notist Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα.Ότι λέει ο τίτλος.Ποιό από τα δύο?Το xiaomi 3/32.Το P9 Lite που δεν ξέρω γιατί το λένε έτσι,αφού όταν πας στο Σκρουτζ όλοι που το πουλάνε λένε P8 Lite 2017,3/16.Το ένα 5,5 ίντσες το άλλο 5,2 ίντσες.Στην τιμή έχουν μια διαφορά περίπου 25€.Το P9 το είδα μου φάνηκε ποιο όμορφο και στιβαρό και σαν να έχει ποιο ζωντανά χρώματα η οθόνη του.Το Xiaomi να πω την αλήθεια δεν το έχω δει από κοντά,γιατί δεν το είχε εκείνη τι στιγμή το κατάστημα που πήγα,άλλα είχε το Redmi 4x το οποίο δεν μου γέμισε το μάτι,είδα και την οθόνη του λίγο σκοτεινό,και στις ρυθμίσεις ήταν τέρμα ή φωτεινότητα.Για κάμερες δεν ρωτάω γιατί ποτέ σχεδόν δεν τραβάω φωτογραφίες με το κινητό αλλά με φωτογραφική μηχανή. Θα ήθελα τη γνώμη σας για ποιό από τα δύο και αν κάτι ξέχασα που κάνει τη διαφορά.Επίσης θα παρακαλούσα για να μπορέσω να αποφασίσω,αν γίνεται να μην μετατραπεί σε στρατόπεδα και αντιπαραθέσεις των δύο,ούτε με ενδιαφέρει τρίτη μάρκα μοντέλο.Ευχαριστώ.
shooterg Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 εγω προτεινω να περιμενεις τωρα που θα βγουν τα xiaomi redmi note 5. Αν βιαζεσαι θα σου προτεινα το 4x
saruman123 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ ξέρεις τι θα σου πω. Το θέμα είναι ποιο θα σου γεμίσει εσένα στο μάτι. https://www.kimovil.com/el/sygkrish/huawei-p9-lite-2017,xiaomi-redmi-note-4-global-3gb-32gb 1
notist Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Όχι δεν βιάζομαι.Ποτέ βγαίνουν τα 5? Ξέρω saruman123 τι θα μου πεις και το σέβομαι,είναι τούμπανο,άλλα αυτό με το μάτι ξέρεις.Γενικότερα τα βλέπω κάπως γιατί είχα Samsung galaxy σειρά s και επειδή κάηκε η μητρική δεν υπήρχε ανταλλακτικό και εκτός εγγύησης με πολύ απαλή και απλή χρήση,αποφάσισα ότι ξανά πολλά λεφτά για κινητό δεν θα δώσω.Επειδή μου την έχει σπάσει,και αυτά πολλά τα θεωρώ.Αυτό βασικά παλεύω μέσα μου.
notist Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 16gb παντως τηλεφωνο δεν παιρνωΕντάξει 8 είχα και μου περίσσευαν 2.Παιχνίδια δεν παίζω,4 εφαρμογές με ενδιαφέρουν το fotmob-tv show fans-tv time-viber fb δεν έχω,και φωτογραφίες βίντεο που τα τράβαγε η κόρη μου σε 32gb micro sd.Εμένα δεν μου αρέσει να τα κάνω με κινητό,πόσο μάλιστα σε αυτή την κατηγορία τιμής.
saruman123 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ σου πρότεινο το G5s https://www.skroutz.gr/s/12707634/Lenovo-Moto-G5S-Dual-32GB.html νομίζω θα σου ταιριάξει καλύτερα με αυτά που κάνεις. Και εγγύηση θα έχεις ,stock sndroid και dual + slot sd έρχεται με Android 7.1 (Nougat)και θα πάρει και αναβάθμιση σε Android 8.0 (Oreo). Είναι βέβαια λίγο κατώτερη από τα άλλα δυο.
SeNNinhA Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Εντάξει 8 είχα και μου περίσσευαν 2.Παιχνίδια δεν παίζω,4 εφαρμογές με ενδιαφέρουν το fotmob-tv show fans-tv time-viber fb δεν έχω,και φωτογραφίες βίντεο που τα τράβαγε η κόρη μου σε 32gb micro sd.Εμένα δεν μου αρέσει να τα κάνω με κινητό,πόσο μάλιστα σε αυτή την κατηγορία τιμής. 8gb δεσμευει μονο το λειτουργικο σημερα! Εσυ ξερεις
notist Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα.Lenovo Motorola έχουν γίνει ένα?Έχω χάσει επεισόδια μάλλον. Γιατί είναι λίγο κατώτερο από τα άλλα δύο?Στα χαρακτηριστικά βλέπω 4+4 πυρήνες 3/32 ram μνήμη,οθόνη 5,2 ίντσες,μπαταρία 3000,και 16MP φωτογραφική,αν και αυτό όπως είπα δεν με πολύ ενδιαφέρει.Ευχαριστώ. 8gb δεσμευει μονο το λειτουργικο σημερα! Εσυ ξερεις Τόσο πολύ τα καινούργια θέλουν για λειτουργικό ε?Μία απορία.Τα 16άρια αφού θέλει τα 8 μόνο για λειτουργικό για χαμηλή τιμή αγοράς τα βγάζουν? Με εσάς τους δύο εντάξει καταλαβαίνω δεν γίνεται πόλεμος χαχαχαχα.
SeNNinhA Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Φοραει τον snapdragon 430 και οχι τον snapdragon 625. Ειναι entry level επεξεργαστης στην σειρα. Σαν να λεμε intel i3, i5, i7 Φοραει αντιστοιχα τον i3 ενω οι ανταγωνιστες φορανε τον i5
notist Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Φοραει τον snapdragon 430 και οχι τον snapdragon 625. Ειναι entry level επεξεργαστης στην σειρα. Σαν να λεμε intel i3, i5, i7 Φοραει αντιστοιχα τον i3 ενω οι ανταγωνιστες φορανε τον i5 Α κατάλαβα.Αυτό δηλαδή επειδή ο υπολογιστής μου είναι intel pentium 4 quad core ούτε καν σειράς i για να κρίνω,τι επιπτώσεις έχει στο κινητό?Κολλάει αργεί στις εφαρμογές τι συμβαίνει?Ευχαριστώ.
SeNNinhA Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Οπως σου ειπα ειναι θεμα αποδοσης επεξεργαστη. Ο 430 ειναι πιο αδυναμος επεξεργαστης αρα σε φορτο εργασιας θα αργησει περισσοτερο να ανταποκριθει. Σημερα δεν εχει προβλημα αλλα σε μελλοντικες χρησεις θα παει χειροτερα απο τον 625
saruman123 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Α κατάλαβα.Αυτό δηλαδή επειδή ο υπολογιστής μου είναι intel pentium 4 quad core ούτε καν σειράς i για να κρίνω,τι επιπτώσεις έχει στο κινητό?Κολλάει αργεί στις εφαρμογές τι συμβαίνει?Ευχαριστώ.Όχι δεν θα έχεις θέμα σε καθημερινή βάση.Εξάλλου μην ξεχνάμε ότι έχει stock android. Για να σου δώσω να καταλάβεις σε αυτό που λέει ο @SeNNinhA έχει επεξεργαστεί ανάμεσα στο redmi 4A(425)και στο redmi 4X(435). Πάντως για μένα δεν θα υπάρχει θέμα γενικά. Ναι Lenovo + Motorola μαζί. Αν μπορείς όμως και κάνεις μια υπέρβαση (240€)τότε εγώ θα σου έλεγα να πας στο moto G5 plus http://www.terrabytenet.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=7183 και εννοείται ότι είναι καλύτερο από το απλό (G5)
blackhill66 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 saruman να σε ρωτησω φιλε μου καλε που βλεπω πως εισαι εξπερ και μου εδωσες και τα φωτα σου παλιοτερα οταν πηρα ενα xiaomi redminote 4 στον γιο μου απο ενα μαγαζακι στο θησειο (σκρουτζομαγαζο) με εναν χρονο εγγυηση.Τωρα θελει ενα ιδιο και η κορη μου και βλεπω οτι η τιμη ειναι αμετακινητη εδω και 5 μηνες στα 165 περιπου ευρω,θαθελα να μου πεις αν εχεις υποψιν σου κανενα μαγαζι που να το δινει με 2 ετη εγγυηση ΟΧΙ μαλλον απο αυτα που τροφοδοτει η infοquest γιατι 230 € ειναι πολλα ,σευχαριστω πολυ.
saruman123 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 saruman να σε ρωτησω φιλε μου καλε που βλεπω πως εισαι εξπερ και μου εδωσες και τα φωτα σου παλιοτερα οταν πηρα ενα xiaomi redminote 4 στον γιο μου απο ενα μαγαζακι στο θησειο (σκρουτζομαγαζο) με εναν χρονο εγγυηση.Τωρα θελει ενα ιδιο και η κορη μου και βλεπω οτι η τιμη ειναι αμετακινητη εδω και 5 μηνες στα 165 περιπου ευρω,θαθελα να μου πεις αν εχεις υποψιν σου κανενα μαγαζι που να το δινει με 2 ετη εγγυηση ΟΧΙ μαλλον απο αυτα που τροφοδοτει η infοquest γιατι 230 € ειναι πολλα ,σευχαριστω πολυ.Ξέρω αλλά δεν είναι από Αθήνα.Έχω πάρει και γω από εκεί. Αν σε ενδιαφέρει πες μου να σου δώσω link. Αλλιώς υπάρχει ένα στην Ομόνοια με 2 χρονια αλλά πληρώνεις 20€.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα