτο εργασιας και αργη ανταποκριση.Για πειτε μου εσεις οι "επιστημονες των κινητων" ποιοι ειναι οι καλυτεροι τελικα; Πραγματικα ειναι απιθανο αυτο που συμβαινει με εσενα. Αληθεια δεν μπορεις να καταλαβεις την διαφορα σε επεξεργαστικη ισχυ αναμεσα σε επεξεργαστες αλλης κατηγοριας? Αν ναι, δεν εχει νοημα να συζηταμε. Sorry Φιλικα στο λεω οπως παντα Γιαννης
saruman123 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Να βάλω και το P10 Lite σαν τρίτη επιλογή με 3/32 η 4/32 με μικρή διαφορά.Ποιο ψηλά στην τιμή,οριακά στα λεφτά που θέλω να δώσω για κινητό,για τους λόγους που ανέφερα σε προηγούμενο ποστ μου.Ή γνώμη σας?Δηλαδή xiaomi redmi note 4(3/32) P9 lite(3/16) + P10 lite αυτά τα τρία?Το P10 lite(4/32) είναι καλύτερο μόνο σε επεξεργαστή και ram, ίσως και σε χρώματα (δεν είμαι σίγουρος) τίποτα παραπάνω. Για το 3αρη δεν το συζητώ κάν. 1
notist Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα.Ναι έβαλα και το P10 Lite σε 3/32 Η 4/32.Ευχαριστώ.
SeNNinhA Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Να βάλω και το P10 Lite σαν τρίτη επιλογή με 3/32 η 4/32 με μικρή διαφορά.Ποιο ψηλά στην τιμή,οριακά στα λεφτά που θέλω να δώσω για κινητό,για τους λόγους που ανέφερα σε προηγούμενο ποστ μου.Ή γνώμη σας?Αν σε ενδιαφερουν οι λιγο πιο μαζεμενες διαστασεις τοτε ειναι μια επιλογη. Δεν εχει option στα 64 ομως, δεν εχει 4Κ video, ο Kirin ειναι πιο ενεργοβορος απο τον snap (αρα μικροτερη αυτονομια), και εχει micro USB που ειναι και παλια αλλα κυριως ευαισθητη σε βλαβες απο απλη χρηση αντι της νεας καλυτερης USB type C. Αν ειναι ΟΚ για εσενα τα παραπανω, σαν αποδοση ειναι καλο για την μεσαια κατηγορια. Δεν ξερω για την καμερα του αλλα αυτη του P9 lite με απογοητευσε παροτι δεν αναμενω πολλα απο αυτη την κατηγορια τιμης. Το MotoG5plus παλι ενω ειναι καλη συσκευη προσωπικα την βρισκω πολυ ασχημη (ισως η πιο ασχημη απο ολες) και η ελαχιστα καλυτερη καμερα της δεν με δελεαζει αρκετα για να το ανεχτω. Και η κατασκευη του κελυφους δεν με ψηνει. Οποτε δικη μου επιλογη στα 230€ ειναι ξεκαθαρα το MiA1. Θα το προτιμουσα στα 200€ βεβαια. Ειναι 4/64 και προτιμω και το 4 και το 64 σαφως. 1
ad276 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Σέβομαι απόλυτα την δουλεια που κανουν εδώ και γι αυτό το λογο είμαι εδώ,αλλά δεν μπορω να καταλάβω είναι ενω πριν μου λέγανε οτι οι snapdragon είναι οι καλύτεροι επεξεργαστές για entry level κινητά αλλά εδώ διαβάζω οτι ο 430 είναι αδύναμος.Μπήκα εδώ για να διαβάσω απόψεις ειδικών για το επόμενο μου κινητό επειδή την πατησα με το προηγούμενο μου που ακούγοντας γνωστούς οτι η συγκεκριμένη μάρκα είναι καλη πηρα ενα και το πέταξα σε τρεις μηνες.Και ρωταω αυτό το απλό ποιος είναι ο καλύτερος επεξεργαστής στα 130-170 ευρώ για κινητό των 5 ιντσων;Και πρωτα απο όλα συγνώμη αν προσέβαλα κάποιον. Υ.Γ. Θα παρακαλούσα αν μου γίνει καποια προταση να μην είναι xiaomi γιατι κοιτάζω προς huawei μεριά.
SeNNinhA Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Σέβομαι απόλυτα την δουλεια που κανουν εδώ και γι αυτό το λογο είμαι εδώ,αλλά δεν μπορω να καταλάβω είναι ενω πριν μου λέγανε οτι οι snapdragon είναι οι καλύτεροι επεξεργαστές για entry level κινητά αλλά εδώ διαβάζω οτι ο 430 είναι αδύναμος.Μπήκα εδώ για να διαβάσω απόψεις ειδικών για το επόμενο μου κινητό επειδή την πατησα με το προηγούμενο μου που ακούγοντας γνωστούς οτι η συγκεκριμένη μάρκα είναι καλη πηρα ενα και το πέταξα σε τρεις μηνες.Και ρωταω αυτό το απλό ποιος είναι ο καλύτερος επεξεργαστής στα 130-170 ευρώ για κινητό των 5 ιντσων;Και πρωτα απο όλα συγνώμη αν προσέβαλα κάποιον. Υ.Γ. Θα παρακαλούσα αν μου γίνει καποια προταση να μην είναι xiaomi γιατι κοιτάζω προς huawei μεριά. Ρε φιλε. εξακολουθεις να εισαι εντελως εκτος περιβαλλοντος ομως! Τι σημαινει "οι snapdragon είναι οι καλύτεροι επεξεργαστές για entry level κινητά"? Snapdragon ειναι ολοκληρη σειρα επεξεργαστων της Qualcomm. Οπως λεμε επεξεργαστες Core-i της Intel. Δεν ειναι ολοι ιδιοι. Τεραστιες οι διαφορες. Τι σημαινει "ποιος είναι ο καλύτερος επεξεργαστής στα 130-170 ευρώ για κινητό των 5 ιντσων"? Εγω θα ηθελα ενα κινητο 130€ να εχει τον snap 835 πανω του. Υπαρχει διαθεσιμο τετοιο κινητο? Ξ σωστη ερωτηση ειναι, ποιο κινητο εχει τον ισχυροτερο επεξεργαστη σε αυτη την κατηγορια τιμης? Και οταν σου λεμε ποιο ειναι τελικα δεν σου αρεσει... Υπαρχουν ομως πιο κινεζιες απο τις γνωστες με πχ τον Snap 820 πανω τους και 6/64GB μνημες. Π.χ: https://www.banggood.com/LeTV-LeEco-Le-Max-2-X820-5_7-inch-6GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-820-Quad-core-4G-Smartphone-p-1138020.html?rmmds=category&ID=232&cur_warehouse=CN Αυτο σημαινει οτι ειναι καλυτερο τηλεφωνο? Απο ποιο και γιατι? Ναι σαν αποδοση ισχυος ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ τηλεφωνο. Απο εκει και μετα εξεταζεις και επιπλεον εαν ειναι αξιοπιστο, εαν εχει καλη καμερα, εαν εχει υποστηριξη, εγγυηση κλπ. ΕΙΝΑΙ ομως πιο ισχυρο τηλεφωνο. FACT. Και ειναι και στην τιμη που εθεσες. "Αλλά εδώ διαβάζω οτι ο 430 είναι αδύναμος". Δεν διαβαζεις αυτο. Αυτο εσυ καταλαβες δυστυχως. Διαβαζεις οτι ο snap 430 ειναι πιο αδυναμος απο τον snap 625!!! Διαβαζεις επισης οτι στην ιδια κατηγορια τιμης μπορεις να παρεις κινητο απο τα επωνυμα κινεζικα (ασχετα εαν δεν σου αρεσει εσενα) το οποιο θα φοραει το πιο ισχυρο snap 625 αντι του πιο αδυναμου sanp 430. Διαβαζεις επισης οτι στην ιδια κατηγορια τιμης μπορεις και εχει ουσιαστικο νοημα να παρεις κινητο με 3-4Gb μνηνη και οχι με την ηδη σημερα οριακη 2gb μνημη ωστε να εχεις καλυτερη συμπεριφορα του στις μελλοντικες αναβαθμισεις λειτουργικου που παντα θελουν περισσοτερη μνημη. Διαβαζεις οτι σε σχεση με καποια απο τα κινητα που προτεινεις υπαρχουν πιο value for money κινητα αποδεκτα παγκοσμιως ως τετοια ασχετα αν για καποιο προσωπικο σου λογο δεν σου αρεσουν αυτα. Αυτα και αλλα πολλα τετοια σοβαρα πραγματα διαβαζεις εδω μεσα αλλα εσυ αρνεισαι για καποιο περιεργο λογο να καταλαβεις τι ακριβως διαβαζεις. Ακουσες γνωστους για να παρεις κινητο απο συγκεκριμενη μαρκα αλλα ειτε τους ακουσες με τον ιδιο τροπο που ακους αυτα που λεμε και εδω ειτε ακουσες γνωστους τυπου καφενειου που ειπαν πχ οτι τα Nokia ειναι τελεια τηλεφωνα και ενα που ειχαν παρει πριν 5 χρονια ακομη δουλευει τελεια. Η τυπου οτι το G3 που ελεγε ο αλλος βγαζει ακομη και σημερα φοβερες φωτογραφιες καλυτερες απο τα σημερινα!!! Ok. Καποτε τα Nokia ηταν κορυφαια πχ αλλα οχι πια. Η Huawei βγαζει πολυ καλα τηλεφωνα αλλα δεν ειναι ολα τα Huawei αυτο που ο καθενας θελει και χρειαζεται ουτε και τα entry level Huawei εχουν την ιδια αποδοση με τα αλλα. Πηρες ενα τηλεφωνο και το πεταξες μετα απο 3 μηνες και εδω προτεινουμε πραγματα για να μπορεσει καποιος να κρατησει ενα τηλεφωνο χαλαρα για 3 χρονια και εσυ μας λες διαφορα τρελα. Και μαλιστα τελικα χωρις καν να γνωριζεις τιποτε.... Δεν θα παρακολουθησω αλλο την χαοτικη σκεψη σου. Εαν θελεις ακους, αν θελεις συμφωνεις ή διαφωνεις. Δικο σου θεμα. Καλη σου μερα. Γιαννης 1
ad276 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δυο απλα πραγματα Ρώτησα και μου απάντησες ολοκληρο κατεβατο.ΟΚ εγώ είμαι ο τρελός του χωριού και εσείς ..... ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ σας και καλες δουλειες με τα xiaomi σας!!!!!!!!
SeNNinhA Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δυο απλα πραγματα Ρώτησα και μου απάντησες ολοκληρο κατεβατο.ΟΚ εγώ είμαι ο τρελός του χωριού και εσείς ..... ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ σας και καλη επιτυχία με τα xiaomi σας!!!!!!!! Οτι ρωτησες σου απαντηθηκε απολυτα και σου επεξηγηθηκε περαν της μια φορας. Εσυ εισαι κολλημενος με τα Xiaomi για καποιο λογο, Σου ξαναειπα οτι κανενας δεν ειπε κακο λογο για το P9 lite που προτεινες αλλα για το L1 πχ... Πραγματικα εισαι ομως ο τρελος του χωριου! Και στο λεω με καθε καλη προθεση οπως παντα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα